- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Son ay bildiğin bacaklarımı kapatamıyordum. O kadar aşağı inmişti ve büyümüştüki. Gören ahanda doğuracak diyordur
Çok teşekkür ederim. İnşAllah yavrumun kide geçer geçer.Canim dunde yazdim benimde oglumda kalbinde parlama gorulmustu ben o kadar stres yapmistimki bir iki hafta sonra baska doktora gittim parlama falan yok dedi kendiliginden gecebiliyo canim sen kafana takma doktorunda demis zaten
Aynen öyle oluyor :))) kendinizi iyi hissettiğiniz her an gezin:))Sus sus o zamanlar gelince ne yapacağız bilmiyorum.
İki kişi yardımıyla oturur kalkarız herhalde :)
Yatakta dönerken de kocalar arkadan destek verir :)
Kız ben manyagim.yatıyorum hep elinde telefon.otu ...araştırıyorum.ya da kendimi dinliyorum.
Kizz. Epidurali bosver. Ben ikincide düşünmüyorum. Ikinci daha da kolay oluyormus. Ayrica epidural yapilan yer benim 10 gun acımisti hic gerekyokBenim de açılma çok hızlı olduğu için epidural yapılamadı. Sanırım belli bir cm sen sonra yapılmıyormuş epidural. İkinci de o eşini kaçırmayacağım.
Artik gobegin cikmis. Kimse laf edemez. Hehehe
Ayni fikirdeyim. Siddetli sancilar zor geldi bana da. Hic oyle dusunmemistim oysaki. Bebegin dogma ani tam bir rahatlama.Aslında Doğum zor değilde sancılar çok zor geldi bana. Ikınmakta doğurmakta zorlanmadım. Zor olan uzun süren aralıksız süren sancılardı.
Aramızda baya var ama kuzum neredeyse bir ay var. Gördüm çok tatlı göbeğin ve Pera hanım kızımızKimse hamile olduğunu anlamaz ki senin
Sen benim göbeği görmedin herhalde
Bana da 4 cm ken yaptilar epidurali kesinlikle agrim sıfıra inmedi. Sadece siddetini yuzde 50 azaltmistir. O da 1 saat 1.5 saat suruyor zaten. Uyumak imkansizdi. Sanci aralarinda bile belim agriyordu cunku. 4 cm.den 8 saat sonra dogurdum maalesef. Saglikla dogdu ya gerisi onemli degil.Yok ya ağrıların en şiddetlendiği anda 5cm açılma olunca epidural vuruldu bana vallahi rahata erdim az daha uyuyacaktım 1 saat sonra 10 cm olmuş doğuma alıyoruz dediler. İğneden sonra hiçbirşey hissrtmiyorsunuz doğum anı çok güzeldi sonrası da hastaneden çıkıp eve gidince alttaki dikişleri hissetmeye başladım.
evet canım 5cm olunca iğne vurmaları gerek
Bünyeye göre değişiyor mu acabaBana da 4 cm ken yaptilar epidurali kesinlikle agrim sıfıra inmedi. Sadece siddetini yuzde 50 azaltmistir. O da 1 saat 1.5 saat suruyor zaten. Uyumak imkansizdi. Sanci aralarinda bile belim agriyordu cunku. 4 cm.den 8 saat sonra dogurdum maalesef. Saglikla dogdu ya gerisi onemli degil.
Sağlıkla gelsin kızçelerimiz
Ben hep kız hayal etmiştim şükürler olsun
Allah ım kalbime göre verdi
Anne kız kombineleri yaparız
O saç bantları o etekler
Oy oy oy
Zaten eşim çok kızıyor.sus sus ona hiç drmrNe diyim sana. Kocana diyeceğim artik kısıtlasin senin interneti. Bakma onlara hic bakma.
benim görümcem canım görümcem :) sağolsun makyajımı yaptı takma kirpiğimi bile taktıKaynananla gorumcenin ahı butun bu genislemelerin
Cok tesekkur ederim canım benimSaf zeytinyağı da kullanabilirsin. Ben ilk gebeliğimde onunlahiç çatlaksız atlattım.
Canımmmm özledim seni hiç dedikodu yapamadık uzun zamandırAşı oldum bugün aşırı bir ağrı olmadı ama sızlıyor biraz.Nurbal27 naptın canım çıkmadın mı daha
Gerçi benim de bu 1 ayda iyice belirgin olduAramızda baya var ama kuzum neredeyse bir ay var. Gördüm çok tatlı göbeğin ve Pera hanım kızımız
Sende dedikodularını yap kötü gelin senibenim görümcem canım görümcem :) sağolsun makyajımı yaptı takma kirpiğimi bile taktı
Onuda diyecektim da şimdi açık alandayız diye demedim rencide etmek istemedimHahah tüh ya yakalandım sana kuzum
Bende onun birkaç rengi var değiştirip değiştirip giyiyorum.
Sus sus hamileyim ya süslü halimden kurtuldum
Babamın dükkanı gibi bir kılıkla gidip geliyorum
Bünyeye göre değişiyor mu acababenim hastanenin anestezi doktoru çok iyiydi herşeyi anlattı sonrasında da epidural çok iyi tuttu sende dedi. Nstde 100 ü vuran sancılarda ağrım sıfırdı. Hiç hissetmedim ben çok da memnun kaldım sonrasında da yan etki bel ağrısı vs bişeyim olmadı. Yine aynı şekilde epidural normal istiyorum koşullar elverirse. Sağlıkla gelsinler dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?