2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah Allah ilk defa duydum neden ki
Benim doktorumda yasakladı . Sebebi ise ton balığı çok dipte olduğu için üzerine çok fazla civa vb maddeler topluyor o yüzden zararlı ne yazıkki . Ben hamile kaldığımı öğrendikten sonra doktorumun da bilgisi dahilinde oceance Omega 3 kullanmaya başladım 1200 mg olandan . Zaten hamile kaldığımız aylar pek balık mevsimi değildi ki ayrıca artık normal balık yeseniz bize almanız gereken maddeleri alamıyorsunuz bende takviye aldım içeriği temiz cevizde yedim . Ama artık ceviz yiyemiyorum yağlı gelmeye başladı

Adi ne canim

Bence kasilmadir bu. Sonuçta bu durum kolunda bacağında olsa kasılma der mıydın bu yaşadığına?

Anladım ben de yemeyeyim o zaman doktora danışmamıştım aslında omega 3 takviyesi diye yiyordum ara sıra her gün yemedim tabi ama her gün cevizimi yiyorum

Ben de en başından beri omega 3 ve folik asit kullanıyorum.
Magnezyumu şikayetlerim olunca verdi doktorum. Kramp giriyordu bacağıma, çok fenaydı...
demir ise hamileliğim ilerleyince kan tahlilinde hafif anemi görüldü, o yüzden verdi doktorum. Onun dışında bir şey kullanmıyorum ben de.

Senin belki kan değerlerin normaldir, kramp olmasaydı magnezyum da kullanmıyor olacaktım mesela.
İhtiyaca göre veriyorlardır. Doktoruna güvenebilirsin canım bence..

bende gittim dun kardiyolojiye , benimde kasilma esnasinda carpinti ve nefes darligi problemi vardi ekg ve eko cekildi birsey cikmadi sukur, kardiyoloji doktoru bile kasilamalarin normal degil dedi 30unda kadin dogum randevum var bakalim ne olacak
Gittim bende kardolijiye birşey yok dedi. İnş sıkıntı çıkmaz kasılma için

Aynen canım umarım öyledir yani kan sonuçlarıma hep normal dedi doktorum. Ama sağlık ocağı düşük demişti birkeresinde anlamadım valla benim doktor çok rahat genel olarak zaten

Kayınvalide gece gece tartışma çıkarttı. Eşimle telefonda görüştü 3 kez. Doğumdan sonra kendi annesini çağıracak bizi çağırmayacak diye. Bu arada aynı şehirde yaşıyoruz ve herhafta görüşüyoruz kendisiyle. Ama illaki benim telefonla aramamı da bekliyor. Sanki biz ona doğumdan sonra gelme demişiz gibi tartışıyor. Annem daha yakında oturmasına rağmen 15 günde bir anca görüşüyoruz. Ben çalışan biriyim ve herhaftasonu biz gelcez diye salı gününden iş kesiyor. Her haftasonu ben seninle niye görüşüyorum? Ne doğum günümü kutlar. Ne bir özel günümü. Allahın bir çöpünü hediye almadı. Düğünümüzde 1 tl masraf yapmadı. Salon, nikah, Davetiye, gelinlik v.s herşeyi kendim ödedim. Bırakın set takımını 1 incecik kolyeyi takmadı düğünde. Gelin olcam ama 1 hafta ev temizledim ve gelin yatağımı kendim hazırladım. Ve biçbir tartışma çıkmasın diye hep sustum. Ben stresten kaçtıkça kadın üstüme geliyor. Malesef eşimde onun yüzünden bana çıkıştı. Ben eğilip kalkamıyorum ev temizleyemiyorum yemek yapamıyorum ama herhafta tutturuyor gelicem diye. Ne yapacağımı şaşırdım ben artık...

Canım Allah kolaylık versin zor bir durumdur eminim ama böylelerine baştan taviz vermeyeceksin.onu yapmadı bunu yapmadı diyorsun vazo almadı sonuçta niye sesini o günlerden çıkarmadın.hadi tatsızlık çıkmasın diye sustun,esindemi görmüyor bunları.sen bence boşver bunları şimdilik bebeğini düşün onun sağlığı herşeyden herkesten önemli.bosver gelsin gelecekse her gün.kendini strese sokma sakin

Arkadaşlar günaydın hayırlı cumalar.benim uykular yalan oldu gençliğim bak talanda oldu zalım geceler o değilde ben artık uyuyamiyorum habire wc ye gidesim biseyler yiyesim geliyor birde geceleri çok terliyorum.sanirim vücut uykusuzluğa alış moduna geçti.sizde durumlar nasıl

Günaydın, hayırlı cumalar hanımlar dün dr kontrolüm vardı 31+2 kilosu 1720 gr 43 cm boyundaymış oğluşum şeker yüksekliği bebeğimi hiç etkilememiş doktorumun söylediğine göre suyu plesentası her şey çok normal çok sağlıklı dedi çok sevindim. Endokrin doktoru da şeker yüksekliği için bi ünsilin iğne daha vericem dedi iki iğne birden olmak istemiyorum açıkcası endokrine birdaha gitmeyi düşünmüyorum sizce napmalıyım

Kizlar ben de geceleri cok su iciyorum
Sabaha kadar 2 litre su iciyorumdur.Surekli lavaboya gidiyorum tabiki ve nefes darligi oluyor..

Masallah kuzuya sekerinizi ölçüyormusunuz hergun.bendede o sıvıyı içtikten sonra çıkmıştı sonra 1 hafta diyet ve ölçüm yaptım dahiliye gayet iyi sonuçların artık hergun ölçemene gerek yok haftada bir açlık tokluga bak dedi.ona bakiyorum

Bana yetmiyor o içinde her şey olan takviyeler. Magnezyum kan değerlerşmde normal aralıkta çıkmış. Günde 2 kez kullanıyorum. Kasılmam kramplarım oluyor diye kullanıyorum. Yine de oluyor. Belki azaltıyor bilemiyorum. D vit damla kullanıyorum başından beri. 30dan 23e düşmüş kullandığım halde.

Evet canım sürekli bakıyorum açlığa tokluğa insülin kullanıyorum her hafta dr sonuçları gösteriyorum doz artırıyor ama artık yetersiz bulduğu için başka bir iğne daha yazacağını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…