2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amin kızlar Tek hayalim şu 72. Saati hayırlısıyla sağlıkla atlattı demeleri ve kilo alıp hastaneden birlikte çıkabilmemiz ❤
Çok çok üzüldüm canım ama kalbini ferah tut elimde değil biliyorum.Benim yeğenimle aynı zamanda doğmuş şuan 8 yaşında.Zorluklar yaşadık mı evet tabiki ama prematüre konusunda iyiyiz yaşama şansları artık giderek dahada artıyor. Bunca zaman Rabbim karnında korudu inşallah yiyeceği ekmeği varsa bu dünyada yine koruyacak. Yeni doğan yoğun bakım hemşireleri emin ol çok iyiler.Kalbim sizinle.

Amin canım, Allah razı olsun...

ikinci erken doğumum bu bebeğimin ömrü olur inşallah. Kalben çok yorgunum
İnşallah canım benim diğeri çok daha küçüktü hatırladığım kadarıyla.Bu bebeğin yaşam sınırında dünyaya gelmiş canım inşallah 72 saati atlatıp kilo alıp yanınıza gelicek Allah ın izniyle.

Delirella kötü durumda bebeği beyin kanaması geçiriyor. Ama inşallah atlatacak
tmm. dogru ben bile çok üzüldüm. Allahım tez zamanda şifa versin. sağlıklı hastaneden eve götürmeyi nasip etsin. ben bir an başka biri daha mı var dedim.

Canim bi uyku tulumu gordum kundak gbi yenilerde ben onu almayi dusunuyorum markasini bulurum istersen

Canim simdi gordum su an nasilsin hersey yolunda mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…