Şimdilik öyle bakalım ama belki ilerleyen haftalarda dışarı çıkabilir 36. hafta falan :)
Ben yoğun oluyorum canım bazen giremiyorum. Son 1 ay yoğun geçti.
Nasılsın? Nasıl gidiyor?
Tabi ki gozlemleyecegim cildine zarar verirse hemen degistiririm yalniz sizin bahsettiginiz friendly markali temizleyici icinde de phenoxyethanol varmis ve zararli oldugu soyleniyor diger soylediginiz domol markali urunu duymadim
Friendly birkaç farklı ürün var. Bir ara ambalaj değiştirdi. Benim kullandigimda yoktu.
Yenidoganlarda cilt kuruluğu ve buna bağlı egzama ile çok karşılaşılır. Ve ne yazık ki sabun bunu en çok tetikleyen şeylerden biri. Benim oğluma baby&me dokunmazken roxy dokunuyordu. Ve roxy bana da dokunuyor. ailemde arkadaşlarımda birkaç bebeğe daha dokundu. Alerji platformlarina bakın, en çok dokunan çamaşır temizleme ürünü o maalesef. Zeytinyağlı cikmis. Belki daha iyidir. Herkese dokunacak diye bir kaide yok ama en çok dokunan o.
Canım dalan roxy hiç kullanıp şikayet eden yok ben de ondan almak istemiştim aslında ama kafam karıştı senin dediğin ürünlere baktım birsürü şey çıkıyor kullandığın ürünün resmini bire bir atar mısın
Canım dalan roxy hiç kullanıp şikayet eden yok ben de ondan almak istemiştim aslında ama kafam karıştı senin dediğin ürünlere baktım birsürü şey çıkıyor kullandığın ürünün resmini bire bir atar mısın
Benim son iki haftadır akıntımda feci bir artış var sürekli çamaşır değiştiriyorum iç çamaşırımdan bile sızabiliyor çok rahatsız edici. Sanırım son aylarda normal bir durum,.
Yaa begeniyo musun bi ara dedim ilana koyayim cidden asiri ilgi gordu.. Quinny seviyorum ben satsam onu alirdim galiba ama zaman kalmadi . İlk gun hstaneye arabayi goturucem insallah
Yaa begeniyo musun bi ara dedim ilana koyayim cidden asiri ilgi gordu.. Quinny seviyorum ben satsam onu alirdim galiba ama zaman kalmadi . İlk gun hstaneye arabayi goturucem insallah
Benim için tek sıkıntısı içinin çıkmadan pusetin üstüne takılıyor olmasıydı. Belki orayi yenilemislerdir dedim komple olayı kaldırmışlar.
Biz ilk oğlanda basit bir şey almıştık. Biraz heves biraz ikisi de kullansın diye bu kez Trio love aldık. Onun da düz olan kısmını kaldırmışlar trio'yu Türkiye'de duo diye satıyorlar. Kısmet
Fotografini ekliyorum canim tek elle kullanilan arabalar kadar cevik hareket ermiyor ama yer kaplamiyor ve inanilmaz hafif baska araba almadik smdi ikincide de bunu kullanicaz
Canim tek bi arabayla 5 yasa kadar kullandim ha iyi taraflari bu hafif olmasi, cabuk katlaniyo, kotu yanlari tek elle yurutmek zor, kulplara poset asilmiyo devrilebiliyor cunku bu var diye ben yenisini almadim acikcasi
Kızlar isim karar verdiniz mi? Kızımız olacak ve Biz bayağıdır veremiyorıduk da buara Umay ismine çok yakınız. Anlamı çok hoşuma gitti Umay 'ın o yüzden yüksek ihtimal Umay olacak. Sizler ne düşünüyorsunuz