Kiz bebekte kalca genisliyomus diyolar ondan mi acaba benimde popom buyudu gibi geliyoYok kız popoyu büyütüyorum:)
3 lu testte bakilan test canim.Ben yaptirdim guzelde cikti ama doktor dikkate almadi cok guvenilirligi yok 3lunun dediKızlar günaydın.afp diye bir test varmış.yaptıran oldu mu
O zaman hiç ugrasmsysyim.bana ikiz diye ikili test bile yapmadılar.sonucu kesin çıkmıyor diye3 lu testte bakilan test canim.Ben yaptirdim guzelde cikti ama doktor dikkate almadi cok guvenilirligi yok 3lunun dedi
Kaynananla gorumcenin ahı butun bu genislemelerinkızlar merhaba
göbüşleriniz ne güzel çıkmış, bende dün oğlumla kınadaydım atayım fotimizi
sizler sadece göbişten almışsınız ben maşallah heryerden genişledim sanki
merak etme her akşam burda olacağım bazen gündüzleri de
Tatlı bişeyler yiyip gideyim de belki hareketlenir kuzum hissetmediğim hareketleri bari ultrason da göreyim :)
Gece 1 e kadar isim düşündük karar veremiyoruz
Benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onunkileri de ben
Eşime lina olsun mu dedim
Linea diye dalga geçerler dedi
Öldürecek bu adam beni
Kesinlikle doğru son günlerde azaltmıştım su içmeyi midem bulanıyor diye
Artık kesinlikle içmem lazım çatır çutur çatlayacam mazallah
Dün akşam ki doğumhane serüveninden sonra nasıl tırstıysam hala her tarafım ağrıyor gerginlikten
Muhtemelen ondan olmuştur canım
Çünkü lekenin devamı gelmedi
Gayet iyiyim şuan mesela
3 kilo aldım toplamda
Hala hamile kaldığımda ki kiloma gelmedim mesela
Aslında çok kilo da almadım ama işte
Neyse ki kızkardeşin ne zaman gidecek biliyorum
Hele bi gelme
Hangi pişik kremi? Bepanten mi? Bende bir tavsiye kızlar lansinoh göğüs ucu kremini son aylarda kullanırsanız çok işe yarıyor Doğumdan sonra da.Arada pisik kremi kullanmani tavsiye ederim cunku cildin catlamaya musait yapisi var sanirim.Ben pisik kremi kullaniyorum hagtada bi diger gebeliklerimdede hic catlagim olmadi sukur
Çalıştıkça insan kendini daha iyi hissediyor.alıştım sayılır canım idare ederyoruluyorum tabi ama napalım çok yattım
Olabilir. İlkinde de aynı öyle oldu. Allahtan eski kiloma döndüm de kalmadı.Kiz bebekte kalca genisliyomus diyolar ondan mi acaba benimde popom buyudu gibi geliyo
evet ama ben yürüyorum hareket halindeyim ya sürekli zor oluyor. bide bildiğin hamlamışım bacaklarım ağrıyorÇalıştıkça insan kendini daha iyi hissediyor.
Çoğu kişi tam tersini söylüyor. Bende öyle yavaş yavaş olmadı devamlı sancı geliyordu. Anlatmak istemiyorum şimdi. Ben 10 saat suni sancı çektim. Aslında açılma ile alakalı olabilir. Açılmam yavaş oldu suni sancıya rağmen. Açılma yavaş olunca kendi sancın da suni sancı da zor galiba.Hem suni sanci diger bebegimdede kendi sancimla dogum yapmis biri olarak suni sanci daha kolay.Cunku sanci yavas artiyo vucut alisiyo ama kendi sancinda ayar yok.Kizimda 15 dk kendi sancimi cektim ama omrumden omur gitti.Oglumda 4.5 saat suni sanci cektim hic gozumde yok.Bilmem anlatabildim mi
Canım senin de baya zor olmuş doğum. İnşallah bu kez kolay doğum yaparız. Açılmamız çabuk olur. Açılma yavaş olunca zorluyor süreç uzuyor.Benim düzenli gitgitde arası kısalan önce 15 dk da bir olan sonra 5 dk da bir olan sancımla 24 saat geçirdim, 2 cm açıklık. Kafayı yiyecektim. Sonraki 12 saatte 10 cm e çıktı çok şükür de doğdu. Suni sancı bayagı bi kötüymüş diyorlar. Ben de hurma yemiştim ama düzenli değil.
Benim basen de genişledi ama karnım çok büyüdü 19 haftalık deyince şaşırıyorlarValla karın küçülüyor hemen bence karnın büyümesi basenin büyümesinden iyidir.
Evet göbekte uzunca bir çizgi oluyor sonra geçiyor ama :))kızlar interntte hep göbeğinin orda çizgi olcak gögüste kararma olcak diyo öle bi lekeler oldumu vucudunuzda
Benim doktorum epidural önermedi bağıra bağıra doğurdum vallaEpidural gibi güzellik var. Denemek lazım engel yoksa normal doğumu. Sancılar başladığında ılık duş almak da hızlandırıyormuş doğumu keşke ilkinde yapsaydım dediğim şeylerden.
Ben Doğumdan sonra hemen soğan sürdüm hiç yara filan olmadı şükür.Hangi pişik kremi? Bepanten mi? Bende bir tavsiye kızlar lansinoh göğüs ucu kremini son aylarda kullanırsanız çok işe yarıyor Doğumdan sonra da.
Ben bu sefer hic krem almayacagim. Gümüş kapak aldim. Bi de emzirme sonrasi sutu meme basina surmek ise yariyor unutmamak lazim.Hangi pişik kremi? Bepanten mi? Bende bir tavsiye kızlar lansinoh göğüs ucu kremini son aylarda kullanırsanız çok işe yarıyor Doğumdan sonra da.
Kesinlikle sütün kendisi şifaBen bu sefer hic krem almayacagim. Gümüş kapak aldim. Bi de emzirme sonrasi sutu meme basina surmek ise yariyor unutmamak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?