2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aslında bende 41 yasini şerif okuyalım diyecektim ama herkesin 1 tane okuması şartıyla 41 kişi bulabilseydik ne iyi olurdu
ben de okurum.
amin. rabbim sizlere bağışlasın.

İyi geceler ben de az evvel 50 adet Fatiha suresi okuyup bağışladım, bitmiş olsa sa dua niyetine girmiştim, Rab'bim kabul etsin inşallah
@Delirella Allah büyük canım, dualarımız seninle hepimizin

Allah hepinizden ne kadar razı olursa o kadar olsun

Hakkınızı helal edin kızlar Bebeğim dualarınızla şifa bulacak inşallah... bunca insan bunca dua, Allah razı olsun

Allah hepinizden ne kadar razı olursa o kadar olsun

Hakkınızı helal edin kızlar Bebeğim dualarınızla şifa bulacak inşallah... bunca insan bunca dua, Allah razı olsun
Allah senden ve evladından da razı olsun canım, sende kendine dikkat et, bebişinin de sana ihtiyacı olacak annesi

Senden de razı olsun canım yeter ki iyileşsin paşa biz her gün dua ederiz
Allah senden ve evladından da razı olsun canım, sende kendine dikkat et, bebişinin de sana ihtiyacı olacak annesi
Amin kızlar Tek hayalim şu 72. Saati hayırlısıyla sağlıkla atlattı demeleri ve kilo alıp hastaneden birlikte çıkabilmemiz

Küvezde minik bedeni ile mücadele ederken görüp de yardımcı olamamak çok zormuş bir anne olarak çok minik çok masum. Rabbim dualarınızla bebeğimizi bize bağışlasın inşallah
Canım iyi olacak yavrun kucağında evine gideceksin İnşallah. Dualarımız seninle.

20 ayetel kursi de ben alaym bitmediyse cnm..
Yasin icin sadcee msj ki aticaz okudum diye
Yok bitmedi bitse bile kim ne kadar okuyabilirse çok duaya ihtiyacımız var kimin duası kabul olur Allah bilir o yüzden okuyabilecek herkesin Allah rızası için okumasını istiyorum paşamız çabucak iyileşsin inşallah annesi daha fazla üzülmesin

Ben 40 ayetel kürsü okudum. 40 daha okurum. 1 yasin de okuyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…