2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Son ay bildiğin bacaklarımı kapatamıyordum. O kadar aşağı inmişti ve büyümüştüki. Gören ahanda doğuracak diyordur

Sus sus o zamanlar gelince ne yapacağız bilmiyorum.
İki kişi yardımıyla oturur kalkarız herhalde :)
Yatakta dönerken de kocalar arkadan destek verir :)

Canim dunde yazdim benimde oglumda kalbinde parlama gorulmustu ben o kadar stres yapmistimki bir iki hafta sonra baska doktora gittim parlama falan yok dedi kendiliginden gecebiliyo canim sen kafana takma doktorunda demis zaten
Çok teşekkür ederim. İnşAllah yavrumun kide geçer geçer.

Benim de açılma çok hızlı olduğu için epidural yapılamadı. Sanırım belli bir cm sen sonra yapılmıyormuş epidural. İkinci de o eşini kaçırmayacağım.
Kizz. Epidurali bosver. Ben ikincide düşünmüyorum. Ikinci daha da kolay oluyormus. Ayrica epidural yapilan yer benim 10 gun acımisti hic gerekyok

Bana da 4 cm ken yaptilar epidurali kesinlikle agrim sıfıra inmedi. Sadece siddetini yuzde 50 azaltmistir. O da 1 saat 1.5 saat suruyor zaten. Uyumak imkansizdi. Sanci aralarinda bile belim agriyordu cunku. 4 cm.den 8 saat sonra dogurdum maalesef. Saglikla dogdu ya gerisi onemli degil.

Bünyeye göre değişiyor mu acaba benim hastanenin anestezi doktoru çok iyiydi herşeyi anlattı sonrasında da epidural çok iyi tuttu sende dedi. Nstde 100 ü vuran sancılarda ağrım sıfırdı. Hiç hissetmedim ben çok da memnun kaldım sonrasında da yan etki bel ağrısı vs bişeyim olmadı. Yine aynı şekilde epidural normal istiyorum koşullar elverirse. Sağlıkla gelsinler dediğin gibi

Sağlıkla gelsin kızçelerimiz
Ben hep kız hayal etmiştim şükürler olsun
Allah ım kalbime göre verdi
Anne kız kombineleri yaparız
O saç bantları o etekler
Oy oy oy

Çok şükürki benimde kalbimden geçen oldu, hep kız çocuk hayal etmiştim rabbbim nasip etti
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Anne-kız kombinlerine bayılıyorum. İnşalllah bizim kızlarda saçlı olurlarda o minik minik saçlarını tokalarla çevreleriz

Bu arada e-bebekte indirim var. Ben emzik ve cam biberon aldım. Almak isteyen bir göz atsın derim

Hahah tüh ya yakalandım sana kuzum
Bende onun birkaç rengi var değiştirip değiştirip giyiyorum.
Sus sus hamileyim ya süslü halimden kurtuldum
Babamın dükkanı gibi bir kılıkla gidip geliyorum
Onuda diyecektim da şimdi açık alandayız diye demedim rencide etmek istemedim
Maşalllah kuZum piknikye gidiyor gibisin

Benimkine de tam tersi tutmadi dediler. Yapan kisinin tecrubesi azdi bir seferde yapamadi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…