- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Sağol teyzesiaradım önceki sayfalardan buldum resmini baktım :)
senin prenses bayağı yerini belli etmiş artık.
maşallah ona.
teyzesinin kuzucuğu
Belli bile değil kıssskızlar merhaba
göbüşleriniz ne güzel çıkmış, bende dün oğlumla kınadaydım atayım fotimizi
sizler sadece göbişten almışsınız ben maşallah heryerden genişledim sanki
Sağol teyzesi
İki kilo aldım ama göbeğim baya büyüdü
Bol bol krem ve yağlanıyorum
Tam 40 haftalıkken çatı muayenesi yapıldı doğuma dair belirtin yok dedi ne açılma ne bebeğin kanalı girmesi vs.. Eve gittik gece sancım başladı. Bence de çatı muayenesi tetiklediBana 39 haftalikken cati muayenesi yapmisti doktorum o benim sancimo tetikledi bence 39. Hftada hemen cati muayenesinden sonra dogum yaptim
ahahah şalı bilerek önden saldım çok ortada olmasın diye göbiş :)Belli bile değil kısss
Eşarp biraz kapatmış bebişi ondan herhalde
Maşalllah de kısahahah şalı bilerek önden saldım çok ortada olmasın diye göbiş :)
ama karnım çıksa bile sevdim ben hamileliğin bu zamanlarını, bulantılar geçti, düğün kına gezip oynayabiliyorum bile :)
Bi gün geçiyor 5 gün devam ediyorYa kızlar ağzınızdaki acı tat geçti mi? Benim halam yemekten sonra çok kötü oluyor ağzım.
bende ya iştahım çok acıldı tatlı hiç istemiyodu yiyemiyodum ama şu son zamanlarda tatlı canım ister olduMaşalllah de kıs
Benim de iştahım açıldı doymuyorum
2 saat arayla hep açım
Ben duştan sonra bebe yağ sürüyorumbende 3 almışım işte.
bende her duştan sonra göğüs, karın, basen-popo yağlanıyorum şu senin kremden.
inşallah çatlamayız.
benim de bu hafta göbeğim çıktı belli oluyor artık.
Erken şimdi canım 6. Aydan sonra belirginleşir.kızlar interntte hep göbeğinin orda çizgi olcak gögüste kararma olcak diyo öle bi lekeler oldumu vucudunuzda
Hayir canim eger bebekte down riski varsa direkt kalptede problem oluyor bu yuzden.Benimde fetal kardiyolog randevum 22 kasimda.ins hickimsede bisey cikmazKalpte yapisal bir bozukluk var mi diye sanirim eko. Dogustan gelen kalp hastaliklari icin.
Arada pisik kremi kullanmani tavsiye ederim cunku cildin catlamaya musait yapisi var sanirim.Ben pisik kremi kullaniyorum hagtada bi diger gebeliklerimdede hic catlagim olmadi sukurSenin haftan benden ileri olmasına rağmen neredeyse aynı göbüşler
Belki bir tık benim ki daha büyük bile olabilir
Eşim eczaneden çatlak kremi almıştı adını unuttum onun bitmesini bekliyorum
Sonra bebe yağı,vazelin ve badem yağı karışımı yapıp kullanıcam
Ama yine de çatlayacağıma eminim artık
Sanırım yapısal bişey
Bu kadar erken çatlamak şişmek çok ilginç
Bugün komşularla kahvaltıdaydık
Biri 6 diğeri 8 aylık ama çok çatlamamışlar onlarda şaşırdı hatta erken senin için dediler
Amin inşallah rabbim sağlıklı evlat lar nasip etsin. İnşallahİyi haberler inşallah
Bende Çarşamba günü gideceğim stres iyice bastı
benim göbek çizgisi ilk belirtimdi diyebilirim, çok koyu değil rengi ama var, birde göğüs ucu kararmam var,afedersin ama simsiyah oldu göğüs uçlarımkızlar interntte hep göbeğinin orda çizgi olcak gögüste kararma olcak diyo öle bi lekeler oldumu vucudunuzda
merhaba arkadaşlar. ilk gebeliği olupta benim gibi hala bebeği hissedemeyenler var mı biraz endişe ediyorum dabirde ben 7 kilo aldım bu kadar kilo alanınız oldu mu?
Aynen canım haklısın
Valla dikkat edicem artıkİnş
İnşalalh senin Doğumun de öyle olur canım. Son 2 ay biraz egzersiz yaparsan bol su ile inşalalh olur. Epidural de isteyebilirsin her ihtimale karşı.
Maşallah çok fitsin helal olsunEki Görüntüle 2200924 Bir foto da ben bırakayım da göbek yerine popo daha çok var ALLAHIM.
Bana hiç fayda etmedi onlarkuzum geçmiş olsun. Bak bu kabızlık belasından bende çekiyorum.bende de çok zorlamadan lekelenme oldu,doktoruma söyledim,bi şurup verdi,adı duphalac.günde yarım ölçek içiyorum.çok şükür geçti kabızlığım.sen de doktoruna sorabilirsin.benim doktorum kabızlığın sebebinin vücutta artan progesteron hormonu olduğunu söyledi. sen de doktoruna danışıp kullanabilirsin bu ilacı.
Henüz olmadı ama ilerleyen haftalarda olur herhaldekızlar interntte hep göbeğinin orda çizgi olcak gögüste kararma olcak diyo öle bi lekeler oldumu vucudunuzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?