Kızlar merhaba bende kasım annesiyim Inşallah.. dünden beri sol üst dışım çok ağrıyor..dun dişçiye gittik çürük tespit etti dolgu olmasi lazim galiba..ilac yazmaktan kaçındı..kadin doğum doktorun yazmasi lazim dedi..o da yerinde yoktu..parol bitane içtim hâlâ ağrıyo..yarin kadin doguma gorunucem..
Dişçi doğum olduktan sonra tedavi olur dedi..bugun başka bi doktor fakülte tedavi eder oraya gidin dedi..aklim karıştı..yarin kadin dogumla doktoruyla randevuda var..bilmiyorum
Kızlar arasıra rahimde titreşim gibi birşey hissediyorum nedir bilmiyorum ama telefon titreşimi gibi böyle değişik yani kısa sürüyor ama ara sıra oluyor. Yaşayan var mı?
Aynısı bende de ilk defa dün akşam oldu 27+5 haftalık hamileyim.hatta hem hissettim hemde titrediğini gördüm.anlam veremedim.pozisyon değiştirdi diye düşündüm çünkü çok ani bi hareketti
Aynısı bende de ilk defa dün akşam oldu 27+5 haftalık hamileyim.hatta hem hissettim hemde titrediğini gördüm.anlam veremedim.pozisyon değiştirdi diye düşündüm çünkü çok ani bi hareketti
Bnde de chicco liteway var da pusetli 9 kiloya kadar sora baston puset 5 yasa kadar kullandik tek araba o da mi travel oluyo ki ondan sordum saol canim
Fotografini ekliyorum canim tek elle kullanilan arabalar kadar cevik hareket ermiyor ama yer kaplamiyor ve inanilmaz hafif baska araba almadik smdi ikincide de bunu kullanicaz
Benim cevremdekilerimin cogunlugunun disari cikmis. Acaba Ben de mi bir sorun var diye dusunmustum ama burdaki cogu arkadasin da Benim gibiymis icim rahatladi .
Sen nerelerdesin? Arada kayiplara karisiyorsun.
Şimdilik öyle bakalım ama belki ilerleyen haftalarda dışarı çıkabilir 36. hafta falan :)
Ben yoğun oluyorum canım bazen giremiyorum. Son 1 ay yoğun geçti.
Nasılsın? Nasıl gidiyor?
Bebekler ne zaman doğum pozisyonunu alır biliyor musunuz? Her bebekte farklı olur gerçi ama, benim bebeğin kafası aşağıda sanırım, sizce hala oynar ters döner mi yoksa böyle kalır mı? Doktora gitmeme çok var daha baya merak ediyorum.
Doğuma hazırlık kursunda ebe söyledi kafası aşağıda diye.
Bende de bi kaç gündür oluyor ben 31+3 günlüğüm canm normal bence rahim iyice genişledi yine de haftaya doktora gidince sorcam ben yataktan kalkınca yürürken flan ağrıyo genelde
Bnde de chicco liteway var da pusetli 9 kiloya kadar sora baston puset 5 yasa kadar kullandik tek araba o da mi travel oluyo ki ondan sordum saol canim
Sabun tozu alerji ve egzama riski vardır.
Ecocert veya okotest, ekolabel sertifikasi olan sıvı ve kokusuz bebek deterjani kullanın.
Doğal diye satılan urunlerde oluyor genelde. Mom's green, green clean, biobelinda vs... Ben domol(Rossman) ve friendly kullandım. Artık kendimize de bunları kullanıyorum.
Tabi ki gozlemleyecegim cildine zarar verirse hemen degistiririm yalniz sizin bahsettiginiz friendly markali temizleyici icinde de phenoxyethanol varmis ve zararli oldugu soyleniyor diger soylediginiz domol markali urunu duymadim
Sabun tozu alerji ve egzama riski vardır.
Ecocert veya okotest, ekolabel sertifikasi olan sıvı ve kokusuz bebek deterjani kullanın.
Doğal diye satılan urunlerde oluyor genelde. Mom's green, green clean, biobelinda vs... Ben domol(Rossman) ve friendly kullandım. Artık kendimize de bunları kullanıyorum.
Canım dalan roxy hiç kullanıp şikayet eden yok ben de ondan almak istemiştim aslında ama kafam karıştı senin dediğin ürünlere baktım birsürü şey çıkıyor kullandığın ürünün resmini bire bir atar mısın