2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende anneme okutacağım kuran kendimde dua okuyup bağışlıcam ama isim konulmamış sanırım daha @dirella ismin ne canım annenin adıyla da bağışlayabiliyormuşuz

Rabbim bebegine şifa versin canim insallah tez zamanda annesinin sicacik kucağına kavuşsun

Bende okurum ikisini de karar verelim neyi okuyacağımıza ona göre bi an önce başlayalım bence geç olmadan

Bende okurum ikisini de karar verelim neyi okuyacağımıza ona göre bi an önce başlayalım bence geç olmadan
Ikisinide okuyacaz önce ayet-el kursi okuyalım yasini şerifi 41 tamamlayınca okuruz zaten rint haber bekliyoruz canım. kaç adet okunur ayet-el kursi bilen varsa başlayalım

Canım, dualarım sizinle, bebeğin dayanacak ver beraber sağlıkla çıkacaksınız o hastaneden inşallah...

Göğsüne alıp koklayacağın gün de yakındır inşallah canım.. nasılsınız? Bir gelişme var mı?

Canım, dualarım sizinle, bebeğin dayanacak ver beraber sağlıkla çıkacaksınız o hastaneden inşallah...
Göğsüne alıp koklayacağın gün de yakındır inşallah canım.. nasılsınız? Bir gelişme var mı?

İlk 24 saati atlattık, sırada 48. Saat ve 72. Saat var. Bu süreler arasında Yenidoğanlarda olan kanamanın azalmaya /durmaya devam etmesi gerekiyormuş yaşama devam edebilmesi için inşallah iyileşme süreci devam eder de Rabim bize bağışlar.

Olur okuyalım kaç tane okunması gerekiyor
313 okunması gerekiyor. Yarın onu paylaşıp birkac grup yapabiliriz. Okuyacak kişi sayısına göre mesela 5 tane 313 oluruz.
Bir de 70.000 La ilahe illallah okuyabiliriz.
Cumaya 4444 Tefriciye yetiştirmeye çalışabiliriz.

Bitirdik canım sağolsun kızlar yardım etti okuduk rabbim kabul etsin elimizden gelen bu anca keşke daha fazlası gelse elimizden bundan sonrası rabbimin elinde.
İyi geceler ben de az evvel 50 adet Fatiha suresi okuyup bağışladım, bitmiş olsa sa dua niyetine girmiştim, Rab'bim kabul etsin inşallah
@Delirella Allah büyük canım, dualarımız seninle hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…