Evet yaa kendi kayiplarimdan sonra ilk defa bu kadar üzüldüm bir bebeğe allahım sen sabir ver ben bu durumdaysam annesi babası ne durumdadır rabbim arkadaşımızın kucağını tez zamanda doldur
Çok üzgünüm bütün modum yerle bir oldu Allahım bu acıya dayanma gücü versin Derilella kardeşim Allah sana ve tüm ailene sabır versin başınız sağolsun Allah tez zamanda size bir evlat nasip etsin inşallah sağ Salim kucağınıza allın kelimeler kifayetsiz kalıyor acını bizde paylaşıyoruz canım çok zor Allah sabırlar versin
Allahim benim icim boyle yandiysa annesi ne durumdadir diyecek hic bisey bulamiyorum sadece Rabbimden cok sabir diliyorum senin icin sizin icin Delirella
Allah herkesten razı olsun...
İçim bomboş, karanlık
Geçen yaz 22. Haftada bir evladımı, bu yaz 25. Haftada diğer evladımı kaybettim.
Toprağa evlat vermek çok zor. Bu sefer nasıl toparlarım bilmiyorum.
İçim bomboş, karanlık
Geçen yaz 22. Haftada bir evladımı, bu yaz 25. Haftada diğer evladımı kaybettim.
İçim bomboş, karanlık
Off mesajları şimdi okudum annemdeydim ben kaç gündür hiç giremedim neler olmuş neler yaşamışsın inan o kadar üzüldüm ki kahroldum şuan senin acını anlayamayız asla ikinci kaybın ama Rabbimiz imtihanı ne olur sabırlı olmaya çalış dua et kendini bırakma insallah hersey güzel olacak ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzgünüm başın sagolsun...
İçim bomboş, karanlık
2 saatdir düşünüyorum girsenmi baksammı nasıl diye... Zor gerçekten zor... Allahım sabırlar versin.Diyecek söz bulamıyorum gerçekten ne desem içindeki yangını hafifletemem... Delirella
başın sağ olsun canım