2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
gebeliğin son 1 2 haftası dışında hurma yemeniz çok sakıncalı
tıpkı maydanoz gibi
doğumu kolaylaştırıyor çünkü
Evet hurma konusunda ben çok hassasim.ama çeyrek hurmadan bir şey olacağını çok düşünüyorum
Burada bazı arkadaşlara doktoru istedigin kadar hurma ye alakası yok demiş ama ben ilk doğumda test ettim onayladim teşekkür ederim

evet alakası var hurmanın gücüne bende inanıyorum

Ben meyve de yiyemiyorum tatlı herhangi bişey yiyemem ama gerçekten artık çocuk gibi tatlı istiyorum diye ağlıyorum geçenlerde dayanamayıp bir adet kuru incir yedim 200leri geçti şekerim hani öyle bişey olsa ki tarlı ihtiyacım dursa ama yok maalesef bugün insülini de kullanmaya başladım diyet de yapıyorum ama hala açlık şekerim yüksek tokluk da sınırda dozu artıracak doktor eminim

canim yinede yaptir. ben 28+3 deyim 4.5 kg aldim. ailemde sekerde yok. 50 likde tokluk 177 cikti 100 luk yaptirdim hepsi ust sinirda cikti. simdi aclik tokluk bakip doktoruma sonucu goturcem
Canım bende açlık tokluk şekerime baktırdım tokluk 66 açlıkta sanırım 120 çıktı pazartesi dr uma göstereceğim o ne derse uygularım artık

Hurmayı biliyordum da maydonoz da mı sakıncalı ben yiyorum çok da seviyorum
Canım öyle normal yemeyle çok bir şey olmaz bir oturuşta yarım bağ bir bağ yemiyorsundur. Ya da suyunu içme mesela. Kuşburnu da mesela rahim.kasilmasini artırıyor ve bebebgin kanala girmesini kolaylaştırıyor. Adaçayı da.

Yok canım salataya koyuyorum bir bağ bile değil

Yok canım salataya koyuyorum bir bağ bile değil
Ben kendilerini sevmem zaten aramız hiiiic iyi değildir ama sağlam bir adet söktürücü özelliği var kaynatıp suyunu içince.
Ama güzel kalsiyum kaynağıdır. Yemek faydalı tabii abartmadan salataya koyunca falan bir şey olmaz o kadar ciddi bir durum olsa doktorlar uyarır ya da muhakkakm sağdan soldan duyardin bugüne kadar.

Ben de öyle düşünüyorum canım salataya koyuyorum sadece bazen omlete de koyuyorum hiç duymadım gebelikte zararlı olduğunu ama hurmayı çok duydum doğumu kolaylaştırdığına dair bi hadis de var üstelik yanılmıyorsam

Evet aslında Hz Meryem doğum sancısı çekerken ona hurma yiyip hurma dalına tutunması ve kendini cekmesi olayını anlatan ayetler vardı sanırım. Orada Hz Meryem Rabbim zorlaştırma kolaylaştır, diye dua ediyor.
Doğum sancısında ben de sedyede hafif doğrultup serum demirinden tutup kendimi çekmiştim. Sonra dua ettim tabii. Hz Meryem'in duasını.
Ama bir fark ettim ki ben o sanciyla "Allah'ım kolaylaştırma zorlaştır" diyorum. O anki komikligimi anlatamam "Allah'ım vallahi yanlış söyledim sen niyetimi biliyorsun kolaylaştır n'olur onları söylemedim tövbe estağfurullah...
Şimdi o anlar aklıma geldi de koptum yine

ah canım ya hahaah

Ben de ilk bebeğimi doğururken tüm sancıları aynı dua ile karşıladım. Bence kesin etkisi var. Kolaylaştırıyor :) arkadaşların da aklında olsun :)

Ilkin hatiraları çok oluyor Ben dk.a pencereyi açın kendimi atıcam dayanamıyorum deyince sen ikinciye gelince bu lafını hatırlatırım demişti

Kızlar bebek kıyafetleri ne zaman yıkamalıyız ben 30.haftadayim çokmu erkenyıkasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…