2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sabırla ve duayla beklemek lazım. Hangi dr a gidersen git sana %100 bir şey söyleyemeyeceğine göre olumlu düşün evrene ve bebeğine olumlu enerji yay. Allah’ın izniyle bir şey olmaz 30 şu haftalarda bir bakmışsın düzelmiş.

Oy oy maşalllah ne güzel olmuş göbişin
Tam hamile göbeği çok zayıfsın sadece göbek çıkmış
Teşekkür ederim canım :)))
Çok zayıf değilim aslında fotoda öyle çıkmış. Elbise öyle göstermiş. Elbiseyi topladım biraz.

Canim dunde yazdim benimde oglumda kalbinde parlama gorulmustu ben o kadar stres yapmistimki bir iki hafta sonra baska doktora gittim parlama falan yok dedi kendiliginden gecebiliyo canim sen kafana takma doktorunda demis zaten

Ben sizi Yerim ya
Kısss benim ayakkabılarımı giyip gitmişsin işe
Ben demiyormuyum giyme benimkilerini diye :))
Acaba daha nelerimiz aynı

Hahah tüh ya yakalandım sana kuzum
Bende onun birkaç rengi var değiştirip değiştirip giyiyorum.
Sus sus hamileyim ya süslü halimden kurtuldum
Babamın dükkanı gibi bir kılıkla gidip geliyorum

Epidural 3 en fazla 4 saat kazandiriyor yine bagira bagira doguruluyor
Yok ya ağrıların en şiddetlendiği anda 5cm açılma olunca epidural vuruldu bana vallahi rahata erdim az daha uyuyacaktım 1 saat sonra 10 cm olmuş doğuma alıyoruz dediler. İğneden sonra hiçbirşey hissrtmiyorsunuz doğum anı çok güzeldi sonrası da hastaneden çıkıp eve gidince alttaki dikişleri hissetmeye başladım.
Benim de açılma çok hızlı olduğu için epidural yapılamadı. Sanırım belli bir cm sen sonra yapılmıyormuş epidural. İkinci de o eşini kaçırmayacağım.
evet canım 5cm olunca iğne vurmaları gerek

Yok yok o kadar da olmaz merak etme :)
Benim de daha bu hafta çıktı.
Benim de tam tersi içeriler baya geniş galiba benim :)
Son ay bildiğin bacaklarımı kapatamıyordum. O kadar aşağı inmişti ve büyümüştüki. Gören ahanda doğuracak diyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…