Ciddi bir salgın var. bence gidin hastaneye mutlaka. Oglum.ilaca ragmen ishali geçmiyor 5 gubdur.
İshal de karın kasılmasıni tetikleyebilir. Ben bir gün ishal oldum hemen karın kasılması ve servikal ağrı başladı. Kullandığım multivitaminde probiyotik var muhtemelen o yüzden çok ciddi sürmedi benimki.
Benim 3 hafta önce başı aşağı ayaklar yukarıydı. Bugün gittim ayaklar aşağıda başı yukarıda. Doktor dedi daha vakit var döner bebek daha çok döner yani dedi. Dönmezse mecbur sezeryan
Travel sistemi pek tavsiye etmiyor kimse,çok ağır ve yer kaplıyor diye..Bende henüz karar vermedim.Baby2go hakkında güzel yorumlar okudum.Beklemedeyim bende..
Chiccoda e bebekte falan var. Arkadaşım e bebekten aldı joie çok memnundu. Ben ilk bebekte araba koltuğu vardı o yüzden almamistik ama ikincide koltuk yok diye Chicco aldık.
Canim ikinci el dusunmuyor musun quinny 500 600 civari, chicco lite way kullandik biz hatta onun ikinci elleri de uygun bi arkadasim.ilana koydu tertemiz yani ne bileyim ben ikinci el almaktan pek cekinmem bugun anakucagi almaya gidecegim , piyasada 1000 tl filan yarisina buldum