2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Şimdilik öyle bakalım ama belki ilerleyen haftalarda dışarı çıkabilir 36. hafta falan :)
Ben yoğun oluyorum canım bazen giremiyorum. Son 1 ay yoğun geçti.
Nasılsın? Nasıl gidiyor?
Benim ayaklarim sisti malesef. Randevuma bir hafta var. Bakalim dr ne diyecek.

Tabi ki gozlemleyecegim cildine zarar verirse hemen degistiririm yalniz sizin bahsettiginiz friendly markali temizleyici icinde de phenoxyethanol varmis ve zararli oldugu soyleniyor diger soylediginiz domol markali urunu duymadim
Friendly birkaç farklı ürün var. Bir ara ambalaj değiştirdi. Benim kullandigimda yoktu.
Yenidoganlarda cilt kuruluğu ve buna bağlı egzama ile çok karşılaşılır. Ve ne yazık ki sabun bunu en çok tetikleyen şeylerden biri. Benim oğluma baby&me dokunmazken roxy dokunuyordu. Ve roxy bana da dokunuyor. ailemde arkadaşlarımda birkaç bebeğe daha dokundu. Alerji platformlarina bakın, en çok dokunan çamaşır temizleme ürünü o maalesef. Zeytinyağlı cikmis. Belki daha iyidir. Herkese dokunacak diye bir kaide yok ama en çok dokunan o.

Baby&me daha çok güven verdi bana.
Birde bebeklerin cildinde alerji yapmamasi icin ekstra durulama yapmak gerekiyor bu tarz toz deterjanlar icin
Kesinlikle katılıyorum. Çift durulama çok önemli. Ve yıkama 60 derecede olmalı. 60 derecede birçok bakteri mite vs ölüyor.

Alerji platformlari ve yıkanabilir bebek bezi sayfalarına bakın. Asıl deterjan yorumlarını oralarda bulursunuz. :)

Kızlar bugün üç defa lavaboya gittim her gittiğimde jel kıvamında bir akintim oldu bu normal mi

Yaa begeniyo musun bi ara dedim ilana koyayim cidden asiri ilgi gordu.. Quinny seviyorum ben satsam onu alirdim galiba ama zaman kalmadi . İlk gun hstaneye arabayi goturucem insallah
Benim için tek sıkıntısı içinin çıkmadan pusetin üstüne takılıyor olmasıydı. Belki orayi yenilemislerdir dedim komple olayı kaldırmışlar.
Biz ilk oğlanda basit bir şey almıştık. Biraz heves biraz ikisi de kullansın diye bu kez Trio love aldık. Onun da düz olan kısmını kaldırmışlar trio'yu Türkiye'de duo diye satıyorlar. Kısmet

Fotografini ekliyorum canim tek elle kullanilan arabalar kadar cevik hareket ermiyor ama yer kaplamiyor ve inanilmaz hafif baska araba almadik smdi ikincide de bunu kullanicaz
Ben de bundan almak istiyorum hem kullanışlıymis hem de pratik memnun kaldınız mı sizde ilk çocukta çok bilgim yoktu keşke ilk çocukta alsaydim

Ben de bundan almak istiyorum hem kullanışlıymis hem de pratik memnun kaldınız mı sizde ilk çocukta çok bilgim yoktu keşke ilk çocukta alsaydim
Canim tek bi arabayla 5 yasa kadar kullandim ha iyi taraflari bu hafif olmasi, cabuk katlaniyo, kotu yanlari tek elle yurutmek zor, kulplara poset asilmiyo devrilebiliyor cunku bu var diye ben yenisini almadim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…