2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu şekilde denediğinde iki sonuç aynı çıkıyorsa zaten problem yok sağol benide bilgilendirmiş oldun

Kızlar sol tarafa yatın deniyorya hani kalp solda oldugu icin galiba demi benim kalbim sağda o zaman benim sağa mı yatmam gerekiyor

Kızlar sol tarafa yatın deniyorya hani kalp solda oldugu icin galiba demi benim kalbim sağda o zaman benim sağa mı yatmam gerekiyor
YOk canım sağda Rahime giden damarlar var sağa yatınca baskı yapıp akışı azaltmasın bebek iyi beslenebilsin diye sola yatın deniliyor oda 4. Aydan sonra tüm organların tersse olabilir belki doktora bir sor

YOk canım sağda Rahime giden damarlar var sağa yatınca baskı yapıp akışı azaltmasın bebek iyi beslenebilsin diye sola yatın deniliyor oda 4. Aydan sonra tüm organların tersse olabilir belki doktora bir sor
Ama ben sola yatamıyorum( Ne kadar deniyorum olmuyor çarpıntım çoğalıyor nefessiz kalıyorum zararmı veriyprum bebeyime

Ama ben sola yatamıyorum( Ne kadar deniyorum olmuyor çarpıntım çoğalıyor nefessiz kalıyorum zararmı veriyprum bebeyime
Bende çok zorluyorum hiç rahat değil açıkcası ve hooop kendimi sırt üstü buluyorum elbet zarar görmez ama daha iyi kan akışının olması içinde dikkat etmem lazım ah yatmazsak aniden ölürler vs gibi birşey yok sadece güzel beslenebilmesi için diye biliyorum ben

gözüme çok çarpmıyor ama diş eti kanaması oluyor feci oradan anlıyorum
oh en güzeli hemide sağlıklı

Seninki hangi marka canım
benimki goze carpmayacak gibi degil ya ilk baslar sadece kanardi bi sure sonra buyumeye basladi bildigimiz et parcasi oldu resmen, disciye gitmem lazim ama mudahale edebilirler mi bilmiyorum

benimki goze carpmayacak gibi degil ya ilk baslar sadece kanardi bi sure sonra buyumeye basladi bildigimiz et parcasi oldu resmen, disciye gitmem lazim ama mudahale edebilirler mi bilmiyorum
Vala dislerimden ce dış etinden bende acayip muzdarinim 2 disim kırıldı dış etlerim şişiyor kanama yapiyor kirilan dişlerimin dolgusu düştü koku yapıyor ama gidemedim doktora artık doğumdan sonraya kaldi:/

Kızlar çarpıntı falan demissiniz.
Ben diyet yaptığından beri daha rahatım. Diyetime uyuyorum ama ne zaman beyaz ekmek yesem (ki öyle aman aman değil mecburiyetten iki defa birer dilim) ya da beyaz un katılmış yapılmış bir şey yesem... Mesela geçen tam buğday diye aldım ekmeği meğer yarı yariyaymis.. Müthiş bir şişkinlik çarpıntı mide rahatsızlığı oluyor. Diyete baslamadan önce sürekli rahatsızdım ama çok şükür şimdi daha iyiyim. Beyaz unu ve mamullerini kesmeyi deneyin. Tabii işlenmiş sekerin hayatımdan çıkması da daha rahat ettirdi beni.

ayy cok sukur ki dolgum dusmedi zaten korkudan zar zor yaptirmistim hormonlardan dolayi oluyormus dis eti rahatsizliklari hamilelik doneminde , dogursam artik demeye basladim bile ben

Kızlar açlık şekerim tokluk şekerimden bile yüksek çıkıyor anlayamıyorum su bile içmiyorum sabahları ölçüm yapana kadar insülin de kullanıyorum, diyet de yapıyorum, egzersizde bi türlü düşüremedim

Evet hepsi ters valla yeni aklıma geldi hic doktora sormak aklıma gelmedi bu gittiğimde sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…