Şimdi misafir falan süslü istiyorsan ayrı. Ama günlük kullanım için
Pamuklu olmalı
Emzirmek için kolay açılmalı
Üzerinde dantel incik boncuk kucağına çocuğu aldığında rahatsız etmeyecek şekilde olmalı.
Bana Kayınvalidem bir tane dantelli şık bir şey almıştı ama onu giyince çocuğu kucağına alamıyordum.
Ben kısa kol tercih ediyorum çünkü serum damar yolu vs için kol sıyırma gereği olmuyor. Sabahlık uzun kollu zaten.
Günaydın kızlar
22. Haftadan beri erken doğum riskinden yatıyorum serklajlıyım ,34 gundurde hastanede yatıyorum iki üç gündür su geliyor az az sızıntı şeklinde dr lar kontrol ediyor bebeklerin suyu normal fakat tutamadığım bir sıvı geliyor sürekli. Ne zaman suları azalmaya başlarsa öyle giricem sezeryana 31+3 üm daha. Başına bu sekılde sızıntı olayı gelen var mı
Kizlar merhaba,yenidogan için çok fazla ayaklı tulum tarzı şeyler almayim hemen boyları uzuyor bebeklerin dolayısıyla giydiremiyorsunuz.aldığınız hastane çıkışlarının yakalarını dikkat edin kimi çok güzel görünüyor hoşuma gidiyor alıyoruz ama giyince onu açık kalıyor bunda dikkat edin.bir arkadaş emzik sormuş aventin soothisini kullandım ben kızımda hatta 10 taneye yakın emzik aldım sadece onu aldı. Ve emzigini bırakması çok kolay oldu.8 aylıkken 3 günde zorlanmadan bıraktı emzigini.biberon içinde Dr Browns öneririm. Geniş ağız olanlardan çok kullanmasan bile mutlaka biberon lazım oluyor.süt yapan çayları indirimi takip edip stoklamanizi öneririm.ve mutlaka korse edinin
İlk doğumum sezaryandi ve korse inanılmaz rahatlattı. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.geldikçe yazarım.herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.
Günaydın kızlar
22. Haftadan beri erken doğum riskinden yatıyorum serklajlıyım ,34 gundurde hastanede yatıyorum iki üç gündür su geliyor az az sızıntı şeklinde dr lar kontrol ediyor bebeklerin suyu normal fakat tutamadığım bir sıvı geliyor sürekli. Ne zaman suları azalmaya başlarsa öyle giricem sezeryana 31+3 üm daha. Başına bu sekılde sızıntı olayı gelen var mı
Bilemedim ya yakinlarda bi arkadas dogum yapti pusete koyamamis egimli ya ici duz durmasi icin, battaniyeye sarip kucaklariz artik zaten arabaya kadar sora ev insallah..
O gunler gelir mi hanimlaarr
Arkadaşlar dünkü randevumda amnyon sıvım alt sınırda ve plasenta yaşlanması başlangıcı görüldü haftam 33+4 benm gbi durumda olan bir tanıdığınız oldu mu hiç?merak ediyorum da süreci
Rahim ağzının kısa olması demek erken doğum riski demek. Yani kötü bir şey Bende de vardı, serklaj oldum, rahim ağzına dikiş attılar. Evde istirahat halindeyim sürekli. Allah kimseye yaşatmasın
Bilemedim ya yakinlarda bi arkadas dogum yapti pusete koyamamis egimli ya ici duz durmasi icin, battaniyeye sarip kucaklariz artik zaten arabaya kadar sora ev insallah..
Benim de 8/6 9/6 genelde bi de çok hasta oluyorum azvkaldı bakalım.sen de baya emzirmişsin o da güzel hemen bırakmamışsın. tabi bizimki devam ederse emmeye bazen çok emiyor bazen bırakıyor
demek emzirmek tansiyonu düşürüyor bende benim bünyemle ilgili sanıyordum,hasta olunca emzirmek zaten daha da zorlaşıyor bir kere başıma geldi (pek hasta olmam) Allah yardımcın olsun.
Günaydın kızlar
Aslında yasak ama kimse takmıyor. Bazı hastaneler araba koltuğu olmadan hastaneden çıkarılmasına izin vermiyor hatta.
Ben bu konuda çok hassasım muhakkak arabada araba koltuğu da oturmalı çocuk. 50km/s hızla giderken yaşanan kaza anında tüm kilolar x100 oluyormuş. Yani ben çocuğu sıkıca tuttum sarıldım falan olmuyor. Kaza anında o ivme ile tutmak mümkün değil. En çok çocuk ölümü de arabada çocuğun fırlaması bir yere carrpmasi ya da arabanın dışına fırlaması ile oluyor. Birinciyi araba hareket halindeyken kucağıma hiç almadım. İkinci de öyle olacak inşallah.