2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimde aşağıda canm basından beri

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-30-21-18-00-102_com.android.chrome.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2019-08-30-21-17-06-722_com.android.chrome.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 91
Daha vakit çok canım ilk aylar kullanmayacağım icin. Welsoft çok terletir. Hem de polyester ben uyku tulumu olarak kesinlikle kullanmam onu.

Owli uyku tulumuyla aynı sanırım çöp
Ok güzelmiş ama pamuklu çok soğuk evler için yeterli gelmeye bilir
Evin zaten ideali 21 22 derece olmalı. Onda da bunun üstüne çok kalın olmayan bir battaniye hatta penye battaniye bile işi çözüyor. Ev daha soguksa Azıcık daha kalın battaniye.

Kizlar bu harika bir urun, ben sifirini almak istemiyorum ikinci elini buldum 500 tl sizce nasil arkadaslar ?
Bu tamamen bebekle alakalı kimi bebek hiç yatmaz kimi bebek emekleyene kadar üstünde durur kimi de benimki gibi 2 ayı doldurunca atlar üstünden. Ben de şimdi almayı düşünüyordum ama yeğenlerinden biri dediğim gibi hiç durmadı dogdugundan itibaren. Öteki de neredeyse yaşına üstünde girecekti.

Ben de bilemedim kullanmazsa yandik valla

Daha vakit çok canım ilk aylar kullanmayacağım icin. Welsoft çok terletir. Hem de polyester ben uyku tulumu olarak kesinlikle kullanmam onu.
Ben de araştırdım welsoft u en iyisi pamuklu bi de havlu olan var karar verecem yeni eve taşınalım da kundak şeklinde olacağı için ilk aylarda rahat olur canım

Kizlar bu harika bir urun, ben sifirini almak istemiyorum ikinci elini buldum 500 tl sizce nasil arkadaslar ?
Her çocuk sevmiyor elinizde kalma ihtimali var bunu hesaba katarak alın bunlardan söyliyim benim kızım durmadı bunlarda ben ucuz biley almıştım, kuzenimin kızı bunlarda çok pahalı bi marka var hatırlamıyorum ismini o onlardan aldı 2bin falan gibi bi fiyata o da malesef hiç kullanamadı

Aynı ben valla erkeklerdemi böyle oluyor anlamadım
Kiz hamileliklerinde daha ustten sisermis karin diye duymustum. Ama cogu erkek hamileliklerinde de baya cikabiliyor. Bizim vucut yapimiza gore ve ic karnimiza gore degisiyor herhalde.

Bende var yigenim kullandı gerçi biz ona biraz geç aldık çok sevdi ama aldığımızda yaşına yakındı pek kullanamadı bize kaldı şahsi görüşüm çok güzel bir ürün inşallah benim kız sever de yemek falan yaparken rahat ederim

Kiz hamileliklerinde daha ustten sisermis karin diye duymustum. Ama cogu erkek hamileliklerinde de baya cikabiliyor. Bizim vucut yapimiza gore ve ic karnimiza gore degisiyor herhalde.
Benim de kızımda karnım hep üstteydi şimdi oğlumda hamile kaıdığımdan beri karnım aşağıdan şişmeye başladı. Annem armut diyor

Benim de kızımda karnım hep üstteydi şimdi oğlumda hamile kaıdığımdan beri karnım aşağıdan şişmeye başladı. Annem armut diyor
Ben bu karnin sismesini 17 yil bekledim. Simdi de tam istedigim gibi sismedi. Soyle gobuslu gobuslu gezmek isterdim. Bebis oynamasa hamile olduguma Ben bile inanmiyacagim.

Evin zaten ideali 21 22 derece olmalı. Onda da bunun üstüne çok kalın olmayan bir battaniye hatta penye battaniye bile işi çözüyor. Ev daha soguksa Azıcık daha kalın battaniye.
Battaniyede yüzünü örter diye sıkıntı olur penyeden kundak oğlum yazın doğduğuilkbaylar aylar birsey örtmemiştim hep tulum giydirdim içim rahat oluyor

Kızlar iki gündur bir diyet yapıyorum şekerim düşsün diye pazartesi gideceğim değerlerim şöyle çıktı
1. Gün sabah tokluk 135
Akşam 128
2. Gün açlık sabah 98 tokluk 114
Öğlen 140
Akşam 121
3. Gün yani bu sabah
Sabah açlık 100
Tokluk 143 çıktı nasıl sizce insülin kullanmama gerek kalır mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…