2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben çok kilo almışım yeni fark ediyorum( ilk çocuğumda böyle deyildim bu hamileliyimde neden böyle oldum

Biz de 4 ay dusunduk.Cok zor gercekten karar vermek ve İPEK ismine karar verdik en son..

Benim ayaklarim sisti malesef. Randevuma bir hafta var. Bakalim dr ne diyecek.
Benim de şişliklerim var canım. Doktor bana çay tavsiye etti. Uzun zamandır eski ayakkabılarım olmuyor zaten. 2 tane ayakkabım var yarım numara büyük. Onları giyiyorum. Diğerlerini giyemiyorum.

Benim de şişliklerim var canım. Doktor bana çay tavsiye etti. Uzun zamandır eski ayakkabılarım olmuyor zaten. 2 tane ayakkabım var yarım numara büyük. Onları giyiyorum. Diğerlerini giyemiyorum.
Benim de bir ayakkabim oluyor suan. Olsun katlanacagiz artik bebisler dogana kadar.
Sen kacinci haftada basladin dogum kurslarina?

Bizde karar veremiyozz yaa kiz isminee
Biz de kaç ay oyleydik..Ben dedim bu cocuk isimsiz dogacak heralde.:))Ama insan birden bire birine isiniveriyor.Birkaç isim belirleyin ve onlardan baska isim.dusunmeyin bir sure.Arastirdikca secenekler degisiyor ve cogaliyor.Biz oyle karar verdik.

slm kızlar bızde kosturmacayla gecıyor gunler okullar acılınca buyukle ugrasmaktan mınıge sıra gelmedı ... ısım konusu bızdede malasef sorun hala karar vermıs degılız ısım bulamadık erkek anaları sız ne koyuyorsunuz benım buyuk oglum adı kuzey buna uygun bısey bulamadık bıde ısım kısının karakterını hayatını etkıledıgıne cok ınanaıyorum enerjısıne oyuzden karar veremıyoruz

Selim koyacagz biz Rabbim nasip ederse

Kizlar besik aldiniz mi??Nasil besik aldiniz??Yatak falan??
dun aldık bızde daha gelmedı benım buyuk oglumun cılek oda takımı var buyuyen besıklı hıc kullanmadı odasınında yatmadıgı ıcın ılerde onu kullanacam suan 6-7 ay gecıcı olarak kullanmak ıcın anne yanı besık aldık sepet seklınde heryere tasıyabılecegı pratık bısey olsun dıye

Gule gule kullanin..Ben de park yatak almaya karar verdim.Kullanisli oldugu icin..

Metehan koyacağız inşallah, ısındığım 2 isim için anket yaptım sonuç Metehan lehine oldu :)

Kızlar mama konusunda ne düşünüyorsunuz? Şuan mega indirimleri olan malum siteden alışveriş yapıyordum. Islak mendiller ve bebek bezleri uygun geldi ekledim sepete... Yalnız mama konusunda tereddütteyim. Olur da ilk bir iki gün sütümüz gelmez bebeğimizi doyurmaya yetmezse, bebek memedeyken şırıngayla ağzına mama verme fikrine nasıl bakıyorsunuz? Biberon asla düşünmüyorum ama bu bir çıkar yol gibi geldi sarılık olmaması İçin.

Benim oluyor arasıra..Özellikle 3 gündür geceleri çok kasılıyor.
Ya bu kasılma dediginiz göbek deliğinin 7-8cm üstünde sertleşme gibi bir acı olmasımı.benimde dünden beri dediğim yerde acı var.rahim büyüdüğü içinmi oluyor anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…