2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar bi de evinize gelen birisi oldgunda ne yapiyorsuniz asiri misafrim oluyor, Ankaradayim burdan kimin yolu gecse bana yatili geliyor acaip yoruluyorum karnim aninda sertlesiyor, smdi de kaynvaldem gelicem.dior gerckten hic dinlenemiyorum anlayis da gostermiyorlar. Bi ben mi bu durumdayim. Misafr bereketrr cok severm ama ayakta kaldgimda cati agrim oluyor, nasil anlatabilirim bnu insanlara

Aynen bende de var o agri dk. kullanmami onerdi şu kemet gibi olanlardan azıcık rahatlatıyor ama eyilip kalkınca sıkıyor bir az

Benimde misafirim çok gelir ama merhametli insanlar yani geldikleri zaman bulaşıkları makineye atarlar bana tepsi bile kaldırmazlar benim tek sıkıntım sıcakta sütyeni çıkartmamak çok terliyorum, sıkılıyorum üstündeyken .
Eşimin erkek arkadaşları geldiğinde balkonda oturtup eve bile geçmezler bi onlar çayla kahve bekler onun dışında pastalarını tatlılarını bile kendileri getirir tabağa bile koydurmazlar tüm bunlara rağmen yardım etmeyeceğini bildiğim misafirlere direk rahatsızım diyerek hayır diyorum. Şuan onların keyfî için kendi canıma da zarar veremem buna alınacak olandan da dost olmaz zaten. Önemli olan sizsiniz

Geçmiş olsun ben de bu hafta hep tokluk şekerii olcuyorum e bazen yüksek bazen sınırda çıkıyor sizin nasıldı değerler bakalım ne diyecek doktor

Eklentiler

• 1566942554662-2068976717.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 65
Bende pek yok tek tük. Ama ben hamilelik ve emzirme sürecinde tam bir köylü kızıyım. :))

bende gebeliğim de cok misafir ağırladım eşimin tarafından genellikle insan perişan oluyor ya sabahtan akşama kadar ev işi yapıyorsun akşamında dışarıya çıkalım diyorlar hadi cıkıyorsn misafir sonucta gece rahat uyuyamıyorsn kimseye tavsiye etmiyorm eşime söyledim en son kimseyi ağırlamak istemiyorum kimse gelmesin dedim oda tamam dedi bayadır kimse yok şükür

Bana bebekd eterjani soyler msiniz.. burda okumustum hangsi oldgunu unuttum
Friendly baby parfumsuz
Rossman Domol bebek hassas
Rossmanda şu an indirim var ikincisi %50
Domol biraz daha sıvı kıvamlı. Ondan iki yemek kaşığı kadar koyuyorsun friendly bir yemek kaşığı koyarsın
Ecocert sertifikası olan başka bir deterjan da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…