2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Delirella canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah, Rab'bim bu minik kuzuyu sana ve babacığına, tüm ailenize bağışlasın inşallah
Dua edeceğim bende elbette, Allah hamilelerin dualarını geri çevirmezmiş Çok geçmiş olsun sana da, Allah güç versin ailenize

Delirella canım benim çok geçmiş olsun
İnşallah bebeğin bırakmayacak seni
Hepimiz duacınız
Okunacak Fatiha kaldıysa bende okurum ama bitti gibi anladım
Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Bitirdik canım sağolsun kızlar yardım etti okuduk rabbim kabul etsin elimizden gelen bu anca keşke daha fazlası gelse elimizden bundan sonrası rabbimin elinde.

Delirella canım bebeğe isim vermediğiniz için bana senin adın lazım ona göre teslim edeyim canım
Delirella canim bebeyin durumu nasil? Dk.lar ne diyor. Allah dualari kabul eylesin

Allah hepinizden razı olsun kızlar. Şurada acımı paylaşmanız, okuduğumuz dualar öyle güç veriyor ki. İçimde kocaman bir yangın var. 850 gramlık o minik bebeğimi görmek nefes aldığını görmek hem paha biçilemez hem de cam bir fanusun ardından uzaktan sevmek, seslenmek çok zor. İnşallah dualarınızla sağlıkla 72. Saati de geçiririz de sonra tek derdimiz 2 kg a ulaşmasını beklemek olur.

İlk 24 saati atlattık. Çok erken doğan Yenidoğanlar beyinde bölgesel kanama oluyormuş, bizde de varmış ama kontrol altındaymış. 72 saatte de kanama bölgesinin azalması gerekli. Dualarınızla inşallah kanaması azalacak. 1yıl arayla 2. Erken Doğum o kadar zor ki. Benim de sınavım bu sanırım Rabbim güzel dualarınızla bebeğimi bize bağışlar umarım

Mucizeler çok inanırım Allahım o yavruyu sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Biraz zor bir süreç olacak sizin için ama sonunda bebeğini sagsalim kucağına alıp evine döneceksin inşallah.

Aslında bende 41 yasini şerif okuyalım diyecektim ama herkesin 1 tane okuması şartıyla 41 kişi bulabilseydik ne iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…