Çok çok üzüldüm canım ama kalbini ferah tut elimde değil biliyorum.Benim yeğenimle aynı zamanda doğmuş şuan 8 yaşında.Zorluklar yaşadık mı evet tabiki ama prematüre konusunda iyiyiz yaşama şansları artık giderek dahada artıyor. Bunca zaman Rabbim karnında korudu inşallah yiyeceği ekmeği varsa bu dünyada yine koruyacak. Yeni doğan yoğun bakım hemşireleri emin ol çok iyiler.Kalbim sizinle.
İnşallah canım benim diğeri çok daha küçüktü hatırladığım kadarıyla.Bu bebeğin yaşam sınırında dünyaya gelmiş canım inşallah 72 saati atlatıp kilo alıp yanınıza gelicek Allah ın izniyle.
tmm. dogru ben bile çok üzüldüm. Allahım tez zamanda şifa versin. sağlıklı hastaneden eve götürmeyi nasip etsin. ben bir an başka biri daha mı var dedim.
Önce ihlas süresi nas süresi ve fatiha suresi oku
Sonra peygamber efendimiz ve sahabelerine dua et
Daha sonra kendine ailene cocucuklarina ve duana kimi katmak istiyorsan hepsinin ruhuna
Teslim et.
Allah kabul etsin
Benim de kafam çok karışık bu konuda... yorgan önerilmiyormuş, yenidoğan uyku tulumu bakıyorum meselaz siz ne düşünüyorsunuz? Bir de kış bebeği olacaklar, body üstüne tulum giyer, onun üstüne bir yelek, üşür mü? Bana üşür gibi geliyor ama bebekleri çok giydirmeyin, soğutma mekanizmaları yok diyorlar.
Bilemedim... sokakta ne giyecekler mesela?
Külotlu çorap sıkıntı verir mi bebeğe?
Böyle sorular var kafamda..