Benim de tekmeleri içerde yankılanıyor bazen. Sanki alttan çıkacak gibi sanki ayakları aşağıda gbi :)
Sakin bi gün geçirdiğimde o aktif oluyor, ben aktifsem o uyuyor :)
Bu arada dikkatlerden kaçmayan benim de yeni fark ettiğim bişey var. Ben bebeğimi aşaüıda taşıyormuşum. Bugün hamile pantolonu aldım orada fark ettim. Hiç pantolon giymemiştim yaz boyu. Daha çok belli oluyor pantolonda. Oradaki mağaza görevlisi kadın bazı gebelerin karnı yukarda oluyor sizinki aşağıda dedi. Sizinkiler nasıl ? :)
Bugun oglusumu gormeye gittim, 37 cm 1233 gram olmus minigim büyüyor 28+3 üz haftasiyla uyumlu gelisimi gayet guzel bi skntimiz yok cok sukur başı da aşağıda duruyormuş sanirim normal dogmak istiyor minik sevgilim birde artik 2 haftada bir kontrole gitmem gerektigini soyledi doktorum, sizlere de boyle bisey soylendi mi?
Bugun oglusumu gormeye gittim, 37 cm 1233 gram olmus minigim büyüyor 28+3 üz haftasiyla uyumlu gelisimi gayet guzel bi skntimiz yok cok sukur başı da aşağıda duruyormuş sanirim normal dogmak istiyor minik sevgilim birde artik 2 haftada bir kontrole gitmem gerektigini soyledi doktorum, sizlere de boyle bisey soylendi mi?
Bana yenidoğan için uyku tulumu mantıklı gelmiyor. Çünkü yenidoğan darlık istiyor. Kolları sarilsin istiyor. Kolları sararak yarım kundak veya ona uygun yeni nesil kundaklar daha mantıklı.
İlkinde birçok uyku tulumu aldım. Tog değeri
düşük olanları dahi kullanmadım. Dışarı çıkarken giydirdim. Ama en çok Aden anais alttan kapalı uyku yelegi kullandik. Harika bir şey. Şimdi diğer markalar da çıkarmış. 0,50 ya da 1 tog idi hatırlamıyorum. Ama kolsuz olması müthiş.
Neden erken doğum dediler. Geçen hafta kasılmalarım vardı nstde sancı çıktı 1gün hastanede kaldım şükür geçti benim. Bağırsak çok kötüydü o tetikledi galiba.
Bana yenidoğan için uyku tulumu mantıklı gelmiyor. Çünkü yenidoğan darlık istiyor. Kolları sarilsin istiyor. Kolları sararak yarım kundak veya ona uygun yeni nesil kundaklar daha mantıklı.
düşük olanları dahi kullanmadım. Dışarı çıkarken giydirdim. Ama en çok Aden anais alttan kapalı uyku yelegi kullandik. Harika bir şey. Şimdi diğer markalar da çıkarmış. 0,50 ya da 1 tog idi hatırlamıyorum. Ama kolsuz olması müthiş.
Aynen kundak uyku tulumu olur zaten Yenidoğan için canım Instagram da muslinshop var ona bakıyorum şimdi 03 welsoft uyku tulumu iyi gibi bi de pusetler için battaniye var tam kışlık bize göre .senin dediğine de bakacam şimdi .evi değiştiriyoruz sıcaklığını bilmediğim için hemen almayacam.