Maasallah ona sanirim biizmki atak dönemi bir de bugun elini birakti 2 3 adim attiBenim ki de gunduz beni cok yoruyor devamli hareket halindeyiz. Cok sukur gece sorunum yok. Beraber yattigimiz icin 3-4 defa meme ariyor ama uyanmiyor. Bazen gecegittigimde uyanip agliyor ben gelince tekrar uykuya devam.
 ondan olabilir heyecanli
ondan olabilir heyecanli 

artik ama çok huysuz emerken bile ağlıyor,surekli kucagimi istiyor,dişlerine bakayim diyorum agziji açtirmiyor bizim zaten 8 diş ilk 6,5 ayda tamamlanmiştı.Sonrasinda tık yok arka dislerine baktirmiyor belki de diş,her neyse  çabuk geçse bari
artik ama çok huysuz emerken bile ağlıyor,surekli kucagimi istiyor,dişlerine bakayim diyorum agziji açtirmiyor bizim zaten 8 diş ilk 6,5 ayda tamamlanmiştı.Sonrasinda tık yok arka dislerine baktirmiyor belki de diş,her neyse  çabuk geçse bari nasılsınız bebisler nasil ? Umarım herkes cok iyidir
 nasılsınız bebisler nasil ? Umarım herkes cok iyidir  Biriciklerimizin dogum gunu yaklaşıyor malum, artık onlarin da 1 yaşları olacak
 Biriciklerimizin dogum gunu yaklaşıyor malum, artık onlarin da 1 yaşları olacak  cok heyecanlıyım
 cok heyecanlıyım  birde birsey soracağım size, bebeğine hazır peynir vermeye baslayan var mı? Varsa hangi peyniri veriyorsunuz ? L
 birde birsey soracağım size, bebeğine hazır peynir vermeye baslayan var mı? Varsa hangi peyniri veriyorsunuz ? L yanlış mi yapiyorum acaba, yaşına az kaldi nasilsa diye düşünerek verdim
 yanlış mi yapiyorum acaba, yaşına az kaldi nasilsa diye düşünerek verdim 
 bende oyle canim artik yapmıyorum peynir. Suya falan koymuyorsun dimi ? Direk veriyorum ama tereddüt icindeyim acaba tuzu fazla gelir mi diye. Bir iki kerede azıcık kaşar peynir verdim
 bende oyle canim artik yapmıyorum peynir. Suya falan koymuyorsun dimi ? Direk veriyorum ama tereddüt icindeyim acaba tuzu fazla gelir mi diye. Bir iki kerede azıcık kaşar peynir verdim

Sürekli ellerinden tutup yürütüyorum.1 ayı kaldı,yaş gününde yürür diye umuyorum.Ablası yaşına 1 hafta kala yürümüştü.
Sürekli ellerinden tutup yürütüyorum.1 ayı kaldı,yaş gününde yürür diye umuyorum.Ablası yaşına 1 hafta kala yürümüştü. 

bebeğe kim bakacak şimdi
 bebeğe kim bakacak şimdi