2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol teyzesi
İki kilo aldım ama göbeğim baya büyüdü
Bol bol krem ve yağlanıyorum

bende 3 almışım işte.
bende her duştan sonra göğüs, karın, basen-popo yağlanıyorum şu senin kremden.
inşallah çatlamayız.
benim de bu hafta göbeğim çıktı belli oluyor artık.

Bana 39 haftalikken cati muayenesi yapmisti doktorum o benim sancimo tetikledi bence 39. Hftada hemen cati muayenesinden sonra dogum yaptim
Tam 40 haftalıkken çatı muayenesi yapıldı doğuma dair belirtin yok dedi ne açılma ne bebeğin kanalı girmesi vs.. Eve gittik gece sancım başladı. Bence de çatı muayenesi tetikledi

Belli bile değil kısss
Eşarp biraz kapatmış bebişi ondan herhalde
ahahah şalı bilerek önden saldım çok ortada olmasın diye göbiş :)

ama karnım çıksa bile sevdim ben hamileliğin bu zamanlarını, bulantılar geçti, düğün kına gezip oynayabiliyorum bile :)

Ya kızlar ağzınızdaki acı tat geçti mi? Benim halam yemekten sonra çok kötü oluyor ağzım.

bende 3 almışım işte.
bende her duştan sonra göğüs, karın, basen-popo yağlanıyorum şu senin kremden.
inşallah çatlamayız.
benim de bu hafta göbeğim çıktı belli oluyor artık.
Ben duştan sonra bebe yağ sürüyorum
Gün içersinde de aklıma gelince liarec sürüyorum ama her gün sürmeye özen gösteriyorum
İlk zamanlar sabah akşam sürdüm baktım ki krem bitiyor :) günde 1 yaptım ama son ay sabah akşam olur yani

Arada pisik kremi kullanmani tavsiye ederim cunku cildin catlamaya musait yapisi var sanirim.Ben pisik kremi kullaniyorum hagtada bi diger gebeliklerimdede hic catlagim olmadi sukur

Kizlar siz 3lu tarama testi yaptirdinizi mi doktor ultrasonla baktiktan sonra kan aldilar benden bu 3lu testmi oluyo

kızlar interntte hep göbeğinin orda çizgi olcak gögüste kararma olcak diyo öle bi lekeler oldumu vucudunuzda
benim göbek çizgisi ilk belirtimdi diyebilirim, çok koyu değil rengi ama var, birde göğüs ucu kararmam var,afedersin ama simsiyah oldu göğüs uçlarım

kızlar birde ben alt bölge ile bacak arasında kararma olduğunu farkettim umarım geçicidir

merhaba arkadaşlar. ilk gebeliği olupta benim gibi hala bebeği hissedemeyenler var mı biraz endişe ediyorum da birde ben 7 kilo aldım bu kadar kilo alanınız oldu mu?

Merhabalar;

Benimde ilk bebeğim; hemen hemen bende 7 kilo aldım. İlk defa 2 gün önce ufak bi hareketlenme hisettim. İnsan tamda emin olmıyor gazdır vs. diye :)
Ama garip bi his o kıpırdanmayı hissetmek çok güzel

Aynen canım haklısın

İnş

İnşalalh senin Doğumun de öyle olur canım. Son 2 ay biraz egzersiz yaparsan bol su ile inşalalh olur. Epidural de isteyebilirsin her ihtimale karşı.
Valla dikkat edicem artık
Eki Görüntüle 2200924 Bir foto da ben bırakayım da göbek yerine popo daha çok var ALLAHIM.
Maşallah çok fitsin helal olsun

Bana hiç fayda etmedi onlar
İlaç bile kullanıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…