2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar bebegi kac aylikken buna koymaya basliyabilirim?

Eklentiler

• CAC976C0-CC48-4AFD-8BFE-8713C6CA86E6.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 63
Oğlumun şiddet eğilimi olmadığı halde pedegog desteği almaya çalıştım ama gittigimden memnun kalmadım. Şimdi tavsiye üzerine başka birine gitmeyi düşünüyorum.
Cocuklarimizin bu süreci daha kolay atlatması için bunun zaten gerekli olduğuna inanıyorum. Benim büyük oğlum doğumda 3 yaşında olacak Allah izin verirse. Çok duygusal bir çocuk. Anlam veremediği bir süreç bu onun. Çok değişti ağlama krizleri hırçınlık vs. üzgün mutsuz. Benim sabrım da eskisi kadar geniş değil tabii. O yüzden hasar almadan süreci atlatmak için pedegog desteği tavsiye ederim ben

Benim oğlumdada ağlama krizleri inat bencillik vs yok bebek olduğunda ikisini güzel idare edebileceğimi düşünüyorum benim sözümü dinliyor ama babasının tepkileri Eminin ki onu kardeşine karşı kışkırtıcı ve tahammülsüz bir tavır içine sokucak benim problemim dış çevre şiddet uygularsa bu bin uyguluyor ve buna babası teşvik ediyor güzel bir şekilde sorun çözmeye odaklandırmak yerine vur benim aslan oğlum diyor kendine vurduğu zaman oğlum oğluma vuruyor o yüzden eşimle beraber gitmek istiyorum çünkü ben tavsiye verdiğimde babalığını sorguladığımı düşünüyor tartışma çıkıyor. Yoksa bendede tam tersi bir düşünce var anne içgüdüsü gözlemi ve sabrı en güzel pedegogdur ancak annenin önündede bunları yapmaya engel bir durum yoksa depresyon ailelerle beraber yaşama eşiyle ciddi problemler vs bu durumda pedegog desteği şart ki annenin içinde bulunduğu duygu yoğunluğu çocuğa zarar vermesin

Bugün insülin ignelerimi vurmaya başladım.Sabah,öğlen,akşam aç karnına 3 doz ve gece saat 10 da 6 doz olmak üzere günde 4 defa ignem var.2 haftada bir kontrole çağırdı endokrinoloji doktoru.Ayrıca hergün parmaktan takip edicem sekerimi..Ne zormus yahu.Kızımda hiç boyle dertlerim yoktu.Yine de allah başka dert vermesin

Kızlar aranızda saçlarını boyatan var mı ya benim saçlarım beyaz doldu ve bu görüntüden rahatsızım boyatmak istiyorum ama yine de kararsızım

Kızlar aranızda saçlarını boyatan var mı ya benim saçlarım beyaz doldu ve bu görüntüden rahatsızım boyatmak istiyorum ama yine de kararsızım
Bende de çok.ç beyaz var ama boyatmadım Doğumdan sonra da boyatmayı düşünmüyorum Beyazlarımla barışığım açıkcası

Kaç çıktı ki insülin başladınız

Bende de çok.ç beyaz var ama boyatmadım Doğumdan sonra da boyatmayı düşünmüyorum Beyazlarımla barışığım açıkcası
Aslında çok kötü durmuyo ama sanki bi değişikliğe ihtiyacım var gibi bu kadar bekledim biraz daha beklerim tüm sebep beyazlarım değil okullar da açılıyo bi değişiklik yapıp başlayasım var

geçmiş olsun cnm çokmu yuksek

İşte zaten eşle birlikte gitmek gerek. Asıl mesele bizim yanlislarimizi bize göstermeleri. Eşinin hatalı davranışlarını belirtir ama işte iyi birini bulmak gerek. Aile danışmanlığı da biri

Ben hamilelik ve emzirme sürecinde dogalliktan yanayım mümkün olduğunca çünkü her şey bebeğe geçiyor. Zorunluluk olmadıkça makyaj dahi yapmiyorum. İkisinde de aynı hassasiyeti gösterdim. Bu kez yine emzirme döneminde de aynı devam edeceğim.

Kızlar bebekleri salonda koltukta ya da mutfakta yanınızda yatırmak için aldınız mı bişeyler? ya da ne almayı düşünüyosunuz. Kullanışlı olan hangisi acaba?
Benim yigenimin elektrikli ana kucağı vardı ve hamak beşiği. Geç aldığımız için neredeyse hiç kullanamadı. Onları aldım kullanacam. Özellikle uyurken hamak beşiği, iş falan yaparken anakucağını kullanacam. Planlar böyle umarım kızda aynı fikirde olur

İşte zaten eşle birlikte gitmek gerek. Asıl mesele bizim yanlislarimizi bize göstermeleri. Eşinin hatalı davranışlarını belirtir ama işte iyi birini bulmak gerek. Aile danışmanlığı da biri
aynen aynen inş iyisi denk gelir ne Konya’da zor
bitkisel yapıyordum onlarada pek güvenmediğimden herzaman değil mecbur oldukça emzirirkende aynı şekilde dikkat ettim bende ama saç konusunda Doğumdan önce bir alternatif arıyıcam bitkisel olarak vs bende beyazlar bol 25 yaşında olmama rağmen

Sakin boyatma canim organ gelisimini etkiliyor bunun aciklamasini dr Aslihan Yazici yapti ins sayfasinda takip edebilirsin
Organ gelişimi 1.trimester da bitiyor diye biliyorum dr. Banu çiftçi ise kanıtlanmış bir zararının olmadığını söylemişti henüz saç boyasının bebek üzerindeki etkisi araştırılmamış. Eğer gebe kendini güzel hissetmiyorsa boyasın diyor bazı doktorlar sanırım boyatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…