2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Battaniyede yüzünü örter diye sıkıntı olur penyeden kundak oğlum yazın doğduğuilkbaylar aylar birsey örtmemiştim hep tulum giydirdim içim rahat oluyor
Battaniye ile yüzünü ortemiyor çünkü ona göre ayarliyordum ben. Yarım kundak, zaten kollar içerde. Göbek hizasindan da battaniye ama böyle çapraz örttüm hep. Ne üstü açıldı ne yüzünü ortebildi. Kollarını çıkarsa bile battaniye altta kaldi. Çok hareketli bir bebek olmasına rağmen şu ana kadar çok şükür hiç yüzünü kapatamadi. Sonrasında zaten battaniye değil bu bahsettiğim uyku tulumu u kullandık.

Benim de kızımda karnım hep üstteydi şimdi oğlumda hamile kaıdığımdan beri karnım aşağıdan şişmeye başladı. Annem armut diyor
Brn de kendimi armut gibi hissettim dar pantolon giyince. Elbiselerle hiç belli olmuyor aşağıda olduğu. Pantolonu giyince sanki bacak boyum kısalmış gibi hissettim bebek beni aşağı çekmiş sanki :)

BEnim oğlum alerjik olduğu İçin sürekli yüzünü kaşımak isitiyordu o yüzden biz kırklıyken kundağı açtık kundak gerçekten büyük rahatlık bebeğinin uzun uyumasını isteyenler mutlaka yapmalı yoksa el kol hareketleriyle hep uyanıyorlar aşırı terleyen bir bebekti o yüzden uyku tulumuda kullanamadım ince bir penye uzun battaniye dönerken açılmayacak yeterli geliyordu senin bebeğininde alerjisi vardı sanki öyle yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam değilmi çoklu gıdamıydı

Benim oglan da hep asagida. Kasiklarima vurup duruyor. Gobek deligimin ustu hic sismedi. Sanki gobek altimda kucuk bir top varmis gibi duruyor. Hic kimse hamile oldugumu anlamiyor, soyledigimde sasiriyorlar.
Benimde 7 aylık falan olduğunu hiç anlamıyorlar sanki 4 aylık ancak

Benimde uyku tulumları çok hoşuma gidiyor.oglum da hiç kullanmadım cok terleyen bir çocuk.terden dolayi gunde en az dört beş kere üzerini degistiriyorum.bakalim.dogacak bebeğim bu oğlum.kadar terlemez ins.

Kizlar 6 ayimdayim 27 haftalik hamileyim yavastan bebek mobilyasini almalimiyim bir de dogum icin gerekenler neler

Kollar içerdeyse sıkıntı olmaz zaten en güzeli

Hazır kundaklar var yarım kundak ondan alacam inş

Benimde uyku tulumları çok hoşuma gidiyor.oglum da hiç kullanmadım cok terleyen bir çocuk.terden dolayi gunde en az dört beş kere üzerini degistiriyorum.bakalim.dogacak bebeğim bu oğlum.kadar terlemez ins.
Csnım uyku tulumunda Tog önemli mağazalarda satılan elyaf şişmeler çok rahatsız zaten ilk aylarda kundak şekli torba gibi olanlar güzel daha sonra ayaklı olabilir.evin sıcaklığuna göre ayarlamak önemli

PAzen çok güzel kunadaklar var onlardan alıcam bende birde müslin tabiki. Attığın markaya baktım sanki eski usül daha rahat gibi geldi gözüme ☺❤ Kullanıcı yorumları nasıl bunda canım
2 yorum var 2 si de güzel gidip bakacam ben boyun kısımları rahatsız eder mi diye düşünüyorum ama hepsi bu şekilde csnım senin de beğendiğim modeller varsa gönder bakayım ben de

Doktor reçeteledi canım vivachek eco
aldım canım kaçkere denedim en fazla 5 10 hatalı çıkıyor beğendim sağol
kızlar bebiş hareketleri nasıl ???
bebeğimi bazen hissetmiyorum bazende kasıklarımdan tekmeliyor gibi oluyor ??
benimki tembellik yaptığım gün çooook fena ama yoğunsam uyuyor benimkide tersti hep kasıkları tekmeliyordu zannedersem şuanda yan duruyor

benim oğlumda aşşağıdaydı bundada ilk aylar epey aşşafığaydı tam tarif ettiğin gibi anan şimdi yukarı çıktı zayıf oluncaya galiba daha aşşağıda duruyor
Ya bu ilkim bebe de çok güzel şeyler var kızlar için hele ama pahalı 3 4 şey kesin alacam
aynenn bende beğendim burada bursa kumaş pazarına sorucam pazenler metresi ucuzsa buradan alır diktiririm çünkü oradada aynı desenler var.

Bende onu söyleyecektim annem dikiyor bir tarafı desenli iç kısmı tek renk güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…