Epidural 3 en fazla 4 saat kazandiriyor yine bagira bagira doguruluyorBenim doktorum epidural önermedi bağıra bağıra doğurdum valla
Yapma diyoruz sana yapma akıl karıştırmaKız ben manyagim.yatıyorum hep elinde telefon.otu ...araştırıyorum.ya da kendimi dinliyorum.
Canım sabırla ve duayla beklemek lazım. Hangi dr a gidersen git sana %100 bir şey söyleyemeyeceğine göre olumlu düşün evrene ve bebeğine olumlu enerji yay. Allah’ın izniyle bir şey olmaz 30 şu haftalarda bir bakmışsın düzelmiş.Hanımlar merhaba. Umarım iyisinizdir.
Dün detaylı ultrasona girdim ve bebeğimin sol kalp kapakçığında parlama ve yine sol böbreğinde 3 mm genişleme görüldü. Daha önce ki gebeliklerinde başına böyle bir şey gelen var mı ? 2 doktorda endişelenecek bir şey yok, doğumdan sonra hatta doğumdan önce bile bunların düzelebileceğini söyledi ama internette yazılanlar beni çok korkuttu. Down sendromu riski artıyormuş bu durumda. 2 li test sonucum iyi çıkmıştı ama moralim çok bozuk. Lütfen bebeğim sağlıklı olsun
Benim de açılma çok hızlı olduğu için epidural yapılamadı. Sanırım belli bir cm sen sonra yapılmıyormuş epidural. İkinci de o eşini kaçırmayacağım.Benim doktorum epidural önermedi bağıra bağıra doğurdum valla
Aslında Doğum zor değilde sancılar çok zor geldi bana. Ikınmakta doğurmakta zorlanmadım. Zor olan uzun süren aralıksız süren sancılardı.Epidural 3 en fazla 4 saat kazandiriyor yine bagira bagira doguruluyor
Kimse hamile olduğunu anlamaz ki seninEki Görüntüle 2200960 Bende sabah böyleydim ama akşam baya 7 8 aylık gibi oluyorum
Maşallaaaah
Oy oy maşalllah ne güzel olmuş göbişinBizde eksik kalmayalım canım
Teşekkür ederim canım :)))Oy oy maşalllah ne güzel olmuş göbişin
Tam hamile göbeği çok zayıfsın sadece göbek çıkmış
Maşallaaaah
Canim dunde yazdim benimde oglumda kalbinde parlama gorulmustu ben o kadar stres yapmistimki bir iki hafta sonra baska doktora gittim parlama falan yok dedi kendiliginden gecebiliyo canim sen kafana takma doktorunda demis zatenHanımlar merhaba. Umarım iyisinizdir.
Dün detaylı ultrasona girdim ve bebeğimin sol kalp kapakçığında parlama ve yine sol böbreğinde 3 mm genişleme görüldü. Daha önce ki gebeliklerinde başına böyle bir şey gelen var mı ? 2 doktorda endişelenecek bir şey yok, doğumdan sonra hatta doğumdan önce bile bunların düzelebileceğini söyledi ama internette yazılanlar beni çok korkuttu. Down sendromu riski artıyormuş bu durumda. 2 li test sonucum iyi çıkmıştı ama moralim çok bozuk. Lütfen bebeğim sağlıklı olsun
Aynen ikincilerde daha çabuk çıkarmış hakikaten öyle oldu. Sonumu düşünemiyorumÇok sağ ol canım benim.
Sana da maşallah.
Senin daha önceden doğumun var ya senin karnın biraz daha çok çıkmış.
Oyy masallahBizde eksik kalmayalım canım
Ben sizi Yerim ya
Aynen ikincilerde daha çabuk çıkarmış hakikaten öyle oldu. Sonumu düşünemiyorum
Ben sizi Yerim ya
Kısss benim ayakkabılarımı giyip gitmişsin işe
Ben demiyormuyum giyme benimkilerini diye :))
Acaba daha nelerimiz aynı
Yok ya ağrıların en şiddetlendiği anda 5cm açılma olunca epidural vuruldu bana vallahi rahata erdim az daha uyuyacaktım 1 saat sonra 10 cm olmuş doğuma alıyoruz dediler. İğneden sonra hiçbirşey hissrtmiyorsunuz doğum anı çok güzeldi sonrası da hastaneden çıkıp eve gidince alttaki dikişleri hissetmeye başladım.Epidural 3 en fazla 4 saat kazandiriyor yine bagira bagira doguruluyor
evet canım 5cm olunca iğne vurmaları gerekBenim de açılma çok hızlı olduğu için epidural yapılamadı. Sanırım belli bir cm sen sonra yapılmıyormuş epidural. İkinci de o eşini kaçırmayacağım.
Son ay bildiğin bacaklarımı kapatamıyordum. O kadar aşağı inmişti ve büyümüştüki. Gören ahanda doğuracak diyordurYok yok o kadar da olmaz merak etme :)
Benim de daha bu hafta çıktı.
Benim de tam tersi içeriler baya geniş galiba benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?