2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba kızlar öğretmen olan arkadaşlar çalışabilir raporunu tam 32. Haftada mi alıyoruz yoksa 31+1 den sonra mı 31i geçince 32 hafta kabul ediyor takvim kafam karıştı

Yok ya ilk bebeğim olduğu için 2.el düşünmüyorum açıkçası.chicco elele kraftlar indirime giriyor ara ara 800-900 civarına düşüyor onlar iyi.ayrica anakucagi aldım ben 350tl ebebekte 1000tl olan otomatik sallanan onlardan diyorsan bilemem

Ben 3-4 aylık olmadan bebek arabası almayı düşünmüyorum kızlar çünkü kış bebeği olcak kışın öyle arabaya koyup dışarıda gezdiremem diye düşünüyorum hem rahat edemem kucağımda çıkarttırıp hava aldırırım sadece o yüzden alma taraftarı değilim şimdilik

Merhaba kızlar öğretmen olan arkadaşlar çalışabilir raporunu tam 32. Haftada mi alıyoruz yoksa 31+1 den sonra mı 31i geçince 32 hafta kabul ediyor takvim kafam karıştı
Tam 32+0'da. Ama doktorlar rica edince bir iki günü sıkıntı yapmayabilir. Ama normalde 32+0 ilerapor alınıyor.

Evt cnm otomatik sallanan joie marka
Manuel kullandim pek durmadi kizim ustunde o yuzden

32+0 da canim hatta Ankara sehir hastanesindeki doktor arkadasima 31+5 te yasal deil die rapor cikarmadi. Ama benim doktorum bi kac gunu dert etmez doktordan doktora degisiyor mu bu durum bilemedim

Kapalı olan arkadaşlar doğumdan sonra ne takacaksınız hazır türban bakıyorum ama nasıl birsey olur oğlumda saçım açıktı

Benimkisi normal dışarı da çıkmadı, çukurlaşmadı da.. içi karardı. İlla dışarı çıkması gerekmiyor canım.
Benim cevremdekilerimin cogunlugunun disari cikmis. Acaba Ben de mi bir sorun var diye dusunmustum ama burdaki cogu arkadasin da Benim gibiymis icim rahatladi .
Sen nerelerdesin? Arada kayiplara karisiyorsun.

Arkadaşlar bebek arabalarında baston tarzı daha iyi dediler.eltim puset vercek zaten onu max 6 kullaniriz direk bastona geçeriz,bide kış bebeği diye gideceğimiz yere kanguruyla gideriz diye baston tarzı almaya karar verdim.ama markada kararsizim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…