2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arada pisik kremi kullanmani tavsiye ederim cunku cildin catlamaya musait yapisi var sanirim.Ben pisik kremi kullaniyorum hagtada bi diger gebeliklerimdede hic catlagim olmadi sukur
Valla ne gerekiyorsa yapmaya hazırım
Sinirlerim bozuluyor artık
Çok erken ve fazla çatladım

Hem suni sanci diger bebegimdede kendi sancimla dogum yapmis biri olarak suni sanci daha kolay.Cunku sanci yavas artiyo vucut alisiyo ama kendi sancinda ayar yok.Kizimda 15 dk kendi sancimi cektim ama omrumden omur gitti.Oglumda 4.5 saat suni sanci cektim hic gozumde yok.Bilmem anlatabildim mi

geronimo_s 36 saat mi???? Ve ikinciye hamile kaldın tebrik ediyorum seni ...36 saat can mı dayanır yahu ben hiç opsiyonlar içinde düşünemiyorum normal doğumu

Pazartesi akşam başladı sancılar Pazartesi gecesi sancılar arasında uyuyordum Vallahi son 12 saat esas yüksek sancı vardı. Epidural yapıldı ama iki doz ağrı kesici verilebildi, sadece son 12 saatin 4 saati az sancıyla geçti, epidural olmasa çok zorlanırdım sanırım. Bi de benim suyum erken geldi ya demiştim 27 haftalıkken, sanırım doğum eylemini uzatanlardan biri de o oldu. Tüm süreç çok keyifliydi. Yani ben doğum olayını çok farklı algıladım. Tam doğarken bebek kendimi hayatımda hiç hissetmediğim gibi hissettim. Çok güçlü hissettim. Hatta doğum bittiğinde bi daha doğururum ya dedim. Doğum anı hiç korkunç değil. Ama sona doğru olan sancılar çok şiddetli, hayatımda ilk kez ağrı nedeniyle kustum.
Bu arada PAzartesi akşam 6 da başlayan sancılarla, Çarşamba sabah 5.50de doğum oldu
Ne güzel hızlıca ilerlemiş doğumun. İnşallah bu da kolaylıkla olur.

Son düzenleme:
Nasipse benimde kızım olacak şimdiden hayal ediyorum makyaj malzemelrine, kıyafatlerime falan özeneceği zamanları.
Süslü püslü şeylere gözüm kayıyor
Sağlıkla gelsin kızçelerimiz
Ben hep kız hayal etmiştim şükürler olsun
Allah ım kalbime göre verdi
Anne kız kombineleri yaparız
O saç bantları o etekler
Oy oy oy

Epidural gibi güzellik var. Denemek lazım engel yoksa normal doğumu. Sancılar başladığında ılık duş almak da hızlandırıyormuş doğumu keşke ilkinde yapsaydım dediğim şeylerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…