2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar. ilk gebeliği olupta benim gibi hala bebeği hissedemeyenler var mı biraz endişe ediyorum da birde ben 7 kilo aldım bu kadar kilo alanınız oldu mu?
Bende hala hissetmiyorum canım bu hafta 2 kilo aldım almamıstım simdiye kadar
 
günaydın kızlar ben bugun 20 haftalık oldum yani 5 ayım bitti dimi ayy hep kafam karısıyo bu haftalardan
 
bu arada alttan muayene cok ıgrenc bısey katılıyorum ben de normal doğurdum sıf o yüzden normal doğumdan soğudum yanı gelen gecen parmak atıyo
 
Benim karnım ikinci olduğu için galiba çok büyüdü :))
 
canım yaglar tüylenme yapıyor mu ben ondan korkuma sadece lie... kremi kullanıyorum
Canım evet yağlar biraz kullanma yapıyor ama. Ama bazı kadınlarda yağ kullanmasa da kıllama oluyor. Ama Doğumdan sonra hepsi dökülüyor. İçin rahat oldun. Kakao yağını da çok öneren olmuştu.
 
Canım evet yağlar biraz kullanma yapıyor ama. Ama bazı kadınlarda yağ kullanmasa da kıllama oluyor. Ama Doğumdan sonra hepsi dökülüyor. İçin rahat oldun. Kakao yağını da çok öneren olmuştu.
Cok tesekkur ederim canım cok sagol :) Kantaron yagı var evde onunla baslayayım bebe-kakao yagı alıp devam edeyim bende öyleyse
 

Benim düzenli gitgitde arası kısalan önce 15 dk da bir olan sonra 5 dk da bir olan sancımla 24 saat geçirdim, 2 cm açıklık. Kafayı yiyecektim. Sonraki 12 saatte 10 cm e çıktı çok şükür de doğdu. Suni sancı bayagı bi kötüymüş diyorlar. Ben de hurma yemiştim ama düzenli değil.
 
günaydın kızlar.
herkese hayırlı cumalar olsun.
sanırım bu gün de bilgileri güncelleme günü :)
hamile kaldığım kilo 62, güncel kilom 65 :)
göbeğimin resmini de çekip atayım :)
geçen gün biri benden foto istemişti ben işe daldım o gün koyamadım ayıp oldu kusura bakmasın
 
Günaydın can kuş
Benim göbek resmini görebildin mi
 
kızlar merhaba

göbüşleriniz ne güzel çıkmış, bende dün oğlumla kınadaydım atayım fotimizi
sizler sadece göbişten almışsınız ben maşallah heryerden genişledim sanki
 

Eklentiler

  • ac1f965b-46ed-4b4c-993f-7b8d4623d8fb.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 82
Günaydın kızlar isimlerden bahsedilmiş ne güzel ben kızıma Meva ismini koyacağı inş. Anlami cok guzel cok beğeniyorum.
Kiz bebek icin önerilerim
Meva
Berra ( bununda anlamı cok cok güzel)
Nil
Beril
Mila
Miray
Mina
Defne
Azra
Deniz
Esila
Hazel
Çatlaklar icin yağ konuşulmuş ben kakao yagi, susam yagi ve hodan çiçegi yagini karistirip suruyorum. aktara gittigimde hamileler sürekli bundan istiyo dedi adam. Birde nirmal eczaneden aldigim çatlak kremim var tabi lierac ikisini de kullaniyorum ben 7 kilo aldim catlak yok şuan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…