2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benim de hâlâ istenilen seviyede değil maalesef..Açlık 95-105 arası çıkıyor,tokluk 160 üzeri genelde..Bakalım dozu arttırdı doktor bu hafta.İnşallah dengelenir
Tarçın seviyorsanız şekeri düşürmek için cok iyi bir yol süte yogurda bi çay kaşığı kadar eklemeyi deneyin. Belki faydası olur. Bir de öğün sonrası hareket etmek cok faydalı. umarım en kısa zamanda güzel bi tablo oluşur. Cidden cok zor şekerle ugrasmak Allah yardımcımız olsun

Acile git canım akşam mutlaka tahlil yaparlar ishali kesen şeyler ye muz patates bol su ve yoğurt ye doktor böyle söylemişti bana mutlaka enfeksiyon var mı diye tahlil yaptır acil de yaparlar

Aynen bacakla Kadıköy birleşimine vuruyor ama çık kuvvetli değil

Kuvvetli hapşırırken idrarımı tutamıyorum ikidir :) Güler misin ağlar mısın..Sabah sabah dus aldım,dondum
Benim uzun süredir böyle ya çok kötü. 4.aydan itibaren böyle felaket yani hapşırırken öksürürken fazla güldüğümde asla tutamıyorum umarım sonra geçer bu duuum. Benim çok erken başladı yani uzun süredir böyleyim geçmemesinden korkuyorum

Doğumdan 3 ay sonra falan geçecek. Tecrübeyle sabit :)

Kizlar merhaba bugun doktor randevum vardi 29. hafta bugun bitti hersey yolunda cok sukur. sadece merak ettigim sizin bebekleriniz 29. haftada kac kiloydu? benimki biraz zayifmis.

Kızlar dün kontrolüm vardı 32+4 günlüğüz kilosu da 1900 olmus bebişimin başı aşagı dönmüş insallah normal dogum olur herşey yolunda dedi artık iki haftada bir Gitcem doktora insallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz yavrucukları

Kızlar bendede son bir haftadır saf tarafima yattığım icinmidir nedir sol elim şişiyor sabahları.surekli sola yatamıyorum sağda uyuyabiliyorum sabah bi kalkıyorum sol el parmaklarla beraber sis sonra geçiyor.boyle bir durumu yaşayan varmi

Bebeklerimizin burcu akrep ya da yay olacak. 24 kasım sonrası yaymış :)
Kizlar merhaba bugun doktor randevum vardi 29. hafta bugun bitti hersey yolunda cok sukur. sadece merak ettigim sizin bebekleriniz 29. haftada kac kiloydu? benimki biraz zayifmis.
İki hafta önden gidiyoruz sata göre 29 hafta ama ultrosana göre 31 haftadayız 1765 gr. bizimki de biraz yüksek. sizin kilonuz kaç çıktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…