2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kasımda doğacağı için çok soğuk olur haliyle ama hastaneden çıkış yaparken öyle iki kat mı giydireyim bilmiyorum ne giydirsem annem gelecek gerçi ama be biliyim of tecrübesizlik çok kötü
Üstüne zaten battaniye falan örtüp saracaksin ya sorun olmaz.

Selam kızlar okuyorum her keste bi sorun iştahım çok iyi böyle giderse 7 kilo daha alırım inşallah kolay zayıflarım yoksa depresyona girerim çünkü hep düz karınlı iyi bi vücudum vardı alışığım öyle olmaya yeni tanıştığım insanlar doğurduğuma inanmazdı. İkinci bozucak galiba.
Benim sorunum sinirli hallerim bi geçmedi kızlar iş yapamıyorum yemek yaparken aniden halsizleşiyorum ayaklarım tutmuyor ve sinir bastırıyor. Bağırıp çağırmak geliyor içimden ve aniden uykum geliyor sebebini bi bulamadı dk.lar. Bu konuda mutsuzum

Kansızlık troit şeker falan bakıldı mı

Papatyalar Mevsimi evet öyle oluyor. Ben ilk oğlumda penye battaniyeye bacak arası açık olacak şekilde sarmış kemerleri takmış ve sonra da üstüne battaniye ortmustum. Annem yelekleri biraz büyük ormustu. Onlar da epey kalçayı kapatıyordu. Giydirme konusunda da düşünme iç gudulerine güven. Hatta birçok konuda icgudulerin seni yönlendirecek. Allah öyle bir şey veriyor ki...
İkinci olmasına rağmen bazen ben de acaba şunu nasıl yapacagim diyorum. Sonra Allah Kerim deyip rahatlıyorum. Yavru da ben de sağ salim çıkalım da gerisi boş, diyorum. Sen de kendine güven Allah yardım edecek her konuda.

Muslin battaniye ve mendilleri var onlardan birer tane almak istiyorum kullanan var mı ne kadar kullanisli bilmiyorum.ben de bebeğimin hazırlıklarını tamamlayamadım.

Muslin battaniye ve mendilleri var onlardan birer tane almak istiyorum kullanan var mı ne kadar kullanisli bilmiyorum.ben de bebeğimin hazırlıklarını tamamlayamadım.
Muslin örtü çok kullanışlı ben de alacağım mendiller de almak lazım onlar da çok lazım oluyor malum çok kusuyorlar

Canım hamileyken mi emzirdin
evet canım 24.haftaya kadar emzirdim.Daha da devam edecektim aoğlumu annanesinde bırakacağım için alıştırmak zorunda kaldım ama iyide oldu zaten beni zorluyordu,belki en fazla 28. haftama kadar devam ederdim heralde

Sağolasın canım çok strese giriyorum benim olduğum yerde kar yağmaya şimdiden başladı acaba kasımda nasıl olur üşütür müyüm diye içim içimi yiyorum

b 12 - d vitamini bakıldımı. b 12 300 den d vitamini 40 tan yukarda mı

Emzik ne onerirsiniz

Onu her yerde kullaniyorlarmis, ortu niyetine, alta sermek icin sarmak icin kurulamak silmek icin cok kullanisli diorlar. hazir almaktansa kumas alip kenar mi diksek acaba

Oğlum 3 yaşında. Hala iki büyük iki orta müslin battaniye kullanıyoruz. Doğduğundan beri en çok kullandığımız şey kesinlikle muslin örtüler. LCW bazen indirimli oluyor. İkinciye de şimdiden 4 tane aldım
100*120 olan üstünü örtmeye sarmaya her işe yarıyor. 65*65 olanlar var. Onlar da puset içine araba koltuğuna bazen yastığın üstüne bazen bebek arabasina.... Bazen havlu niyetine.

Onu her yerde kullaniyorlarmis, ortu niyetine, alta sermek icin sarmak icin kurulamak silmek icin cok kullanisli diorlar. hazir almaktansa kumas alip kenar mi diksek acaba
Yenidoğan dobemibde kullanmak için mutlaka bir tane hazır alın. Sonra kumascidan aldiklariniz olabilir. Ama kumascilardakilerin boyaları çok kaliteli olmayabiliyor. Ben mom easy aliyorum bir tane. Gerisini LCW

Kizlar benim göbeğim büyüdükçe gerildikçe acıyor.egilip kalkarken mutfak tezgahına değince bile aciyor.varmi ben gibi olan,normal mi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…