2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bu şeker ölçüm cihazıyla ölçüm yaparken 2 kere yapmayı denediniz mi hiç? Apayrı sonuçlar çıkıyor bende. Hangisine güveneyim bilemedim. Nerede yanlış yapıyorum. Kan az veya çok mu geliyor acaba

BEnde dün sana onu yazacaktım utandım canım güvenirliğini test ettin mi bu şekilde diye o aletin doğru sonuç vermediğini gösteriyor sanırsam yinede emin değilim

BEnde dün sana onu yazacaktım utandım canım güvenirliğini test ettin mi bu şekilde diye o aletin doğru sonuç vermediğini gösteriyor sanırsam yinede emin değilim
Araştırdım. Tüm güvenilir aletlerde de ölçümden ölçüme fark edermiş.
Bir de ben yanlış yapıyormuşum. İlk kanı silip biraz daha sıkacakmışım son çıkan kanla ölçecekmişim. Bi de ben çubuğu parmağıma paralel tutuyordum. Dik olacakmış 90 derecelik açıyla tutmalıymışım. Öğlen tokluğumu bu şekilde ölçeceğim.

Hangi marka canın o ben ilk aldığımda acaba dedim denedim aynı sonuç çıkıyor

Ben de doktoruma sordum. Kan hacmin arttığı için çarpıntı normal. Sırtüstü yatma sol yanına yat. Yavaş hareket et. Hızlı yürüme. Kendini yoracak şeyler yapma dedi.
Bende de çok oluyor soluma yatınca acayip artıyor nefes nefese kalıyorum o yüzden sağ tarafa yatıyorum

Kızlar ferro sanol kullanan var mı aranızda günde kaç kez kullanıyorsunuz
Selam.Günde 1 defa kullanıyorum. Akşamları içip yatıyordum gece zombi gibi geziyordum.Şimdi öğlen alıyorum 1 saat öncesi 2 saat sonrası çay-kahve vs yasak.Ayrıca bende bir de kan pıhtılaşması var off yaa

Selam kızlar.Aranıza yeni katıldım.Kasım ortası gibi 2. bebeğim olacak..
Geçen ctsi karnımın sağ tarfında ağrı ile uyandım safra kesesinden şüpheleniyorum haftaya randevu aldım ama aranızda aynı rahatsızlığı yaşayan var mı?

Kızlar aranızda saçlarını boyatan var mı ya benim saçlarım beyaz doldu ve bu görüntüden rahatsızım boyatmak istiyorum ama yine de kararsızım
Ben 2.çocuk anne adayı olark biraz rahat davrandım bu sefer 3 ay geçmesini zor bekledim hamilelik boyunca 2 defa organik boya ile boyattım.Bir de önümüzdeki hafta düğün var onun için boyarım tamam. Bu arada doktorum onay verdiği için boyattı bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…