2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar selam ben aralık annesiydim normalde ama kasımda olabilirmiş sezeryan olursa.bende surda yerimi alayım dedimbenimde bebeğim başı yukarda ayaklar aşağıda..daha anca döner dönmezse sezeryan dedi dr.saglikli sihhatli olsunda yavrularimiz

Kesinlikle bağırsak çok etkili. Benim kasılma başlattı o yüzden hastanede yattım bir gece.

daha vakti var canim endise etme doner bence
İnşallah canım
28.haftada gittim en son başı aşağıdaydı.Ayın 11inde randevum var bakalım ne alemde..
Dk.a sorarsın sende canım egzersiz yapılmalımı merak ediyorum dk.ların ayrı ayrı düşüncelerini
Benim 3 hafta önce başı aşağı ayaklar yukarıydı. Bugün gittim ayaklar aşağıda başı yukarıda. Doktor dedi daha vakit var döner bebek daha çok döner yani dedi. Dönmezse mecbur sezeryan
Benimki de öyle dedi döner ama dönmezse de sezeryan olur
normal cnm ben gittim bugün karnında kasılma vardı bebek midemde daha dönmedi zaten birde 2hafta önde dedi biran önce dönsede rahatlasam
Benim sancılarım oluyor dk. ayakları aşağda olunca ağrılar çok olur dedi şimdi de sol tarafımda sancı var hiss ediyorum ayağını oraya bastırıyor
Yan duruyo canim
bende de yandı 26 haftada 29 da deyişti cnm

Bebek arabasına birtürlü karar veremedim travel sistemmi normal baston mu alsam.onerileriniz nedir kızlar.hangisi kullanışlı olur.siz aldinizmi? Tavsiyelere açığım

Bebek arabasına birtürlü karar veremedim travel sistemmi normal baston mu alsam.onerileriniz nedir kızlar.hangisi kullanışlı olur.siz aldinizmi? Tavsiyelere açığım
Travel sistemi pek tavsiye etmiyor kimse,çok ağır ve yer kaplıyor diye..Bende henüz karar vermedim.Baby2go hakkında güzel yorumlar okudum.Beklemedeyim bende..

İyi aksamlar kizlar ishalim gecti cok sukur hastaneye gitmeden evde kendim gecirdim, haşlanmış patates, muz, yedim kahveye limon damlatip yedim hangisi iyi geldi bilmiyorum ama gecti netice olarak. Persembe gunu kontrolum var oglusumu cook merak ediyorum

geçmiş olsun cnm

Aynen ya daha uygun indirimde olan falan varsa.civil, ebebek hepsiburadada elele buralara hep baktım karar veremiyorum
Canim ikinci el dusunmuyor musun quinny 500 600 civari, chicco lite way kullandik biz hatta onun ikinci elleri de uygun bi arkadasim.ilana koydu tertemiz yani ne bileyim ben ikinci el almaktan pek cekinmem bugun anakucagi almaya gidecegim , piyasada 1000 tl filan yarisina buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…