- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun daha iyi bilir kuzum belki dolgunun bi zarari olmaz igne ilac vs olmadigi sureceKızlar diş dolgum düştü içi bomboş kaldı ve bi kenarı kırıldı diğer kenarda sallanıyor
Kanal tedavisi olduğu için ağrım yok yarın giderim dedim doktora ama bişe yapılabilir mi
bende aynı şekildeyim bir anda uyanıyorum lavaboya gidip geliyorum sonra uyuyamıyorum 1 saat 2 saat bekliyorum uykum gelmiyor sonra uyuyup kalıyorum, nedeni ne olabilir ki
Benim akşam erkenden uykum geliyor gece bir uyanıyorum sabah da ezanla uyanıyorum.
3-5 nöbeti tutuyor gibiyim bende.O saatlerde uyanıyorum.
bende aynı şekildeyim bir anda uyanıyorum lavaboya gidip geliyorum sonra uyuyamıyorum 1 saat 2 saat bekliyorum uykum gelmiyor sonra uyuyup kalıyorum, nedeni ne olabilir ki
Sanırım olmaz kuzum başlangıç dönemindeyiz öyle bir yazı okumuştum...tabi ki dişçi ve doktorun en iyisini bilir o halde kalamaz sonuçta dişinKızlar diş dolgum düştü içi bomboş kaldı ve bi kenarı kırıldı diğer kenarda sallanıyor
Kanal tedavisi olduğu için ağrım yok yarın giderim dedim doktora ama bişe yapılabilir mi
Zencefil limon bal bu tür şeyler canım çok geçmiş olsunKızlar sanırım grip oluyorum bogazımda fena ilacsız ve daha hafif bir sekilde gecirmem icin tavsiyeleriniz var mı![]()
Bilemiyorum da doğduktan sonra bu kadar uyanmazlar inşallah oğlum uykucuydu bu yavrum sanki uyumuyor beni de uyutmuyor bak yine uyandım sabaha bağlayacağım![]()
Cok sagol canimZencefil limon bal bu tür şeyler canım çok geçmiş olsun
Aynı sey benim basıma geldi 3 hafta önce. İgne yapmadan dolgu yaptı.Kızlar diş dolgum düştü içi bomboş kaldı ve bi kenarı kırıldı diğer kenarda sallanıyor
canım ya gerçekten çok heyecanlı ve mucizevi bi durum suphanallahh :)Amin canım inşallah. Benim bugün 12 haftam bitti. Haftaya cuma 2 liye gidiyorum sonraki haftada kendi doktoruma gideceğim . Hem de ne heyecan :) karnımın büyümesini izliyorum:))
Allah razı olsun canım. Sağolasın.
Sat : 25.01.2019
Beklenen doğum tarihi : 01.11.2019
Çocuk sayısı : 0
Hamile kalınan kilo : 54
Son kilo : 54
Yaşadığım şehir : İstanbul
Aynen canım. Bugün 12 hafta bitti. Haftaya da 2li nasipse. Kuzucum gösterir mı bakalım![]()
ayyy canım bende aynıyım ne zaman düzelecek bilmiyorummmBilemiyorum da doğduktan sonra bu kadar uyanmazlar inşallah oğlum uykucuydu bu yavrum sanki uyumuyor beni de uyutmuyor bak yine uyandım sabaha bağlayacağım![]()
canım bende de aynı şekilde olmuştu zamanla belirtiler geçti bende , ilk zamanlar sabah bulantım olurdu son zamanlarda olmayınca bende korkmuştum ama kuruntu yapmışım. bebeğim gayette iyiydi . kötü düşünceleri aklından sil bende de öyle olmuştu . şuan mesela ne bulantım ne kusmam ne başka bişeyiim var. arada bir kasık batması ve tik tik atmasından başka bişeyim yok takma yani kafana olabiliyor :)Kızlar benim gögüs agrılarım iyice azaldı. Ani kalkışlarda batma olurdu o da yok birkac gundur. İçim içimi yiyor... randevum pztsi normalde ama arıcam bugün boş yer varsa gidicem. İçimde kötü bir his var...
Canım benimde göğüs ağrılarım azaldı hatta şişkinlikleri de gitti ama bence gebelikle ilgili olumsuz bir durum değil hafta olarak ilerlediğimiz için erken gebelik belirtileri azalıyor belirtiler sürekli devam etse gebelik çekilmez bir hal alırdı diye düşünüp kendimi avutuyorumKızlar benim gögüs agrılarım iyice azaldı. Ani kalkışlarda batma olurdu o da yok birkac gundur. İçim içimi yiyor... randevum pztsi normalde ama arıcam bugün boş yer varsa gidicem. İçimde kötü bir his var...
korkma cnm kuruntu o kişiden kişiye değişiyor benimde patlayacak gibi oldu annelik bende kendime yapıyorum kampı durursa gelişmese hayırlısı ile dogarildaKızlar benim gögüs agrılarım iyice azaldı. Ani kalkışlarda batma olurdu o da yok birkac gundur. İçim içimi yiyor... randevum pztsi normalde ama arıcam bugün boş yer varsa gidicem. İçimde kötü bir his var...
t9 yanlış yazmış canım kalbi demek istedimkorkma cnm kuruntu o kişiden kişiye değişiyor benimde patlayacak gibi oldu annelik bende kendime yapıyorum kampı durursa gelişmese hayırlısı ile dogarilda
Kızlar benim gögüs agrılarım iyice azaldı. Ani kalkışlarda batma olurdu o da yok birkac gundur. İçim içimi yiyor... randevum pztsi normalde ama arıcam bugün boş yer varsa gidicem. İçimde kötü bir his var...