Eğer yemeğe dikkat edersem 105 ile 125 arası cıkıyor ama abartırsam 150 160 lari buluyor. Tam tahıllı ekmek yememi söyledi diyetisyenim ama ekmek yemediğim zaman düşük çıkıyor şekerim ne zaman bir iki dilim ekmek yesem şekerim yüksek çıkıyor. Diyetisyenim mutlaka ye diyor ama sanırım artık sadece kahvaltıda yiyeceğim. zaten 10 gündür ne makarna ne pilav ne tatlı ne de benzeri şeyler tüketmiyorum. Bir tek ekmek var ona da dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum artık.
Sizin nasıl çıkıyor açlık ve tokluk değerleriniz ? Çok endişe ediyor insan ve ne yiyeceğini şaşırıyor ben protein ve sebze agırlıklı beslenmeye başladım öyle olunca tokluk değerleri düzene giriyor gibi ama dediğim gibi açlık şekerimi pek düsüremiyorum sanırım insülin dozu artacak böyle giderse en düsük dozda gece 23 de vuruluyorum ama yeterli olmuyor sanırım.
Kızlar bi arkadaşım var benimle hemen hemen aynı haftada..Dün kontrolde bebeğin baş çevresi 1 hafta önde,bacak boyu 1 hafta geride çıkmış.Doktor 1 hafta farktan bişey olmaz demiş ama beni aradı bugün senin de öyle mi diye.Dedim benim başından beri haftasiyla uyumlu.Telaşa kapıldı bi sorun olur mu diye..Bende size sorayım dedim.Var mı bu durumu yaşayan?
Önemli değil o canm benim bebekte de öyle bir yeri bir hafta geriydi neresi hatırlamıyorum ama doktorumuz çok iyi bizim bir sorun olsa mutlaka en kötüsünü söylerdi hiç önemsemedi bile normalde bir hafta önden gidiyor bir de ultrosanda fark oluyor mutlaka her kontrolde değişebiliyor ölçümler
Kızlar merhaba bende Kasım annelerindenim. 30.haftadayız. 2 gündür ishalim ve bugün çok şiddetli bel ağrım var. Napabilirim ? Şimdi doktora da gidemiyorum 2 yaşında bi oğlum var bırakıcak kimse de yok şuan, korkmaya başladım
Kızlar merhaba bende Kasım annelerindenim. 30.haftadayız. 2 gündür ishalim ve bugün çok şiddetli bel ağrım var. Napabilirim ? Şimdi doktora da gidemiyorum 2 yaşında bi oğlum var bırakıcak kimse de yok şuan, korkmaya başladım
Hanimlar meraba ilk bir ay icin yatak aryorum kizimdan kalan besik var sonraisnda onu kullanicam, ama dogumdan sora bebegi alip birakmak kolay olmuyor.. Portatif bir yatak almayi dusunuyorum asagda resim ekledim , sizce nasil kullanisli olur mu ?
İlk gunler kendi yatagima koyup kullanmayi dusunuyorum
Hanimlar meraba ilk bir ay icin yatak aryorum kizimdan kalan besik var sonraisnda onu kullanicam, ama dogumdan sora bebegi alip birakmak kolay olmuyor.. Portatif bir yatak almayi dusunuyorum asagda resim ekledim , sizce nasil kullanisli olur mu ?
İlk gunler kendi yatagima koyup kullanmayi dusunuyorum
Kızlar bi arkadaşım var benimle hemen hemen aynı haftada..Dün kontrolde bebeğin baş çevresi 1 hafta önde,bacak boyu 1 hafta geride çıkmış.Doktor 1 hafta farktan bişey olmaz demiş ama beni aradı bugün senin de öyle mi diye.Dedim benim başından beri haftasiyla uyumlu.Telaşa kapıldı bi sorun olur mu diye..Bende size sorayım dedim.Var mı bu durumu yaşayan?
Bir haftadan bir şey olmaz. İlk oğlum da bazen bir hafta ileri bazen bir hafta geri çıkardı. Her şey yolunda çok şükür.
Şimdi ise adet tarihim düzeltildi. Geç döllenme. O yüzden ileri geri mevzuunu takmıyorum. Yine bir ileri geri çıkabiliyor. Hatta son gittiğimde boyu üç hafta önde çıktı. Ama haftaya normal çıkacak, biliyorum. Ultrason ölçümleri de bire bir çıkmıyor.
Mesela arkadaşın bebeği boy-kilo-bas çevresi... Tüm değerlere 3 hafta önde çıkmış. Ve sürekli böyle devam ediyormuş. 38. haftada doğar muhtemelen 40'ı beklemez demiş doktoru.
surekli olarak degilde sabah eşi gittikten sonra falan aliyo yanina evet, gece tehlikeli olmaz mi hep yaninizda bide sığabilecek misiniz biz mumkun degil sigmayiz mesela 3ümüz esim zaten cok deli uyuyor
Ahhh çocuk olunca o yataga neredeyse beşik sigacagini anlayacaksın benim oğlan şu.di aramızda yatınca eşim de ben de put gibiyiz. 160 cm'nin 30'u eşime 30'u bana 100'u oğluma ait
Ahhh çocuk olunca o yataga neredeyse beşik sigacagini anlayacaksın benim oğlan şu.di aramızda yatınca eşim de ben de put gibiyiz. 160 cm'nin 30'u eşime 30'u bana 100'u oğluma ait
Sizin de bebek bazen kasığınızın dibine kadar iniyor mu? 2 gündür akşamları çok aşağıda ve orayı oyuyor sanki. Aynı zamanda karnım akşamları şekilden şekile giriyor yamuluyor. Canım yanıyor. Pozisyon değiştirince düzeliyor. Yine de bu durum canımı sıkıyor. Perş randevum var. Umarım her şey yolundadır.
Sizin nasıl çıkıyor açlık ve tokluk değerleriniz ? Çok endişe ediyor insan ve ne yiyeceğini şaşırıyor ben protein ve sebze agırlıklı beslenmeye başladım öyle olunca tokluk değerleri düzene giriyor gibi ama dediğim gibi açlık şekerimi pek düsüremiyorum sanırım insülin dozu artacak böyle giderse en düsük dozda gece 23 de vuruluyorum ama yeterli olmuyor sanırım.
benim de hâlâ istenilen seviyede değil maalesef..Açlık 95-105 arası çıkıyor,tokluk 160 üzeri genelde..Bakalım dozu arttırdı doktor bu hafta.İnşallah dengelenir
Sizin de bebek bazen kasığınızın dibine kadar iniyor mu? 2 gündür akşamları çok aşağıda ve orayı oyuyor sanki. Aynı zamanda karnım akşamları şekilden şekile giriyor yamuluyor. Canım yanıyor. Pozisyon değiştirince düzeliyor. Yine de bu durum canımı sıkıyor. Perş randevum var. Umarım her şey yolundadır.
Benim de aynı şekilde. Normal lavaboya eiildiğimde gıdıklıyor sanki. Kasıklarımı oyuyor. Yerde oturmama izin vermiyor. Eğilince de hemen dik otur der gibi kıpırdanıyor. Ben rahatsız olmuyorum çok hoşuma gidiyor.