2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
inşaallah su degildir.su hiç durmazmış. sen yinede git doktora

Kizlar Benim gobek deligim gittikce iyice cukurlasti. Hamilelikte disari cikmasi gerekmiyor mu? Sizlerin ki nasil?

benimki de çukur. sanırım herkeste aynı olmuyo. belkide son aylarda dışarı çıkardır
Gobegin sismesine gore mi degisiyor acaba? Senin gobegin nasil? Diyorum herhalde gobegim cok sismedigi icin cikmadi. Bakalim sonra ki haftalarda nasil olacak?

Suyu da fazla oluyormuş şeker olunca.
Bence şekeri hayatından çıkar. Dikkat et. Yüklemeye karşı olan doktorlardan yanayım ben de. Bana yükleme yapılmadı kilom 6 ayda 6 kilo almışım. Haftasıyla da uyumlu. Bence senin kilon sınırı geçmiş ama çok da fazla değil. Bebeğin kilosu da buradaki arkadaşların tecrübelerine göre normal aralıkta. Bence dikkatli beslen. Başka da bişeye gerek yok

Haklısın zaten 20 gündür kilo alımım durdu dikkat ediyorum

kizlar bende 2cocugumu yıkadım gelir gelmez bence yıkanmalı önemli olan göbeğini iyice kurulamak kuzenim 20gun oldu dogum yapalı doktor yıkayın demis

Bizim de yarın randevumuz. Bakalım neler duyacağız :) Hareketleri artık vurup çekme şeklinde değil, ittirior olduğu yeri geriyor değişik şeyler yapıyor minik erkekim

Bizim de yarın randevumuz. Bakalım neler duyacağız :) Hareketleri artık vurup çekme şeklinde değil, ittirior olduğu yeri geriyor değişik şeyler yapıyor minik erkekim
bizimde randevumuz yarın ben hissetmiyorum dünden beri pek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…