Trendyol da disney bebe de indirimli tulum ve eşortman altları var Kızlar bilginiz olsun
Maalesef öyle. Rabbim ailelerine sabır versin. Bu devirde donarak ölmek çok ama çok acıGünaydın canım
Benim pek keyfim yok
Tunceli şehitlerine çok üzülüyorum
Kendime gelemedim öğrendiğimden beri
Çok trajik çok üzücü
Telefondan alamadım linkLink versene ben bulamadim
Amin canımMaalesef öyle. Rabbim ailelerine sabır versin. Bu devirde donarak ölmek çok ama çok acıeşimle konuştum. Son videolarını izledim. Adamlar dönemeyeceklerini biliyormuş. Gittikleri rakımdaki sıcaklık -30 civarıymış. Rabbim herkesin evladını,eşini, kardeşini korusun.
Ben aldım canım bugün. İlkinde kullanmadım ama aklımda kalmıştı. Siteden yorumları da okudum kullananlar memnun kalmış.Ebebekte korbel cop kovasi indirimde onceden kullanan var mi? 50 tl ye düşmüş.
Benimde oluyor 1 ayı geçti belkide devam ediyorArkadaslar benim bazen karnim cok geriliyor hatta tum karnımı tas gibi hissediyorum. Bugun oglenden beri de oyle. Kasilma olabilecegini yazanlar olmus. Allah korusun kasilmalar boyle bir sey mi? Ilk hamileligim kasilma nasıldır bilmiyorum. Onlari okudukca panikledim.
Her günümüz bir olmuyor kuZumPerşembe günü on numara enerjim vardı.
dün ve bu gün bataryam öyle düştü ki hata veriyorum.
inanılmaz halsizim.
o yüzden girip sizi bile okuyup cevap yazamıyorum.
Bugun sabahtan beri ev isi yaptim. Sonra da disari ciktik. Disarda bir başladı o gerginlik hissi hala tas gibi. Biraz daha gecmezse acile mi gitsem diye bile düşündüm. Tas gibi oldugundan bebegimin hareketlerini bile cok hissedemiyorum. Operasyon gecirdigim icin erken dogum riskimin olabileceğini soylemisti doktorum. Bugun boyle de olunca iyice panikledim.Benimde oluyor 1 ayı geçti belkide devam ediyor
İlk gebeliğim olduğu için ne olduğunu bilmiyorum
Gün içerisinde ara ara oluyor
Kasılmalar gerilme değil de toplanma şeklinde oluyor. Sanki bütün karnınız aynı yerde toplanıp taş gibi oluyor.Benimde oluyor 1 ayı geçti belkide devam ediyor
İlk gebeliğim olduğu için ne olduğunu bilmiyorum
Gün içerisinde ara ara oluyor
Abooo naptın? Hem de cinsiyeti aynı masraf olmayacak fazla diyordun...Ya kızlar ben kızımın bebeklik kıyafetlerini döktüm 0-6 ay arasınsadece bir kaç hastane çıkışı bırakmışım. Bir sürü kadife tulumları vardı. Alt üst takımları ben onları vermişimacaba hangi kafadaydım... 2. Yi düşünmüyordum hiç o yüzden olsa gerek. Şimdi yeniden bakayım kadife tulumlar falan.
Aynen, ben de bazen öyle oluyorum.Perşembe günü on numara enerjim vardı.
dün ve bu gün bataryam öyle düştü ki hata veriyorum.
inanılmaz halsizim.
o yüzden girip sizi bile okuyup cevap yazamıyorum.
Eğer geçmezse git bence acile. Büyük ihtimalle bir şeyin yoktur.Bugun sabahtan beri ev isi yaptim. Sonra da disari ciktik. Disarda bir başladı o gerginlik hissi hala tas gibi. Biraz daha gecmezse acile mi gitsem diye bile düşündüm. Tas gibi oldugundan bebegimin hareketlerini bile cok hissedemiyorum. Operasyon gecirdigim icin erken dogum riskimin olabileceğini soylemisti doktorum. Bugun boyle de olunca iyice panikledim.
Ben aldım canım bugün. İlkinde kullanmadım ama aklımda kalmıştı. Siteden yorumları da okudum kullananlar memnun kalmış.
Allah korusun aklınıza kötü şeyler getirmeyinBugun sabahtan beri ev isi yaptim. Sonra da disari ciktik. Disarda bir başladı o gerginlik hissi hala tas gibi. Biraz daha gecmezse acile mi gitsem diye bile düşündüm. Tas gibi oldugundan bebegimin hareketlerini bile cok hissedemiyorum. Operasyon gecirdigim icin erken dogum riskimin olabileceğini soylemisti doktorum. Bugun boyle de olunca iyice panikledim.
Benim ki kasılma oluyor bir yer de top gibi toplanıyorKasılmalar gerilme değil de toplanma şeklinde oluyor. Sanki bütün karnınız aynı yerde toplanıp taş gibi oluyor.
Teşekkür ederim cevabiniz icin. Bana da magnezyum başlattı doktorum haftada 1 de proluton vurulacagim ama bugun bu kadar sertlik korkuttu beni. Insallah gecer. Allah hepimize evlatlarimizi saglikla ve zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.Allah korusun aklınıza kötü şeyler getirmeyin
Magnezyum kullanıyorum bende ama genede her gün yaşıyorum
Benim karnimin her yeri tas gibi oglenden beri. Kasiklarim daha gergin. Yorumunuz o yüzden biraz su serpti yüreğime. Teşekkür ederim. Insallah bu his de tamamen gecer rahatlarım.Kasılmalar gerilme değil de toplanma şeklinde oluyor. Sanki bütün karnınız aynı yerde toplanıp taş gibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?