2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ki kasılma oluyor bir yer de top gibi toplanıyor
Her doktora gittiğim de söylüyorum oda ısrarla
Magnezyumu sakın atlama diyor
Ben de ilk kez dün oldum. Ne oluyor ya dedim. Araba kullanıyordum. Emniyet kemerimi sıktı diye düşündüm. Sonra çıkardım yok ayı sertlik devam ediyor. İlk gebeliğimde son haftalarda olmuştu bu kasılmalar. Ve iç magnezyum kullanmadım. İnşallah bunda da bir sorun çıkmaz. 37. Haftada sağlıkla sıhhatle doğuversin güzel Gökçem.

kötu düşünmek istemiyorum inşallah bu kasılmalar erken Doğuma sebep olmaz
Çarşamba günü tekrar soracağım doktora
Amin bütün bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelsin inşallah

Hayırlı olsun canım inş memnun kalırız mağaza bize yakın ben gittim inceleyerek aldım çok şık ve kaliteli bir görüntüsü var.
Ne kadar şanslısın. Bize yakin ebebek var, ama gitmesi zor bence. arabayla avm e git, park et, yuru zor geldi. Herkes cok şık demiş. Sonradan normal çöp kovasi olarak kullananlar da varmış.

Bu hormanlar beni benden alıyor mutsuzluk ve olumsuz düşünceler sardı beni bırakmıyor
Akşamları zor geçiyor midem ağrıyor karnım bir tuhaf oluyor sanki her yerim ağrıyor
Halsizim çok
Bu aylar hayırlısı ile geçse

Benim neden boyle.hissiyatlarim olmuyor oğlum çok hareketli degil acaba o yüzden mi? Ya da koşturmacada hiç hissetmiyorum. Hormonlar yüzünden moral bozukluğu yaşayan arkadaşlara tavsiyem arada kendinize özel olarak vakit ayırın, komik videolar seyretmek, filmler vs iyi geliyor:)) azcik stres atalim, bize en çok gerekli olan♡

Ya kizlar o ruh haline bende girdim. Ruya gordum bebegimi kaybetmistim 22 cm bebek diyorlar Allah korusun dilim varmiyor gorduklerime bi canm skildi ki suan
Dün yatiyordum babama telefonu uzattim bi kac kez sonra evham yaptim düsündüm arastirdim cokmu uzandim kasildimmi bisey oldumu diye hepte kotu seyler okudum uzanmayin plesantadan ayrilir bebek falan filan pofff heralde onun etkisi berbat bir evhamin arkasindan bu ruyada hic olmadi.

Ne kadar şanslısın. Bize yakin ebebek var, ama gitmesi zor bence. arabayla avm e git, park et, yuru zor geldi. Herkes cok şık demiş. Sonradan normal çöp kovasi olarak kullananlar da varmış.
Evet videosunu da izleyebilirsin orda da öyle diyor üst kısım çıkarılıp normal çöp kovası olarak kullanılabilirmiş. İçinde poşet takılı geliyor ne kadar süre gider bilemiyorum ama poşetin takılışını da videoda gösteriyor aklında olsun canım.

Kuzum bende çalışamıyorum bile.
Hasta gibiyim.
Mevsim geçişi diye mi nedir?
Bir gün çok iyiyim öbür gün sıfır enerji.

ben ruh halimi anlatsam roman olur.. inanılmaz sıkıntılı geçiriyorum

Eki Görüntüle 2201307
Selam kizlarrrr kizimin uyku arkadasi olck kendisi elbisesini fln yapcm daha bu arada youtube dan izleyerek kendim isledm butun parcalarini dikince okdr mutluluk doldu ki icime
Ne kadar guzel olmus ellerine saglik belki gormussundur canim mesela kuzu oyuncagi yapiyolar bebegede kuzu beresi yapiyolar bebis dogunca fotograf cekimlerinde kullaniyolar sende oyle bisey yapabilirsin incele bak baya ornekler var

Gunaydin kızlar. Dun yine karnikda kasılma vardı. Saat 3e kadar uyumadim. 7bucukta da uyandim. Azaldi ama geçmedi. Umarim gaz sancısı falandir.

Gunaydin kızlar. Dun yine karnikda kasılma vardı. Saat 3e kadar uyumadim. 7bucukta da uyandim. Azaldi ama geçmedi. Umarim gaz sancısı falandir.
Benimde artık gaz sancıları çok fazla arttı çoğunlukla bütün karnım akşam saatleri taş gibi oluyor ve kasıklarda, sağ kot bitiminde şiddetli ağrı oluyor. Belki seninkide öyle birşeydir. Kasılma deyince insan ürküyor

Karnım bayağı bi büyüdü, ağrı çok yukarıda gibi değil benim, genel yaygın, karnım bir yere toplanmıyor. Probiyotiği aksatmamam lazım, onu düzenli kullandığımda olmuyor. Aslında kasılma dememem gerek. Bu arada sağ kot altındaysa safra kesenle ilgili bir şey olmasın. Hep aynı yerse aman kontrol ettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…