Kızlar isim karar verdiniz mi? Kızımız olacak ve Biz bayağıdır veremiyorıduk da buara Umay ismine çok yakınız. Anlamı çok hoşuma gitti Umay 'ın o yüzden yüksek ihtimal Umay olacak. Sizler ne düşünüyorsunuz
Benim de şişliklerim var canım. Doktor bana çay tavsiye etti. Uzun zamandır eski ayakkabılarım olmuyor zaten. 2 tane ayakkabım var yarım numara büyük. Onları giyiyorum. Diğerlerini giyemiyorum.
Benim de şişliklerim var canım. Doktor bana çay tavsiye etti. Uzun zamandır eski ayakkabılarım olmuyor zaten. 2 tane ayakkabım var yarım numara büyük. Onları giyiyorum. Diğerlerini giyemiyorum.
Biz de kaç ay oyleydik..Ben dedim bu cocuk isimsiz dogacak heralde.:))Ama insan birden bire birine isiniveriyor.Birkaç isim belirleyin ve onlardan baska isim.dusunmeyin bir sure.Arastirdikca secenekler degisiyor ve cogaliyor.Biz oyle karar verdik.
slm kızlar bızde kosturmacayla gecıyor gunler okullar acılınca buyukle ugrasmaktan mınıge sıra gelmedı ... ısım konusu bızdede malasef sorun hala karar vermıs degılız ısım bulamadık erkek anaları sız ne koyuyorsunuz benım buyuk oglum adı kuzey buna uygun bısey bulamadık bıde ısım kısının karakterını hayatını etkıledıgıne cok ınanaıyorum enerjısıne oyuzden karar veremıyoruz
slm kızlar bızde kosturmacayla gecıyor gunler okullar acılınca buyukle ugrasmaktan mınıge sıra gelmedı ... ısım konusu bızdede malasef sorun hala karar vermıs degılız ısım bulamadık erkek anaları sız ne koyuyorsunuz benım buyuk oglum adı kuzey buna uygun bısey bulamadık bıde ısım kısının karakterını hayatını etkıledıgıne cok ınanaıyorum enerjısıne oyuzden karar veremıyoruz
dun aldık bızde daha gelmedı benım buyuk oglumun cılek oda takımı var buyuyen besıklı hıc kullanmadı odasınında yatmadıgı ıcın ılerde onu kullanacam suan 6-7 ay gecıcı olarak kullanmak ıcın anne yanı besık aldık sepet seklınde heryere tasıyabılecegı pratık bısey olsun dıye
dun aldık bızde daha gelmedı benım buyuk oglumun cılek oda takımı var buyuyen besıklı hıc kullanmadı odasınında yatmadıgı ıcın ılerde onu kullanacam suan 6-7 ay gecıcı olarak kullanmak ıcın anne yanı besık aldık sepet seklınde heryere tasıyabılecegı pratık bısey olsun dıye
Kızlar mama konusunda ne düşünüyorsunuz? Şuan mega indirimleri olan malum siteden alışveriş yapıyordum. Islak mendiller ve bebek bezleri uygun geldi ekledim sepete... Yalnız mama konusunda tereddütteyim. Olur da ilk bir iki gün sütümüz gelmez bebeğimizi doyurmaya yetmezse, bebek memedeyken şırıngayla ağzına mama verme fikrine nasıl bakıyorsunuz? Biberon asla düşünmüyorum ama bu bir çıkar yol gibi geldi sarılık olmaması İçin.
Ya bu kasılma dediginiz göbek deliğinin 7-8cm üstünde sertleşme gibi bir acı olmasımı.benimde dünden beri dediğim yerde acı var.rahim büyüdüğü içinmi oluyor anlamadım.