2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok canm sormadım şimdi geçti zatn iyiyim ama tekrar gidip kan vercem enfeksiyon geçmiş mi hala var mı diye
Maalesef öyle saçma bir inanç var ve bu yüzden minicik bebekler anne sütünden mahrum kalıyor.eskiler bilmiyor olabilir ama şimdikiler bile aynı fikir. Bana da çok söyleyen oldu şükür bi sıkıntı olmadı.çok okudum çok araştırdım zararlı diye birsey yok .tandem emzirme var 2 çocugu birden emzirme inş onu yapacam.nasip olursa

bir arkadaş cevap vermiş ama bende cevap vereyim,doktorda emzirmeyi salık veriyor ama sadece anneyi biraz sarsan bir şey tabi bu da bünyeye göre değişiyor.
Evet anne çok yoruluyor ama değiyor bazı dönem emmek istemedi sütün tadı değişiyormuş oturup ağladım emiyor diye sonra emdi şükür onun sayesinde bu sefer şeker de çıkmadı kilo da almadım ikisi birden yiyorlar beni

Korse ne kullandınız birde sezeryandan ne kadar süre sonra
Benim.kullandığım bu tarzdi.cırt cırt lar vardı 3 kademeli.11 gibi doğum yaptım 5-6 gibi yürümek için kaldirdiklarinda doktorum taktirmisti.

Eklentiler

• Screenshot_2019-09-24-21-49-01.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 34
Benim.kullandığım bu tarzdi.cırt cırt lar vardı 3 kademeli.11 gibi doğum yaptım 5-6 gibi yürümek için kaldirdiklarinda doktorum taktirmisti.
Doğumunun ilk günü mü taktın sezeryanda 1 ay sonra diyorlardı ama demek ki takılıyor markası ne nerden almıştiniz

Doğumunun ilk günü mü taktın sezeryanda 1 ay sonra diyorlardı ama demek ki takılıyor markası ne nerden almıştiniz
Markasını hatırlamıyorum hastanenin karşısında medikal vardı ordan almıştı eşim. Evet doğum yaptığım günün akşamı taktım. 1 ay sonra takmanın çokta bi anlamı olduğunu düşünmüyorum çünkü zaten kesi bölgeni sıkı tutup yatak içinde ayakta yürürken rahat etmeni sağlıyor korse.1 ay sonra sezaryanla ilgili bi sıkıntı kalmıyor ki.

Benim pek bi bilgim yok ilk bebegim olacak insallah ama duydum öyle bi kaç kere yani o yüzden sordum eğer hamile kalırsam ikinciye bende emziririm artık yanlışlıkla falan olabilir yani

evet bende çok şükür kilo çok almadım bu gebeliğimde dediğin gibi emzirmek kilo alımını engelliyor zaten zayıfta biriydim ama tansiyonum(5/9 altına bile indiği oluyordu) çok düşüyordu hatta hala tam toparlanamadım işin aslı.Ama ben memnunum aslında emzirme olayı bittiği için zaten oğlum son zamanlarda aramıyordu sadece 1 ay daha fazla emzirirdim yanımda olsaydı o kadar hatta kızım da da Allah nasip ederse 15-16. aylar gibi kesmeyi düşünüyorum emzirmeyi tabi bu çocuğa da bağlı

Benim de 8/6 9/6 genelde bi de çok hasta oluyorum azvkaldı bakalım.sen de baya emzirmişsin o da güzel hemen bırakmamışsın. tabi bizimki devam ederse emmeye bazen çok emiyor bazen bırakıyor

Benim pek bi bilgim yok ilk bebegim olacak insallah ama duydum öyle bi kaç kere yani o yüzden sordum eğer hamile kalırsam ikinciye bende emziririm artık yanlışlıkla falan olabilir yani
Nasip kısmet biz kendimiz istedik bakalım zor olacak ikisi birden ama büyüyünce rahat olur

Ben de suwenden aldım :)
Güle güle kullan inşallah. Ben de bu sene bir pijama aldım. Oğlundan kalan 3 pijama takımı 3 gecelik +sabahlık vardı. Pijamalardan biri süslü püslü. İkisi de artık eskidi onları gündelik giyeceğim. İnce kısa kollu aldım.

Arkadaşlar dünkü randevumda amnyon sıvım alt sınırda ve plasenta yaşlanması başlangıcı görüldü haftam 33+4 benm gbi durumda olan bir tanıdığınız oldu mu hiç?merak ediyorum da süreci
Endiselenme sakin ol. Plesentayi takip eder doktorun amniyonu. Kalabileceği kadar devam eder ama yakın zamanlı doğum planlanabilir. Sakin ol çünkü 34. hafta artık bitmiş olacak Allah'in izniyle. 34 erken doğum için en önemli hafta. 34 bitti mi Allah'ın izniyle matur doğuma çok yakın oluyor bebek. Organ gelişimi için önemli haftalar zira.

Bu konuda doktorun görüşü çok önemli. Emzirme rahmi uyarıyor. Eğer riskli gebelik durumu olursa kesinlikle emzirme önerilmiyor. Mesela benim ilk çocukta servikal yetmezlik vardı. O yüzden ikinci olsaydı kesinlikle emziremezdim çünkü zaten rahim ağzı kısa :) ama tandem candır bence de Allah isteyen herkese nasip etsin.

Nasip kısmet biz kendimiz istedik bakalım zor olacak ikisi birden ama büyüyünce rahat olur
Evet küçükken zor oluyo ama ilerde çok iyi oluyo arkadas oluyorlar paylaşmayı biliyorlar bende bazen hemen bidaha olsun diyorum bazen de 4 5 yasında gelince diyorum kısmet tabiki Allah ne zaman nasip ederse

Amin herşeyin hayırlısını versin Rabbim. Bana doktor geçen kontrolde rahim uzunluğun iyi dedi bende sormadım kısa olunca ne oluyo uzun olunca ne oluyo diye heralde iyi bişey diye düşünmüştüm

Amin herşeyin hayırlısını versin Rabbim. Bana doktor geçen kontrolde rahim uzunluğun iyi dedi bende sormadım kısa olunca ne oluyo uzun olunca ne oluyo diye heralde iyi bişey diye düşünmüştüm

Rahim ağzının kısa olması demek erken doğum riski demek. Yani kötü bir şey Bende de vardı, serklaj oldum, rahim ağzına dikiş attılar. Evde istirahat halindeyim sürekli. Allah kimseye yaşatmasın

Kısa olması hem sancı yapıyor hem de erken doğuma sebep olabiliyor. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…