2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Teşekkürler canım

Günaydın kızlar
22. Haftadan beri erken doğum riskinden yatıyorum serklajlıyım ,34 gundurde hastanede yatıyorum iki üç gündür su geliyor az az sızıntı şeklinde dr lar kontrol ediyor bebeklerin suyu normal fakat tutamadığım bir sıvı geliyor sürekli. Ne zaman suları azalmaya başlarsa öyle giricem sezeryana 31+3 üm daha. Başına bu sekılde sızıntı olayı gelen var mı

Ben sormstum emzgi canim tesekkurler

Cok gecmis olsun

Ben de pusetle çıkartıcam ama, battaniyeye sarılmış şekilde pusete konulabilir mi acaba?
Bilemedim ya yakinlarda bi arkadas dogum yapti pusete koyamamis egimli ya ici duz durmasi icin, battaniyeye sarip kucaklariz artik zaten arabaya kadar sora ev insallah..
O gunler gelir mi hanimlaarr

Arkadaşlar dünkü randevumda amnyon sıvım alt sınırda ve plasenta yaşlanması başlangıcı görüldü haftam 33+4 benm gbi durumda olan bir tanıdığınız oldu mu hiç?merak ediyorum da süreci
Sıvı azalmasında havuç suyu,armut,karpuz cok öneriyorlar eger gebelik sekerin yoksa denemekte fayda var.tekrar gecmis olsun canım

Rahim ağzının kısa olması demek erken doğum riski demek. Yani kötü bir şey Bende de vardı, serklaj oldum, rahim ağzına dikiş attılar. Evde istirahat halindeyim sürekli. Allah kimseye yaşatmasın
Aminn. Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerimize insallah canm

Kısa olması hem sancı yapıyor hem de erken doğuma sebep olabiliyor. :))
Anladım Ara da benimde kasıklarımda ağrı ve kasılmam oluyo ama doktor sürekli olmaktan sonra günde 4 5 kere olması normal artık dedi

Bilemedim ya yakinlarda bi arkadas dogum yapti pusete koyamamis egimli ya ici duz durmasi icin, battaniyeye sarip kucaklariz artik zaten arabaya kadar sora ev insallah..
Az kaldı gelir insallah beni zaman azaldıkça heyecan basıyor

Benim de 8/6 9/6 genelde bi de çok hasta oluyorum azvkaldı bakalım.sen de baya emzirmişsin o da güzel hemen bırakmamışsın. tabi bizimki devam ederse emmeye bazen çok emiyor bazen bırakıyor
demek emzirmek tansiyonu düşürüyor bende benim bünyemle ilgili sanıyordum,hasta olunca emzirmek zaten daha da zorlaşıyor bir kere başıma geldi (pek hasta olmam) Allah yardımcın olsun.

Geçmiş olsun..

Arabada kucakta gidebiliyor mu yasak değil mi?

Arabada kucakta gidebiliyor mu yasak değil mi?
Aslında yasak ama kimse takmıyor. Bazı hastaneler araba koltuğu olmadan hastaneden çıkarılmasına izin vermiyor hatta.
Ben bu konuda çok hassasım muhakkak arabada araba koltuğu da oturmalı çocuk. 50km/s hızla giderken yaşanan kaza anında tüm kilolar x100 oluyormuş. Yani ben çocuğu sıkıca tuttum sarıldım falan olmuyor. Kaza anında o ivme ile tutmak mümkün değil. En çok çocuk ölümü de arabada çocuğun fırlaması bir yere carrpmasi ya da arabanın dışına fırlaması ile oluyor. Birinciyi araba hareket halindeyken kucağıma hiç almadım. İkinci de öyle olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…