2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merak etme her akşam burda olacağım bazen gündüzleri de

Arada pisik kremi kullanmani tavsiye ederim cunku cildin catlamaya musait yapisi var sanirim.Ben pisik kremi kullaniyorum hagtada bi diger gebeliklerimdede hic catlagim olmadi sukur
Hangi pişik kremi? Bepanten mi? Bende bir tavsiye kızlar lansinoh göğüs ucu kremini son aylarda kullanırsanız çok işe yarıyor Doğumdan sonra da.

Çoğu kişi tam tersini söylüyor. Bende öyle yavaş yavaş olmadı devamlı sancı geliyordu. Anlatmak istemiyorum şimdi. Ben 10 saat suni sancı çektim. Aslında açılma ile alakalı olabilir. Açılmam yavaş oldu suni sancıya rağmen. Açılma yavaş olunca kendi sancın da suni sancı da zor galiba.

Canım senin de baya zor olmuş doğum. İnşallah bu kez kolay doğum yaparız. Açılmamız çabuk olur. Açılma yavaş olunca zorluyor süreç uzuyor.

Epidural gibi güzellik var. Denemek lazım engel yoksa normal doğumu. Sancılar başladığında ılık duş almak da hızlandırıyormuş doğumu keşke ilkinde yapsaydım dediğim şeylerden.
Benim doktorum epidural önermedi bağıra bağıra doğurdum valla

Hanımlar merhaba. Umarım iyisinizdir.

Dün detaylı ultrasona girdim ve bebeğimin sol kalp kapakçığında parlama ve yine sol böbreğinde 3 mm genişleme görüldü. Daha önce ki gebeliklerinde başına böyle bir şey gelen var mı ? 2 doktorda endişelenecek bir şey yok, doğumdan sonra hatta doğumdan önce bile bunların düzelebileceğini söyledi ama internette yazılanlar beni çok korkuttu. Down sendromu riski artıyormuş bu durumda. 2 li test sonucum iyi çıkmıştı ama moralim çok bozuk. Lütfen bebeğim sağlıklı olsun

Hangi pişik kremi? Bepanten mi? Bende bir tavsiye kızlar lansinoh göğüs ucu kremini son aylarda kullanırsanız çok işe yarıyor Doğumdan sonra da.
Ben Doğumdan sonra hemen soğan sürdüm hiç yara filan olmadı şükür.

Ben bu sefer hic krem almayacagim. Gümüş kapak aldim. Bi de emzirme sonrasi sutu meme basina surmek ise yariyor unutmamak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…