Ben alinacaklari aldım hazırlığımız tamam gibi. Eğer yıkayıp çanta hazirlarsam bir daha gerekecek bence, çünkü erken olduğunu düşünüyorum 32 ideal aslında ama doğum bu yarın gitmeyecegimizin garantisi yok... Kafam karıştı benim de annem cantan hazır dursun kullanmazsan 34 35'te tekrar yikariz diyor
Kızlar selam, yorum yazamasamda sizleri elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. Detaylı ultrasonda bebeğin kalp ritminde bozukluk gördü hemen çocuk kardiyolog uzmanına gittim oda hayati bir tehlike yaratmaz ama her hafta kadın doğumcun ile takip edilecek dedi.20. Haftama kadar ilerlediğim kadın doğumcunun korkup saçma konuşmasından sonra değiştirdim ve gitmedim.Şimdi başka bir doktorla görüştüm.Buarada Çapa’daki perinatolog Atıl Beye dahi göründüm sıkıntı yok dedi .Dkat korkuyorum böyle bir sürüm yaşayan var mı aramızda?
Merhabalar bizde şuanda ayni süreçten geciyoruz. Ben de 27 haftalik gebeyim. Bu haftali muayenemde bebekte aritmi gözüktü. Çapa da perinatalog olan İbragim beye gittik. Bize de sizinle ayni şeyler soylendi. Bu sekilde devam ederse sorun olmayacagini ama kalpte surekli bir hizli atima donerse ilaca başlanacağını soyledi. Ama sanirim buyuk olasilikla sorun olmadan kendi kendine geçiyormuş. Ben de cok kafaya takmiştim. Ama doktorun ve İbrahim bey biraz olsun icimi rahatlatti. Ama kafein iceren herseyden uzak durmam gerektiguni söylediler. Cola kahve cay vs. Biz de artik her hafta kontrole gidicez. İnsallah hayırlısı ile sağlıklı sekilde evlatlarimizi kucagimiza alırız. Bu surecge birbirimizin bilgilendirirsek iyi olur. Sanirim cok da sik gorulen bir durum degilmis
Ben daha çok bişey almadım küvet kova bir tulum 4 tane çıt çıt kolsuz badi diğer ay tamamlayıp 32 ve 34. Hafta ütüleyip çantayı hazırlarım artık bu arada bebek şekeri gibi ikramları nerden yaptiracaksiniz ve bebeklerinizin isimleri belli mi artık biz daha karar veremedik uygar toprak anıl üstünde durduğumuz isimler
Merhaba anneler hastane çıkışı 20li alıp memnun olan varmı ben 20li almak istiyorum içinde herşeyi var havlu vs küçük gelmez hemen değil mi sonuçta yeni doğanda hergün banyo yaptığından kıyafet çok gidiyor
Ben daha çok bişey almadım küvet kova bir tulum 4 tane çıt çıt kolsuz badi diğer ay tamamlayıp 32 ve 34. Hafta ütüleyip çantayı hazırlarım artık bu arada bebek şekeri gibi ikramları nerden yaptiracaksiniz ve bebeklerinizin isimleri belli mi artık biz daha karar veremedik uygar toprak anıl üstünde durduğumuz isimler
Bende daha hazırlık yapmayanlar arasindayim eylül ayında almayı planlıyorum daha mevsime uygun şeyler gelir diye.ikramlik olarak sadece özel.olarak değilde birkaç kutu çikolata alirim.ve en önemlisi benim için ben de hala bir isim bulamadim ne kadar isim secenegi çok olsa da
Merhaba anneler hastane çıkışı 20li alıp memnun olan varmı ben 20li almak istiyorum içinde herşeyi var havlu vs küçük gelmez hemen değil mi sonuçta yeni doğanda hergün banyo yaptığından kıyafet çok gidiyor
Ben de ilk oğlum da hastane çıkışını 20 li olarak almıştım.cok da kullanışlı oluyor.havlusunu çok uzun zaman kullandım.diger parcaları da bebeginin gelisme ve büyüme hızına bağlı olarak giydirebilirsin
Biz daha 25 olduk vakit var oğlumun kıyafetleri de var çok almayacam ama kıza özel şeyler de alırım Instagram da ilkim bebe özellikle kız hastane çıkışı çok güzeller bi bakın derim 2 hafta sonra Yenidoğan kıyafetleri olmamıştı bizde.özellikle iç zıbınlar Yenidoğan çok işe yaramıştı sonra 3 6 aylıklar
Ben de ilk oğlum da hastane çıkışını 20 li olarak almıştım.cok da kullanışlı oluyor.havlusunu çok uzun zaman kullandım.diger parcaları da bebeginin gelisme ve büyüme hızına bağlı olarak giydirebilirsin
sağol canım kullanıp memnun kalan varmı diye merak etmiştim bende ozaman mantıklı bebeğin kaç kilo doğmuştu canım
İsim konusunda bizde aynıyız bebek isimsiz kaldı anlaşamıyoruz eşime artık tamamen sana bıraktım diyorum oda kararsız
Ben alinacaklari aldım hazırlığımız tamam gibi. Eğer yıkayıp çanta hazirlarsam bir daha gerekecek bence, çünkü erken olduğunu düşünüyorum 32 ideal aslında ama doğum bu yarın gitmeyecegimizin garantisi yok... Kafam karıştı benim de annem cantan hazır dursun kullanmazsan 34 35'te tekrar yikariz diyor
Trendyol hep öyle canım illaki heryerden daha uygun oluyor bende beğendim açıkçası cinsiyeti tam netleştiremedik erkek dedi ama kesin değil dedi birdaha gideyim sonra sipariş vericem inş 20 li
sağol canım kullanıp memnun kalan varmı diye merak etmiştim bende ozaman mantıklı bebeğin kaç kilo doğmuştu canım
İsim konusunda bizde aynıyız bebek isimsiz kaldı anlaşamıyoruz eşime artık tamamen sana bıraktım diyorum oda kararsız