2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bu aralar karnımda titreme oluyor titreşimli telefon gibi bebiş mi titriyo böyle sizde de oluyor mu

Kızlar selam, herkes nasıl? nasıl gidiyor? Bende de gebelik şekeri çıktı diyetisyene yönlendirdi endokrin haftaya kontrolüm var o güne kadar günde 7 defa kendim şeker ölçümü yapıyorum.
Cuma günü diyetisyene gittim bol bol semizotu,roka yememi istedi dereotu ve maydonozdan az az yiyebilirsin sakıncası yok dedi. Verdigi diyet listesi guzel ama benim isime gelmedi sanirim :) sonucta gebeyim ne zaman ne canim ceker belli olmaz doguma kadar 3 kilo alman gerekli simdiye kadar cok iyi gitmişsin dedi.endokrinde eger diyetle düzene giriyorsa şekerim ilaç başlamaya gerek yokmuş bakalım nasıl geçecek.

Bu arada hurma konusunda tekli rakamlarda 1 veya 3 tane günlük yiyebiliyorsunuz sorun yok Hz.meryeme melekler doğuma kadar hergün hurma yedirmem hatta doğumdan sonraki 40 gün bile.

Magneti genelde bebek mevludunde dagitiyorlar.Benim gittiklerim hep oyle yapti..Ben de oyle yapmayi dusunuyorum..
Darüşşafaka,toçev,lösev gibi derneklerin taş magnetleri oluyor ben öyle bişey düşünüyorum. Böylece hem gelenlere hatıra hemde bu vesileyle hayır işlemiş oluruz dedik
32de yıka cnm ütüle kaldir
32 den sonra sanki daha iyi olur hurca koyarsın tozlanmaz
Ay kızlar dünbeyaz ilanları attim makinaya yıkadım sonra kurutmaya atacaktım eşim attırması b sınıfı kurutma makinası malesef elektrk yiyor eşimle aştık ama resmen yordu beni daha ev temizliği var ve daha 2 sepet yıkanacak var sapı günüde misafirim var evdede tadilat var:)

Trendyol hep öyle canım illaki heryerden daha uygun oluyor bende beğendim açıkçası cinsiyeti tam netleştiremedik erkek dedi ama kesin değil dedi birdaha gideyim sonra sipariş vericem inş 20 li
Gerçi benim aldığım takım trendyolda yine aynı fiyatta.indirim yokmuş onda.

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-25-21-50-51.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 54
Bugün şeker ölçüm cihazıyla ölçüm yaptım
Açlık 82
Ağzıma attığım ilk lokmadan bi saat sonrası 1. Tokluk 116
Ağzıma attığım ilk lokmadan iki saat sonrası 2. Tokluk 108 çıktı
Doğru mu yapmışım. Şeker böyle mi ölçülüyor? Ve değerler normal aralıkta değil mi?

Selam kızlar gece bi kriz geçirdim ölüyorum sandım kalbim sıkışıyordu nefes alamıyordum ağlamakdan bembeyaz oldum dk. da artık ne yapıcağını bilmiyor yapa bildiyi tek şey sakinleştirici vermek. Ne olacak bebeyim nasıl sağlıklı olacak bu hallerimle çok mutsuzum

neden peki?
bir sıkıntı mı var acaba?

Allah yardımcın olsun canım neden öyle bi sıkıntı yasıyorsun acaba? gebelikte görülen bişey değil. Umarım en kıssa zamanda atlatırsın stress yapmamaya çalıs.

neden peki?
bir sıkıntı mı var acaba?
Bir az vardi sanki onun etkisiydi sinirdenmi oldu acaba
Allah yardımcın olsun canım neden öyle bi sıkıntı yasıyorsun acaba? gebelikte görülen bişey değil. Umarım en kıssa zamanda atlatırsın stress yapmamaya çalıs.
Amin canim bilmiyorum neden böyleyim stress etrafımdakı insanlar ve ben kendime hakim olamııyorum içime ata ata böyle oluyorum galina

Kızlar napıyorsunuz bayadır giremedim bazı ailevi problemler yaşadım çok üzüldüm bir kaç gündür de bebeğin hareketleri yavaşladı acaba etkilendimi benim yaşadıklarımdan çok moralim bozuk

Sanada geçmiş olsun canım.Aslında ritim bozukluğu çok sık görünen bir durummuş bebeklerin çoğu geçirir ve Doğuma kadar yasa Doğumdan sonra kendi kendine geçermiş.Ben çocuk kardiyoloğu konusunda bize önerilen çok iyi bir doktora gidiyorum aynı zamanda Funda hanım diye internette adını aratınca direk çıkıyor.Çapadaki atıl beyinde arkadaşı Funda hanımın adını verince o bakıyorsa sıkıntı yok dedi. İnşallah ilaçla başlamadan ve birşey olmadan anlatabiliriz .Funda hanım %2’lik pay nabzı 200’e çıkarılır ozaman tehlıkelı dedi.Mutlka Doğum yapacağın hastanede yeni doğan yoğun bakım ve çocuk kardiyaloğu olsun.İstanbuldaysan Başkent üniversitesi Hastanesi ve medipol üniversite hastanesi Çamlıca’da var.Özel Göztepe’de de var sanırım.Bende her hafta gidiyorum çöpü kadın Doğum korkuyor ve korkutuyor. Risk almak istemiyor sakın korkma önce Rabbime emanet inşallah bu süreye kadar geldik tamamından ereriz.

Çok çok sağol canım herkes öyle dedi evet ama kapalı kutu insan korkuyor inşallah Doğuma kadar düzelir.Rabbime emanet hepimiz evlatları.

Bir az vardi sanki onun etkisiydi sinirdenmi oldu acaba

Amin canim bilmiyorum neden böyleyim stress etrafımdakı insanlar ve ben kendime hakim olamııyorum içime ata ata böyle oluyorum galina
canım hayat zor biliyorum ama stres şuan kendine ve bebeğine yapabileceğin en tehlikeli şey

Kızlar napıyorsunuz bayadır giremedim bazı ailevi problemler yaşadım çok üzüldüm bir kaç gündür de bebeğin hareketleri yavaşladı acaba etkilendimi benim yaşadıklarımdan çok moralim bozuk
selam kötü düşünmeyin
ben yerinizde olsam doktora bir randevu alır bebişimi görür kalp atışını duyar sonra güzel bir yürüyüş yapar ve kendime bir kahve ısmarlardım.

canım hayat zor biliyorum ama stres şuan kendine ve bebeğine yapabileceğin en tehlikeli şey
Yapa bildiyim kadar sakin kalmaya çalışıyorum canım ama bilmeden birikiyor farkında bile olmuyorum ve birden böyle patlıyorum Allahım yardım etsin elimden bi şey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…