2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bana neden çok zararlı diyor doktorum bilmiyorum benim açlıkta çok yüksek toklukta siz kaç ünite kullanıyorsunuz ve ne kullanıyorsunuz

Bana neden çok zararlı diyor doktorum bilmiyorum benim açlıkta çok yüksek toklukta siz kaç ünite kullanıyorsunuz ve ne kullanıyorsunuz
İnsilün mi zararlı dedi ? Anlamadım. Ben gece saat 11 de 4 e cıkartık levemir kullanuyorum. Sabah kahvaltıdan önce 2 doz novorapid kullanıyorum. bu şekilde iki gündür ölçüyorum yemeklerim oldukça özenli hala bi düşüş yaşamadım. Açlık hala 105 110larda seyrediyor. tokluk ise sadece sabahları 140 üzeri cıkmaya devam ediyor, her ölçümde sinirim bozuluyor. elimden gelse bisey yiyip içmeyceğim o derece yani !

Az kaldı diye sabrediyorum ama bir ikinci iğneyi daha istemiyorum artık başka bi çözümü yok mu bunun canım çok yanıyor iğnelerle
Maalesef canım evet canin yaniyor anlıyorum ama çok az kaldı geçecek hepsi.

Kızlar bugün kontrole gittim kızımın boyu 47,7 cm kilosu 2285 gram olmuş bu sefer yüzünü çok net gösterdi özlemiştim valla 2 aydır görmemiştik görünce bütün yorgunluğum gitti enerjim tavan yaptı resmen Allah’ım kucağımıza almak nasip etsin sağ Salim hepimize inşallah Bu arada yarım kilo almışım 1 ayda nasıl oldu anlamadım 2 haftadır sadece hamur işini kestim çok da şekerli yemiyorum

El ve parmak ağırlarım için de doktor magnezyum al dedi gebelikten kaynaklı tuz şeker yeme dedi parmaklarda biriken ödem sinir sıkışması yapıyormuş

Maşallah baya iri bir bebek olacak galiba

Gebelikte şeker çok zararlı diyor cNım benim de bu gün gittim dr novorapit sabah öğlen 10 akşam 6 birde yeni ekledi gece 10 da 4 ünite benim ölçümler diyetle birlikte 200 ü geçiyor artık dr % 50 gebelikten sonra da devam edebilir şeker hastalığı dedi senin değerlerin çok yüksek dedi kilom yok, ailede yok dr sebebini pcos hastası olmam olabileceğini söyledi stres bende de hat safada artık şimdi bide doğumdan sonra ya devam ederse korkum başladı

Kızlar bu hamilelikte oluşan kırmızı çatlakların geçme ihtimali varmı yoksa sonrasında beyaz çatlaklara mi dönüşüyor

Kızlar bu hamilelikte oluşan kırmızı çatlakların geçme ihtimali varmı yoksa sonrasında beyaz çatlaklara mi dönüşüyor
Geçmiyor malesef beyazlasiyor dağa sonra ilk hamileligimde son ayda catlamistim şimdi beyazladı tabi çok derin değil bu hamileligimde henüz olmadi

Kızlar 30 haftalik hamileyim acıkıyorum ama hicbir şey yemek istemiyorum iştahsızlık mi desem Ne desem bilemedim bu normal mi ha birde bazen sabah kahvaltımı yapıp öğlen bi elma yiyip akşam yemeğine kadar bisey yemiyorum ne diyorsunuz bu konuda

bende oyleyim b12 demir dvitaminim dusuk cikti hemde kullandığım halde
ilaclari bile zorla iciyorum

bende oyleyim b12 demir dvitaminim dusuk cikti hemde kullandığım halde
ilaclari bile zorla iciyorum
Eşim farketti çocuğu ac bırakıp duruyorsun diyor bende içten içe vicdan azabı çekiyorum bugün iki lokma ekmeği zor yedim
Kendimi çok kötü hissediyorum

Ben hamileninden önce de öğrendiğim zamanda 55 kiloydum şuan 65 kiloydum ben bayağı kilo aldim

Aynen ben de hic kesintisiz uykum yok hic bi sey olmazsa tuvalete kalkiyorum sabah 8 de uyaniyorum dun 6 da uyandim tekrar uyuysmiyorum ds gece 12 ye kadar da uykum gelmiyor, gencligim bak talan da oldu uykular haram oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…