Meraba kizlarrr insallah hepiniz saglik bir dogum yaparsiniz
Ben hamile kalmak istiyorum 2 yildir
Benim icin dua edermisiniz lutfen bu aşure gunu hurmetine hamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Allah hepinizden razi olsun ♥♥♥
Benim icin dua edermisiniz lutfen bu aşure gunu hurmetine hamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Şeker yüklemesi yapıldı. Normal çıktı. Bugün tekrar geldim. Açlık tokluk ölçümü yapılıyor. Bebek 3 hafta önden gidiyor. 64 gün var ama sanırım 15-20 gün önce doğacak. Aşağıya inmiş. Kafası da yerleşmiş. Zaten o bölgede aşırı baskı hissi var.
Arkadaşlar bebekler büyüdü artık. Karniniz bebeğin şekline göre değişecek. Mesela geçen hafta göbek deligim pirtlamis durumdaydı. Ama şimdi geri gitti çünkü artık bebek tam baş aşağı pozisyona dönmüş. Popo dışa dönüktü muhtemelen şu an göbek deliğinin altında çocuk uzvu yok. Mesela popoyu dışa dönük tutarsa karın biraz daha şişkin oluyor. Bebekten bebeğe ve bebeğin karnınızda aldığı şekle göre değişecek daha gobusler. İki üç haftaya yer kalmayacak icerrde ve artık iyice uzuvları fark edeceksiniz.
Kizlar banada hic buyumemis gibi geliyordu bu ay ama her ay duzenli fotografimi cekiyorum orda farkettim ki büyümüş meğer sanirim gozumuz alıştığı icin bize oyle geliyor birazda
Hayırlı akşamlar kızlar bugün doktora gittim 30 haftalık bebeğim 1500 gr doktor kilosu biraz fazla dedi bende toplamda 13 kilo almışım şeker yüklemesi kesinlikle yaptır dedi ama yaptırmak istemiyorum sizce napayım?
Gelişimine göre mi fazla dedi acabaç.Benim miniğim 29 haftalıktı geçen hafta 1440 gr dı.3 kg civarında doğar dedi.Şeker yüklemesi yaptırmanda fayda var ilaca gerek kalmadan diyetle bile çözebilirsin bence.
hanımlar bebek giydirmede yardımcı olabilir misiniz bana .evimizde klima var çok soğuk da değil çok sıcakda değil bence .Bebeğimizi nasıl giydiricez ,sen ne giyiniyorsan 1 fazlası giydiri anlayamıyorum.
aldıklarımdan fikir verir misiniz. takımları penye pamuklu takım aldım .kadife veya polar takım almadım.yün birtane tulum aldım .örgü yelekleri var. birde dışarı çıkarken kozmonot tulum mu giydircez ilk 3 ay .aldıklarınızdan resimde paylaşabilir misiniz
Klima bebekler için en büyük tehlike imkanın varsa öncelikle temizletmelisin çünkü dr a kızım yeni doğduğunda avm ye gittim dediğimde kışın bile açık havaya gidin klimalar pis çocukları hasta ediyor demişti aklında bulunsun derim.
Bir kat fazlasını ben de anlayamıyordum senin kışın üzerinde atlet+tshirt varsa ona da iç zıbın+tulum+ yelek olabilir. Elleri, ayakları ve burnu hep soğuk olacak buna takılma oda sıcaklığı 22-23 derece olduğu müddetçe sorun yok hatta 20 diyorlar ama kışın için bence soğuk.Çocuğun üşüdüğünü boynundan anlarsın soğuksa üşümüştür.Kan dolaşımı yatar pozisyondayken uç kısımlara ulaşamazmış.Ne zaman ayaklanır, elleriyle birşeyler kavrarsa kan dolaşımı uçlara iletime başlarmış.