Kötü bi tecrübe olmuş ne yaşayacağımızı neyle karşılaşacağımızı hiç bilmiyoruz inş bu doğumun çok çok rahat geçer canımBenimkine de tam tersi tutmadi dediler. Yapan kisinin tecrubesi azdi bir seferde yapamadi zaten.
Bende özledim kuzum çok ayrı kaldım sizdenCanımmmm özledim seni hiç dedikodu yapamadık uzun zamandır
1 ay sonra tekrar olacaksın
Bende 1 çiyi oldum 2 ci yi de kasımda İnşallah
Karnımın büyüklüğü günden güne değişiyorGerçi benim de bu 1 ayda iyice belirgin oldu
Kıss geceleri uyurken artık beni zorlamaya başlıyor yavaş yavaş
Onuda diyecektim da şimdi açık alandayız diye demedim rencide etmek istemedim
Maşalllah kuZum piknikye gidiyor gibisin
Çok mantıklı düşünüyorsun. İlk hamileliğimde çeşit çeşit biberon ve emzik aldım. Ama kızçem ne biberon aldı ne de emzik. İkincisi kullanırsa ona kaldılar. Dr.Brown ı ben de aldım bir deavent anne göğsüne yakın olan, suavendi galiba süslü püslü bir şey .Brown içinde mavi bir pipet var.Kullananlar çok da memenun değildi.Sanırım hızlı kilo alma ve karın büyütme vaktine geldik benimde 3,5 kilo oldu aldığım kilo ama normal vakitte ağzıma sürmediğim ne vrsa yiyorum artık hamurişi, çikolata, cips falan.
Bir de ben şöyle düşündüm. Şimdi ilk planda anne sütü vereceğimiz için sadece acil bir durumda bulunması açısından bir biberon alıp gerisini ihtiyaca göre ilerleyen vakitlerde almak mı mantıklı yoksa her boyundan cinsinden bir tane alıp kenara koyacakmıyız. Bir de dr. Bro lu markanın biberonu gaz yapmıyormuş heralde bebekte . Kullanan anneler var mı ya da marka önerileri ne olur
Canim 3. Bebegim olacak ilkinde aldim kenara koydum her ihtimale karsi birkac tane amaSanırım hızlı kilo alma ve karın büyütme vaktine geldik benimde 3,5 kilo oldu aldığım kilo ama normal vakitte ağzıma sürmediğim ne vrsa yiyorum artık hamurişi, çikolata, cips falan.
Bir de ben şöyle düşündüm. Şimdi ilk planda anne sütü vereceğimiz için sadece acil bir durumda bulunması açısından bir biberon alıp gerisini ihtiyaca göre ilerleyen vakitlerde almak mı mantıklı yoksa her boyundan cinsinden bir tane alıp kenara koyacakmıyız. Bir de dr. Bro lu markanın biberonu gaz yapmıyormuş heralde bebekte . Kullanan anneler var mı ya da marka önerileri ne olur
Sanırım hızlı kilo alma ve karın büyütme vaktine geldik benimde 3,5 kilo oldu aldığım kilo ama normal vakitte ağzıma sürmediğim ne vrsa yiyorum artık hamurişi, çikolata, cips falan.
O zaman bide kokoş olduğun zaman bir resim bekliyoruzOhh öyle bir rahat ki
enerjimin yüksek olduğu günler yine kokoşum ama
Çok mantıklı düşünüyorsun. İlk hamileliğimde çeşit çeşit biberon ve emzik aldım. Ama kızçem ne biberon aldı ne de emzik. İkincisi kullanırsa ona kaldılar. Dr.Brown ı ben de aldım bir deavent anne göğsüne yakın olan, suavendi galiba süslü püslü bir şey .Brown içinde mavi bir pipet var.Kullananlar çok da memenun değildi.
Canim 3. Bebegim olacak ilkinde aldim kenara koydum her ihtimale karsi birkac tane ama
Hic gerek yokmus. Hala duruyor ve artik eskisi gibi de degil lazim olsa bile bi kosu esin gidip alir heryerde her markayi bulabiliyorsun. Alir hemen kaynatir kullanirsin lazim oldugunda ama benden tavsiye lazim oldukca alin herseyi. Evinde kurutucusu olan hele
Camasirda asiriya kacmasin ilerde bunlarin bir de muhafazasi dagitmasi var. O kadar cabuk buyuyorlar ki resmen camasirlari elemekle geciyor zamanim.
Yani anladığımız kadarıyla bir emzik bir de biberon alsak yetiyor muKesinlikle sürece göre almak lazım. Vakti zamanında dünya para verip bi biberon aldım ismi aklıma gelmiyor şu an anne memesine yakın olanlardan. Sadece 2 kez içti ondan. Çeşit çeşit emzikten birini bile kullanmadı.
1 emzik bir biberon yeter li mi yanı onu mu anladıkTeşekkürler arkadaşlar emzikti biberondu çiziyorum üzerini o zamanzaten stres basmıştı kauçuk mu silikon mu, yavaş akış orta akış,yok bilmem kaç ml, hava deliği olsun mu olmasın mı te allam
Sen iyi ol da kuZum bebişle fırsat buldukça gelirsinBende özledim kuzum çok ayrı kaldım sizden
Ona bile gerek yok zaten lazım olursa e bebek heryerde var gitsin babası alsın diye anladım ben1 emzik bir biberon yeter li mi yanı onu mu anladık
Ben 1 tane biberon almistim anne gogsu gibi olanlardan cokta memnun kalmistik 2 sene emzirdim zaten bazen sut saginca biberonla veriyoduk 1 tane alsan yeterli benceSanırım hızlı kilo alma ve karın büyütme vaktine geldik benimde 3,5 kilo oldu aldığım kilo ama normal vakitte ağzıma sürmediğim ne vrsa yiyorum artık hamurişi, çikolata, cips falan.
Bence 1 tane al canim ne olur ne olmaz bazen bebek iri olursa kan sekeri dusmesin diye anneninde sutu olmazsa mama takviyesi yapiyolar insallah gerek kalmaz ama bence 1 tane alsan yeterliOna bile gerek yok zaten lazım olursa e bebek heryerde var gitsin babası alsın diye anladım ben
Evet cnm:)Yani anladığımız kadarıyla bir emzik bir de biberon alsak yetiyor mu
Bu kesin karar mı kızlar
Mide kasılması ben ayaklarımı üşütünce oluyor canım.kızlar midede kasılma yaşayan var mı? 3gündür midemkasılıp duruyor,ağrı sızı yokgastritim vardı omu tetikledi acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?