Merhaba kızlar öğretmen olan arkadaşlar çalışabilir raporunu tam 32. Haftada mi alıyoruz yoksa 31+1 den sonra mı 31i geçince 32 hafta kabul ediyor takvim kafam karıştı
Merhaba kızlar öğretmen olan arkadaşlar çalışabilir raporunu tam 32. Haftada mi alıyoruz yoksa 31+1 den sonra mı 31i geçince 32 hafta kabul ediyor takvim kafam karıştı
Canim ikinci el dusunmuyor musun quinny 500 600 civari, chicco lite way kullandik biz hatta onun ikinci elleri de uygun bi arkadasim.ilana koydu tertemiz yani ne bileyim ben ikinci el almaktan pek cekinmem bugun anakucagi almaya gidecegim , piyasada 1000 tl filan yarisina buldum
Yok ya ilk bebeğim olduğu için 2.el düşünmüyorum açıkçası.chicco elele kraftlar indirime giriyor ara ara 800-900 civarına düşüyor onlar iyi.ayrica anakucagi aldım ben 350tl ebebekte 1000tl olan otomatik sallanan onlardan diyorsan bilemem
Ben 3-4 aylık olmadan bebek arabası almayı düşünmüyorum kızlar çünkü kış bebeği olcak kışın öyle arabaya koyup dışarıda gezdiremem diye düşünüyorum hem rahat edemem kucağımda çıkarttırıp hava aldırırım sadece o yüzden alma taraftarı değilim şimdilik
Yok ya ilk bebeğim olduğu için 2.el düşünmüyorum açıkçası.chicco elele kraftlar indirime giriyor ara ara 800-900 civarına düşüyor onlar iyi.ayrica anakucagi aldım ben 350tl ebebekte 1000tl olan otomatik sallanan onlardan diyorsan bilemem
32+0 da canim hatta Ankara sehir hastanesindeki doktor arkadasima 31+5 te yasal deil die rapor cikarmadi. Ama benim doktorum bi kac gunu dert etmez doktordan doktora degisiyor mu bu durum bilemedim
32+0 da canim hatta Ankara sehir hastanesindeki doktor arkadasima 31+5 te yasal deil die rapor cikarmadi. Ama benim doktorum bi kac gunu dert etmez doktordan doktora degisiyor mu bu durum bilemedim
Benim cevremdekilerimin cogunlugunun disari cikmis. Acaba Ben de mi bir sorun var diye dusunmustum ama burdaki cogu arkadasin da Benim gibiymis icim rahatladi .
Sen nerelerdesin? Arada kayiplara karisiyorsun.
Arkadaşlar bebek arabalarında baston tarzı daha iyi dediler.eltim puset vercek zaten onu max 6 kullaniriz direk bastona geçeriz,bide kış bebeği diye gideceğimiz yere kanguruyla gideriz diye baston tarzı almaya karar verdim.ama markada kararsizim sizce?