2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım neler eksik senin bilmiyorum ama. Benim doktor hiçbirşey kullandırmadı bana. Sadece regenesis max balık yağı kullanıyorum başka ekstra hiç birşey kullanmıyorum yeterli geliyor diyor doktorum

cnm benim doktorum kan ilacı decavit magnezyum verdi onu kullanıyorum b

masallah tontişe , ben d vitamini olarak monovit, magnesium positive birde imom omega kullaniyorum birde demir ilaci olarak feramat

Canım 3 tane ilaç biri vitamin biri OMEGA biri kalsiyum magnezyum.
Böyle olunca su su diyemiyor insan.
Ben vinalac kullandım vinalacta probiyotik de var. Çok memnunum ama OMEGA desteği olsun diye bu ay i mom kullanıyorum. Magnotm magvital magnezyum kullanıyorum ama bunlarda kalsiyum yok.
Senin referans değerlerini incelemen gerek. Yani doktorun verdiğinde ne kadar ne var. Ötekiler ne kadar karşılıyor. İ mom plus çıkmış ona bak mesela

Bunların hepsine mutlaka internetten bak fiyat neredeyse yarı yarıya fark edebiliyor.

I mom kullaniyorum onu birakalim dedi, disim kirildi canim bi de bel agrsi yasiyorum karincalanmam oliyor acaip uyutmuyor bunlari soyleyince yazdi bnlari ama cok tutuyor muadili yok mudur daha uygunu yok mudur bilemedim

I mom kullaniyorum onu birakalim dedi, disim kirildi canim bi de bel agrsi yasiyorum karincalanmam oliyor acaip uyutmuyor bunlari soyleyince yazdi bnlari ama cok tutuyor muadili yok mudur daha uygunu yok mudur bilemedim
Bire bir muadili yoktur. Benim de kramplarim kasilmalarim var. Günde iki magnezyum aliyorum ben. Ama içinde kalsiyum yok. Dişim çürüdü ama artık çürüdü diye soylemedim doktora. Zaten diyete başlamıştım günde 4 öğün süt urunu almam gerekiyordu. Önemsemedim o yüzden.. Ama şu multivitamin yerine vinalac olabilir. 50₺ falan 30 tablet. İçeriğine bakmak gerek. Ama anlattığın durumda osteocare şart gibi.
benim doktorum dışardan takviye pek taraftar degil. Standart vitaminini kullan yeter dedi. OMEGA için balık yememi oneriyor. Öyle ayrıca takviye vermedi. Ben yiyemedigim için i kim omega kullanabilirsin dedi, bir ay onu kullanıp bırakacağım ben. Oğlumda da 1 ay vitamin +omega takviye kullanmıştım. Vinalac'tan çok memnunum vitamin olarak.

Kızlar benim gibi bebeğini çok derinlerde hisseden varmı çok hissediliyor kımıl kımıl çok hareketli bir bebek de değil korkutuyor herseferinde

Kızlar benim gibi bebeğini çok derinlerde hisseden varmı çok hissediliyor kımıl kımıl çok hareketli bir bebek de değil korkutuyor herseferinde
bazen oluyor canim rahim icinde arka tarafa dogru vuruyor falan diye dusunuyorum ben

Hanimlar meraba ilk bir ay icin yatak aryorum kizimdan kalan besik var sonraisnda onu kullanicam, ama dogumdan sora bebegi alip birakmak kolay olmuyor.. Portatif bir yatak almayi dusunuyorum asagda resim ekledim , sizce nasil kullanisli olur mu ?
İlk gunler kendi yatagima koyup kullanmayi dusunuyorum

Eklentiler

• images (8).webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 61
bende aldim bunlardan ama ben salonda falan kullanmak icin aldim bence kullanislilar cevremde kullananlar var memnunlar

Arkadaşlar merhaba, bugün kontrolümüz vardı. sata göre 29 hafta olmamız gerekirken başta olduğu gibi 2 hafta önden gidiyoruz. ultrasona göre 31 hafta çıktık kilomuz 1765 gr gebelik şekerim var insülin kullanıyoruz. Doktorumuz şimdilik bi sorun olmadığını ama şekere cok dikkat etmemiz gerektiğini söyledi endokrin randevularını ihmal etme dedi. açlık şekerim maalesef 110 gibi seyrediyor. 95 in altına çekmemiz gerekiyor şekeri dengelersek Doktorumuz 38. haftada alırız bebeği dedi nasipse 19 kasım gibi planlıyoruz doğumu umarım hepimiz saglıkla sıhattle alırız bebişlerimizi kucağımıza Bu arada ben beşik olarak (kullananlardan en olumlu yorumu alan beşik türü olduğu için) park beşik almayı düşünüyorum. Siz nedersiniz?

Tokluk şekerin nasıl?Bende insülin kullanıyorum da merak ettim

Kızlar bi arkadaşım var benimle hemen hemen aynı haftada..Dün kontrolde bebeğin baş çevresi 1 hafta önde,bacak boyu 1 hafta geride çıkmış.Doktor 1 hafta farktan bişey olmaz demiş ama beni aradı bugün senin de öyle mi diye.Dedim benim başından beri haftasiyla uyumlu.Telaşa kapıldı bi sorun olur mu diye..Bende size sorayım dedim.Var mı bu durumu yaşayan?

Yatakta yanina alan anneler var mi canim cunku idare edebilrsem besigimiz zaten vat yenisini almam
surekli olarak degilde sabah eşi gittikten sonra falan aliyo yanina evet, gece tehlikeli olmaz mi hep yaninizda bide sığabilecek misiniz biz mumkun degil sigmayiz mesela 3ümüz esim zaten cok deli uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…