Probiyotik olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben çok gaz ve kabızlık sorunu yaşıyorum halaKarnım bayağı bi büyüdü, ağrı çok yukarıda gibi değil benim, genel yaygın, karnım bir yere toplanmıyor. Probiyotiği aksatmamam lazım, onu düzenli kullandığımda olmuyor. Aslında kasılma dememem gerek. Bu arada sağ kot altındaysa safra kesenle ilgili bir şey olmasın. Hep aynı yerse aman kontrol ettir.
Eşimde aynı sebepten endişeli. Birara usg için gittiğimde radyolog arkadaşlara baktıracağım ama bugüne kadar hiç öyle bir sıkıntım olmadığından konduramıyorumdaKarnım bayağı bi büyüdü, ağrı çok yukarıda gibi değil benim, genel yaygın, karnım bir yere toplanmıyor. Probiyotiği aksatmamam lazım, onu düzenli kullandığımda olmuyor. Aslında kasılma dememem gerek. Bu arada sağ kot altındaysa safra kesenle ilgili bir şey olmasın. Hep aynı yerse aman kontrol ettir.
Acaba sorun bizde miben ruh halimi anlatsam roman olur.. inanılmaz sıkıntılı geçiriyorum
Günaydın canım bu kasılma durumu Benimde canımı sıkıyor Çarşamba soracağım doktoruma umarım önemli bir şey demez benim doktorumdaGunaydin herkese. Uzun aradan sonra ilk defa evdeyim bugun. Bu sefer de esim yok. Kizimla guzel bi kahvalti yapmayi planliyorum. Benim de kasilma tarzi sikintilarim vardi bir iki hafta oncesine kadar, meger bebegin ayaklari alttaymis, o gerildikce baski uyguluyormus, oyle demisti doktor, bu haftalarda kasilma olmasi imkansiz dedi.
Benim karnımda oluyor sanki bebiş bir yere gelip sert oluyor
Hemen arastryorm canm tskkr edrm fikrin icnNe kadar guzel olmus ellerine saglik belki gormussundur canim mesela kuzu oyuncagi yapiyolar bebegede kuzu beresi yapiyolar bebis dogunca fotograf cekimlerinde kullaniyolar sende oyle bisey yapabilirsin incele bak baya ornekler var
Canım bu aylarda oluyor demek ki. Benim de bebek hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri oluyor. Mesela bu sabah 5 te oldu. Yeni kalkmıştım. Bildiğin kasılmaydı.Gunaydin kızlar. Dun yine karnikda kasılma vardı. Saat 3e kadar uyumadim. 7bucukta da uyandim. Azaldi ama geçmedi. Umarim gaz sancısı falandir.
Yok canım benim kasıkta olmadı. Bildiğin karnımın sol tarafında göbek civarında.
canım günaydın içinden kötü şeyler geçirme inşallah güzel sonuçlar alırsın Allah iyilik versin canım..endişe edilir ama güzel şeyler duyacaksın inşallah.ben de bir kitle var sol göğüste şükür iyi huylu.Allah hiç kimseye dermansız dert vermesin.Günaydın millet.. bugün hava çık güzel.. herkese güzel Pazar’lar olsun. Çarşamba günü meme usg is çekileceğim. Çok endişeliyim. İçimde kötü hisler var. Rabbim hakkımda hayırlı olanı versin. Ne olur dua edin kızlar. Hepiniz hamilesiniz. Dualarımız kabul olur.
Canım Canım gerçekten çok zor geçiyor bu hamilelik.Rabbim yardımcın olsun.inşallah kötü birşey çıkmazGünaydın millet.. bugün hava çık güzel.. herkese güzel Pazar’lar olsun. Çarşamba günü meme usg is çekileceğim. Çok endişeliyim. İçimde kötü hisler var. Rabbim hakkımda hayırlı olanı versin. Ne olur dua edin kızlar. Hepiniz hamilesiniz. Dualarımız kabul olur.
Bööyle şeylere takılıp sıkma canını :) fibrokistler gebelikte büyüyorlar zaten . Şu gebelik hormonları yüzünden herkesin dengesi alt üst. Kötü düşünmeye meyilli çoğu hamile . Düşünme herşey iyi olur inşallah.Günaydın millet.. bugün hava çık güzel.. herkese güzel Pazar’lar olsun. Çarşamba günü meme usg is çekileceğim. Çok endişeliyim. İçimde kötü hisler var. Rabbim hakkımda hayırlı olanı versin. Ne olur dua edin kızlar. Hepiniz hamilesiniz. Dualarımız kabul olur.
Sağol canım inşallah.Bööyle şeylere takılıp sıkma canını :) fibrokistler gebelikte büyüyorlar zaten . Şu gebelik hormonları yüzünden herkesin dengesi alt üst. Kötü düşünmeye meyilli çoğu hamile . Düşünme herşey iyi olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?