2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynisini yasiyorum basim donunce aclik aklima geliyor açım heralde diorum duzenli olarak yemek lazim 2 saatte bir

ben de öyleyim. beş ögün yemek yerken yemek yemesem hiç aramıyorum. ama tehlikeli. zorlada olsa yemeye çalışıyorum.

Kızlar 3.kez ishal bulantı kusma yaşıyorum çok kötü Dr reflor şase verdi
Dünden beri bende öyleyim canm ishal var bulantı var ama kusmadım hiç dün gittim doktora serum taktı ilaç falan vermedi halsizlik var midem de yanma bulantı var ishal geçti gibi

Bana da serum takıldı halsizlik oluyor ishal geçti gibi
Bu ara herkes de var heralde ishal, mide bulantısı bende de vardı cuma günü doktorum zehirlenmişsin dedi bi ilaç verdi toz şeklinde serum vermedi ama benim ishalim çok şiddetliydi günde 20 kez falan oldu dışardan et yemiştim içi biraz çiğdi sanırım ondan olmuş

Aynisini yasiyorum basim donunce aclik aklima geliyor açım heralde diorum duzenli olarak yemek lazim 2 saatte bir
Ben önceden bisey yemiyordum akşam yemeğine kadar eşim farketti her geldiğinde bugün öğle ne yedin diye soruyor gerçek mi diye de buzdolabına bakıyor

ben de öyleyim. beş ögün yemek yerken yemek yemesem hiç aramıyorum. ama tehlikeli. zorlada olsa yemeye çalışıyorum.
Beş öğün asla yiyemiyorum öyle ki akşam yemeğinde tabağını bile bitiremiyorum ilerleyen saatte acıkıyorum ama ıstahim olmadığı için yine yemiyorum

Beş öğün asla yiyemiyorum öyle ki akşam yemeğinde tabağını bile bitiremiyorum ilerleyen saatte acıkıyorum ama ıstahim olmadığı için yine yemiyorum
5 ayıma kadar bile baya istahliydim ama ne oldu bilmiyorum günde iki öğün yiyorum sabah ve akşam

bende de aynı şey var ama yemeye başlayınca anlıyorum açıktığımı
Sıktgımda geliyor bir seyler sizlerde de oluyor mu
şahsen pek sıkasım gelmiyor hatta oğlu 24 haftaya kadar emdi 7 haftadır emmiyor benimki.Ama gelir diye umuyorum hatta önceden gebelik geçirenlerin daha çabuk sütü geldiğini duymuştum ben

Allah Allah bi benim galiba hominigirtlak giden ben gece bile acıkıyorum süt içip durduruyorum kendimi.
Ben de cok acikiyorum. Onceden gunde 2 ogun yerdim. Hamilelikten sonra bu 3-4 e cikti. Ben de yatmadan once balli sut yapip iciyorum. Tabi bunlar bana hep kilo olarak geliyor.

Kızlar alışverişler nasıl gidiyor neler aldınız bebelere ben bugün 2 battaniye 0 3 ay üç tulum 3 tane 5 li takım çorap iki ayakli alt uc uzun kollu çıtçıtlı badi 2 tane kolsuz çıtçıtlı badi bir yelek küvet kova daha alacak çok şey var genelde 0-3 ay ve 3-6 ay alıyorum daha beşiği arabası ana kucağı ve birçok şey duruyor

Ben de en çok uzun kollu çıtçıtlı badi aldım. 3 çift çorap, 2 penye şapka, 1 ayaklı tulum ince 2 tane biraz daha kalın tulum aldım. Battaniye annemin komşusu örüyor alır mıyım bilmiyorum, 1 tane de arkadaşım verdi polar battaniye, küvet aldım.

Ya hastaneden ne giydirip çıkartıcaz bebeleri?
Doğum yapacağım hastane ceket yazmış ama nasıl ceket olacak o? Kısa belden yukarı olsa bacakları üşür, az uzun olsa astranot rahat olmuyormuş bebeği taşımak için... bilemedim :)

Ben hastane çıkışı almayacağım kendim kombin oluşturacağım iki takım alırım altına çıtçıtlı badi ve tulum tulum altına çıtçıtlı badi hastaneden çıkarken Polar battaniyeye sararım

İki kat bir ince bir kalin battaniyeye sarıp çıkaracaksın :)

Ben baya bir tamamladım herşeyi.kiyafet olarak tamam.besik anakucagi banyo seti bakım seti emzik biberon seti bez battaniyeler(ince kalın müslin) örgüler hepsi tamam.bebek arabasi,dolap,şifonyer kaldı.bebek arabasında hala karar veremedim.siz ne aldınız veya düşünüyorsunuz.onerilere açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…