Ne yedin 10 kiloluk ayBenim 2. Gebeligim yine de hissedemiyorum. Bi ara hissettim dedim ama sanirim gaz falandi, 1 haftadir tik yok cunku. Rekorda bendedir bu arada 10 kg
Valla ne gerekiyorsa yapmaya hazırımArada pisik kremi kullanmani tavsiye ederim cunku cildin catlamaya musait yapisi var sanirim.Ben pisik kremi kullaniyorum hagtada bi diger gebeliklerimdede hic catlagim olmadi sukur
Kızlar yaptırdınız mi yaptırmadiniz mi bu testiKızlar günaydın.afp diye bir test varmış.yaptıran oldu mu
Bak göbiş değil bebiş
Bende hep kremleniyorum yağlanıyorum
Sen ne kullanıyorsun
Erken daha çatlamaya
Merak edip sormadın mı kanı niye aldınız diyeKizlar siz 3lu tarama testi yaptirdinizi mi doktor ultrasonla baktiktan sonra kan aldilar benden bu 3lu testmi oluyo
Ben hiç bir test yaptırmadım kuZumKızlar yaptırdınız mi yaptırmadiniz mi bu testi
canım ben ilk duydumKızlar yaptırdınız mi yaptırmadiniz mi bu testi
Hem suni sanci diger bebegimdede kendi sancimla dogum yapmis biri olarak suni sanci daha kolay.Cunku sanci yavas artiyo vucut alisiyo ama kendi sancinda ayar yok.Kizimda 15 dk kendi sancimi cektim ama omrumden omur gitti.Oglumda 4.5 saat suni sanci cektim hic gozumde yok.Bilmem anlatabildim miBen çok hurma yedim ama kendi sancım gelmedi. Açılmam çok yavaştı. Saatte bir cm açılıyordu. Ebe bi kaç cmle kalıp sezaryene dönen çok oldu demişti. Kaç yıllık ebe bile inanmadı normal doğacağına. 10 gibi suni sancı verilip akşam 8 de yavrumu kucağıma aldım :)) kendi sancım olsa daha iyi olabilirdi.
Teşekkürler ederizGöbişin ve o pijamanın tatlılığı
Teşekkürler ederiz
Kız annesi olmak bunu gerektirir
geronimo_s 36 saat mi???? Ve ikinciye hamile kaldın tebrik ediyorum seni ...36 saat can mı dayanır yahu ben hiç opsiyonlar içinde düşünemiyorum normal doğumu
Ne güzel hızlıca ilerlemiş doğumun. İnşallah bu da kolaylıkla olur.36 saat mi?Sancı mı çektin? Allah yardımcın olsun inşalalh bu hemen olur. Ben toplamda 2 saat sancı çektim 36 saat olsa ölürdüm zannımca. 2. De çok kolay olur demişti dr. Şakın evde bekleme yolda doğurursun demişti. İnşalah bu da kolay olur. Çok korkuyorum çünkü. Bir de beni doğuracağım güne kadar hiç alttan muayen olmadım.
Çıktım doktordan onu yazsana bırak çatlamayıValla ne gerekiyorsa yapmaya hazırım
Sinirlerim bozuluyor artık
Çok erken ve fazla çatladım
Sağlıkla gelsin kızçelerimizNasipse benimde kızım olacak şimdiden hayal ediyorum makyaj malzemelrine, kıyafatlerime falan özeneceği zamanları.
Süslü püslü şeylere gözüm kayıyor
Son olarak açıkçası ilk doğumum olacağı için korkuyorum
Herkesten dinlenememeye çalışıyorum
Çünkü herkesin bünyesi ve Doğum hikayesi farklı
Ama yengem ki gibi bir Doğum olsa hiç fena olmazdı
Hasteneye vardıktan 20dk sonra yeğenim kucağımızdaydı meğer bebiş çoktan gelmiş
Nassi hamilesin gi sen tuuuuuu Allah seni netmeyeEki Görüntüle 2200924 Bir foto da ben bırakayım da göbek yerine popo daha çok var ALLAHIM.
Pap testi mi ne dedi noral tup defekti gibi sorunlar icin bakiliyo dedi sadece bu 3lu test mi oluyo diye soruyorum sizeMerak edip sormadın mı kanı niye aldınız diye
3 lü testte olabilir
Yada kan değerlerine mi bakılacak acaba
Yok kız popoyu büyütüyorum:)Nassi hamilesin gi sen tuuuuuu Allah seni netmeye
Bebegi gobis yerine evde mi buyutuyon ne diyon
Kız ben manyagim.yatıyorum hep elinde telefon.otu ...araştırıyorum.ya da kendimi dinliyorum.Ben hiç bir test yaptırmadım kuZum
Sadece 2 li test
Kıss bu testleri hep senden duyuyorum nerden buluyorsun bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?