2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
evet canım 24.haftaya kadar emzirdim.Daha da devam edecektim aoğlumu annanesinde bırakacağım için alıştırmak zorunda kaldım ama iyide oldu zaten beni zorluyordu,belki en fazla 28. haftama kadar devam ederdim heralde
15 aylık oğlum var benim de 29 haftalık bebişim bırakmayı düşünmüyorum ben bakacam inş ikisine de çok zor olacak ama

15 aylık oğlum var benim de 29 haftalık bebişim bırakmayı düşünmüyorum ben bakacam inş ikisine de çok zor olacak ama
şuan çalışıyormusuz?Bu arada doğumdan 1 hafta önce eve dönecek sonra ikisine de ben bakacam

Bu bebege ne giydireyim sorunsali bende de var.Ben bir tane 10 lu hastane cikisi aldim.Onu giydireyim diyordum ama cok ince penye.Usur mu acaba.Polar tulum aldim bereli bir tane. 4 tane 4 lu zibin takim aldim alt,ust eldiven bere seklinde..8 tane patikli alt aldim.Uzun kollu,kisa kollu,kolsuz body aldim.Triko ,penye ve yun battaniye aldim.Bir tane polar kundak yaptirdim.Triko tulum ve iki tane penye tulum aldim.Bence altina penye takim giydirip ince ustune de kadife ya da triko veya polar tulum giydirmek mantikli olabilir.Puset aldim bir de.Hastaneden cikarirken ona koyariz dedim.Ben de ne giydirsem diye yine de kara kara dusunenlerdenim.

Vuhhhuuuu benden genis gardrobu olmuş maşallah
Dışarı çıkarken evet, ama evde polar kadife takima ihtiyac olmayacak muhtemelen. Baktınız üşüyor, ikinci penye pijama iş goruyor. 29 Kasım dogumlu benim bebe. Evde o kadar kalın hiç gerekmedi. Hastane de çok sıcaktı. Dışarı çıkışlarda giydirdim kalınca üstünü örtük. Hatta ben ev 22derecenin ustundeyse uzun kollu çıtçıtlı bile giydirmedim hiç. Bunaliyordu.
Bir penye takım giyecek içine çıtçıtlı badi. Bacaklar usurse ikinci kat penye alt. Kendine de uykudan kalkınca battaniye den çıkarınca örgü yelek. Sonra penye telek yeterli olacaktır. Muhtemelen evler 24 derece falan olur o sıcaklıkta da penye alt üst tek kat yeterli olur.
İkinci nokta şu ki erkek çocuk gerçekten daha az giyinmeyi daha serini seviyor.
Bir de el ayak hep soğuk olacak. Enseden hafif içeri sokunca elinizi anlayacaksınız üşümeyi.
Hatırlıyoum da bizim bebeği ilk zamanlar kucağa alınca zaten penye battaniye ile alıyorduk dışa dönük kısmin ustune atıyorduk. O zaman sürekli telek git çıkar yapmıyordum.
Her çocuğun bir iklimi oluyor. O belli edecek kendini. Ama nolur çok aşırı giydirmeyin. Çok sıcağa alışan çocuk çok hasta oluyor.

Cok cok tesekkurler onerileriniz icin:)))Haklisiniz sicaga cok alistirmamak lazim:))

Merakımdan soruyorum hani derlerya hamileyken diğer bebegi emzirirsen zehirler diye nasıl emzirdiniz siz demekki bi sıkıntı olmuyo

Merakımdan soruyorum hani derlerya hamileyken diğer bebegi emzirirsen zehirler diye nasıl emzirdiniz siz demekki bi sıkıntı olmuyo
Benim ablamda karnındaki bebeği 7 aylık olana kadar emzirdi eski batıl inançlar inanmayın hiç bir şey olmuyor eskiler o süt karnındaki bebeğin hakkı diğerine haram diyolar ama öyle bişey yok

Arkadaşlar dünkü randevumda amnyon sıvım alt sınırda ve plasenta yaşlanması başlangıcı görüldü haftam 33+4 benm gbi durumda olan bir tanıdığınız oldu mu hiç?merak ediyorum da süreci

Kızlar loğusa geceliği aldınız mı? Nelere dikkat etmemiz gerekiyor alırken. Marka öneriniz var mi ??

Merhaba kızlar bugün de benim kontrol vardı bebis 1750 gr 42 cm olmuş suratını da gördüm ama ultrason çok net değildi 4 boyutlu olup daha net olanlar var, bu arada ben de kilo almamışım hatta 1 kilo zayıflamışim diyet ise yarıyor şekerim de düştü artık dengelendi

Kizlar merhaba,yenidogan için çok fazla ayaklı tulum tarzı şeyler almayim hemen boyları uzuyor bebeklerin dolayısıyla giydiremiyorsunuz.aldığınız hastane çıkışlarının yakalarını dikkat edin kimi çok güzel görünüyor hoşuma gidiyor alıyoruz ama giyince onu açık kalıyor bunda dikkat edin.bir arkadaş emzik sormuş aventin soothisini kullandım ben kızımda hatta 10 taneye yakın emzik aldım sadece onu aldı. Ve emzigini bırakması çok kolay oldu.8 aylıkken 3 günde zorlanmadan bıraktı emzigini.biberon içinde Dr Browns öneririm. Geniş ağız olanlardan çok kullanmasan bile mutlaka biberon lazım oluyor.süt yapan çayları indirimi takip edip stoklamanizi öneririm.ve mutlaka korse edinin
İlk doğumum sezaryandi ve korse inanılmaz rahatlattı. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.geldikçe yazarım.herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.

bir arkadaş cevap vermiş ama bende cevap vereyim,doktorda emzirmeyi salık veriyor ama sadece anneyi biraz sarsan bir şey tabi bu da bünyeye göre değişiyor.

Korse ne kullandınız birde sezeryandan ne kadar süre sonra

Kızlar loğusa geceliği aldınız mı? Nelere dikkat etmemiz gerekiyor alırken. Marka öneriniz var mi ??
Şimdi misafir falan süslü istiyorsan ayrı. Ama günlük kullanım için
Pamuklu olmalı
Emzirmek için kolay açılmalı
Üzerinde dantel incik boncuk kucağına çocuğu aldığında rahatsız etmeyecek şekilde olmalı.
Bana Kayınvalidem bir tane dantelli şık bir şey almıştı ama onu giyince çocuğu kucağına alamıyordum.
Ben kısa kol tercih ediyorum çünkü serum damar yolu vs için kol sıyırma gereği olmuyor. Sabahlık uzun kollu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…