2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar banada hic buyumemis gibi geliyordu bu ay ama her ay duzenli fotografimi cekiyorum orda farkettim ki büyümüş meğer sanirim gozumuz alıştığı icin bize oyle geliyor birazda
Evet bende büyüdüğünü hissetmiyorum ya aynada bakınca yada fotoğrafta farkediyorum büyüdüğünü baba ölçü birimimiz ben sarılınca artık kucağıma sığıyor böyle anlıyor büyüdüğünü

ben de tam yatan baston öneririm ilk bebeğimde travel sistem almıştık ilk 6 ay bebeğim rahat etti ama sonra kullanışlı değil hem de en başından beri hiçbiryere sığmıyor

Bebek arabasına birtürlü karar veremedim travel sistemmi normal baston mu alsam.onerileriniz nedir kızlar.hangisi kullanışlı olur.siz aldinizmi? Tavsiyelere açığım
her gördüğüm yere yazıyorum kimse bu hataya düşmesin diye, travel sistem pişmanlıktır ha baston gibi olup travel olanlar var onlar alınabilir
bizimkü şundandı

Kızlar isim karar verdiniz mi? Kızımız olacak ve Biz bayağıdır veremiyorıduk da buara Umay ismine çok yakınız. Anlamı çok hoşuma gitti Umay 'ın o yüzden yüksek ihtimal Umay olacak. Sizler ne düşünüyorsunuz

Merhabalar..Allah kısmet ederse bende Kasım annesi olacağım inşallah..bebek arabası araştırıyorum.yorumları biraz okudum travel sistem kullanışlı değil deniliyor genelde.ilk bebeğim olacağı için uygun kullanışlı pratik bi bebek arabası bakıyorum bidaha almamak için bir tane olsun istiyorum..deneyimli annelerden yorum bekliyorum.ayrıca beşik olarak karyola beşik öneriliyor mobilya beşikte deniliyor sanırım.. ne yapsam bilemedim yardımcı olabilir misiniz

her gördüğüm yere yazıyorum kimse bu hataya düşmesin diye, travel sistem pişmanlıktır ha baston gibi olup travel olanlar var onlar alınabilir
bizimkü şundandıEki Görüntüle 2306065
Travel sistem düşünmüyorum artık eltim puset vercek o yüzden baston alacağım.ama dediğin gibi tam yatar tek el kapanır çift yönlü kullanım böyle fonksiyonları olsun istiyorum. Hâlâ bakiyorum

Travel sistem düşünmüyorum artık eltim puset vercek o yüzden baston alacağım.ama dediğin gibi tam yatar tek el kapanır çift yönlü kullanım böyle fonksiyonları olsun istiyorum. Hâlâ bakiyorum
acele etmeyin bence de çok araştırmak, gidip görmek, sürüp denemek, açıp kapamak lazım biz internetten almıştık canlı canlı görmeden ama mutlaka denemek lazımmış onu anladık

Ben bundan aldım iki ablamda bundan almıştı çok kullanışlı ve çok memnun kaldılar ama tercih meselesi travel sistem daha kullanışlı geliyor bana

Eklentiler

• 986CFD46-C3C7-49A5-B925-7F101FFC831E.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar arasıra rahimde titreşim gibi birşey hissediyorum nedir bilmiyorum ama telefon titreşimi gibi böyle değişik yani kısa sürüyor ama ara sıra oluyor. Yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…