2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım
Benim pek keyfim yok
Tunceli şehitlerine çok üzülüyorum
Kendime gelemedim öğrendiğimden beri
Çok trajik çok üzücü
Maalesef öyle. Rabbim ailelerine sabır versin. Bu devirde donarak ölmek çok ama çok acı eşimle konuştum. Son videolarını izledim. Adamlar dönemeyeceklerini biliyormuş. Gittikleri rakımdaki sıcaklık -30 civarıymış. Rabbim herkesin evladını,eşini, kardeşini korusun.

Ya kızlar ben kızımın bebeklik kıyafetlerini döktüm 0-6 ay arasınsadece bir kaç hastane çıkışı bırakmışım. Bir sürü kadife tulumları vardı. Alt üst takımları ben onları vermişim acaba hangi kafadaydım... 2. Yi düşünmüyordum hiç o yüzden olsa gerek. Şimdi yeniden bakayım kadife tulumlar falan.

Arkadaslar benim bazen karnim cok geriliyor hatta tum karnımı tas gibi hissediyorum. Bugun oglenden beri de oyle. Kasilma olabilecegini yazanlar olmus. Allah korusun kasilmalar boyle bir sey mi? Ilk hamileligim kasilma nasıldır bilmiyorum. Onlari okudukca panikledim.

Amin canım
Herkes paylaşımlar yapıyor sosyal medya da ama birkaç güne unutulacak maalesef

Perşembe günü on numara enerjim vardı.
dün ve bu gün bataryam öyle düştü ki hata veriyorum.
inanılmaz halsizim.
o yüzden girip sizi bile okuyup cevap yazamıyorum.

Benimde oluyor 1 ayı geçti belkide devam ediyor
İlk gebeliğim olduğu için ne olduğunu bilmiyorum
Gün içerisinde ara ara oluyor

inanılmaz halsizim.
Her günümüz bir olmuyor kuZum
Ben genelde hep düşük moddayım
Evde oturmaktan benim de galiba
Yemek yap evi topla her gün evde yapılacak bir sürü iş oluyor nasıl o kadar iş çıkıyor bende anlamıyorum

Benimde oluyor 1 ayı geçti belkide devam ediyor
İlk gebeliğim olduğu için ne olduğunu bilmiyorum
Gün içerisinde ara ara oluyor
Bugun sabahtan beri ev isi yaptim. Sonra da disari ciktik. Disarda bir başladı o gerginlik hissi hala tas gibi. Biraz daha gecmezse acile mi gitsem diye bile düşündüm. Tas gibi oldugundan bebegimin hareketlerini bile cok hissedemiyorum. Operasyon gecirdigim icin erken dogum riskimin olabileceğini soylemisti doktorum. Bugun boyle de olunca iyice panikledim.

Abooo naptın? Hem de cinsiyeti aynı masraf olmayacak fazla diyordun...
inanılmaz halsizim.
Aynen, ben de bazen öyle oluyorum.
Eğer geçmezse git bence acile. Büyük ihtimalle bir şeyin yoktur.
Ben aldım canım bugün. İlkinde kullanmadım ama aklımda kalmıştı. Siteden yorumları da okudum kullananlar memnun kalmış.

Ben de alacağım sanırım, ilkinde kullanmadığım nadir şeylerden.

Allah korusun aklınıza kötü şeyler getirmeyin
Magnezyum kullanıyorum bende ama genede her gün yaşıyorum

Allah korusun aklınıza kötü şeyler getirmeyin
Magnezyum kullanıyorum bende ama genede her gün yaşıyorum
Teşekkür ederim cevabiniz icin. Bana da magnezyum başlattı doktorum haftada 1 de proluton vurulacagim ama bugun bu kadar sertlik korkuttu beni. Insallah gecer. Allah hepimize evlatlarimizi saglikla ve zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.

Kasılmalar gerilme değil de toplanma şeklinde oluyor. Sanki bütün karnınız aynı yerde toplanıp taş gibi oluyor.
Benim karnimin her yeri tas gibi oglenden beri. Kasiklarim daha gergin. Yorumunuz o yüzden biraz su serpti yüreğime. Teşekkür ederim. Insallah bu his de tamamen gecer rahatlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…