2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Rabbim yardımcısı olsun çok üzüldüm hayırlı bir zamanda inş sağlıkla kucakları dolar
.Allahım tüm bebekleri sağlıkla kavuştursun ailelere

Allah sabırlar versin çok üzüldüm dicek bişey bulamıyor insan bu gibi durumlarda Allah yardımcısı olsun kucağı tez zamanda dolsun inşallah

aminnn

Allahim benim icim boyle yandiysa annesi ne durumdadir diyecek hic bisey bulamiyorum sadece Rabbimden cok sabir diliyorum senin icin sizin icin Delirella

Ayy canım kaç gündür giremiyodum şimdi okudum inan şok oldum Allah sağlık versin bebegine insallah ikinizi birbirinize bağışlasın insallah iyisinizdir

Allah herkesten razı olsun...
İçim bomboş, karanlık
Geçen yaz 22. Haftada bir evladımı, bu yaz 25. Haftada diğer evladımı kaybettim.
Toprağa evlat vermek çok zor. Bu sefer nasıl toparlarım bilmiyorum.
Cnm basiniz sagolsun Rabbim sabir versin insallah keske elimizdn daha fazlasi gelse...ne dicek birsey var ne yapacak Allahim guzel gonlune ferahlik versin..insallah cabuk toparlanip guzel haberler alirsin

İçim bomboş, karanlık
Geçen yaz 22. Haftada bir evladımı, bu yaz 25. Haftada diğer evladımı kaybettim.
Off mesajları şimdi okudum annemdeydim ben kaç gündür hiç giremedim neler olmuş neler yaşamışsın inan o kadar üzüldüm ki kahroldum şuan senin acını anlayamayız asla ikinci kaybın ama Rabbimiz imtihanı ne olur sabırlı olmaya çalış dua et kendini bırakma insallah hersey güzel olacak ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzgünüm başın sagolsun...

İçim bomboş, karanlık
Basın sağ olsun canım.Şimdi gördüm.Nasıl tarifsiz bir acı..Allahım sabır versin.

2 saatdir düşünüyorum girsenmi baksammı nasıl diye... Zor gerçekten zor... Allahım sabırlar versin.Diyecek söz bulamıyorum gerçekten ne desem içindeki yangını hafifletemem... Delirella başın sağ olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…