2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
5 tane de ben okudum
Rabbim yardım eder inş sağ Salim beraber çıkacaksınız hastaneden

Evet yaa kendi kayiplarimdan sonra ilk defa bu kadar üzüldüm bir bebeğe allahım sen sabir ver ben bu durumdaysam annesi babası ne durumdadır rabbim arkadaşımızın kucağını tez zamanda doldur
Çok zor. 2. Bu. Allah im sabır ver nolur. Tüylerim diken diken. Geçmiyor.

Benimde bu duyguyu yaşadım elimde değil gözyaşlarımı tutamıyorum sanki o günleri yaşıyorum tekrar evlat acısı hiç bir şeye benzemiyor
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah yaa. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sakin olmaya çalış. Bebeğin etkilenmesin. Kolay değil biliyorum ama

Allah dayanma gücü versin çok zor gerçekten desem bilemiyorum çok üzüldüm Allahtan Ümit kesilmez inşallah tekrar çalıştırırlar kalbini Dualarımız onunla

Çok üzgünüm bütün modum yerle bir oldu Allahım bu acıya dayanma gücü versin Derilella kardeşim Allah sana ve tüm ailene sabır versin başınız sağolsun Allah tez zamanda size bir evlat nasip etsin inşallah sağ Salim kucağınıza allın kelimeler kifayetsiz kalıyor acını bizde paylaşıyoruz canım çok zor Allah sabırlar versin

Ne diyecegimi bilemiyorum allah sabir versin cok uzgunum canim allah tez zamanda kucagini doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…