2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım amin. Rabbim kimseye dermansız dert vermesin.

Ben aynen bunu yaşıyorum
Ama daha erken olmasını beni huzursuz ediyor

İçini refah tut kuZum 1 ay sonrada ben çektireceğim
Güzel hayırlı sonuçlar inşallah hepimize

kızlar mutlu haftasonlari nasılsınız ?kilo alımları ne durumda ?ben hızlı almaya başladım anlamadım hareketsiz değilim çalışıyorum ama hızlı gidiyor ...tsh 2 idi acaba o etkiler mi eylül başı 0.79 iken arttı.inşallah yavaşlar biraz..

Nasılsın canım
Bişeye mi taktın kafanı

Nasıl kullanılıyor bu probiyotik

İnşallah hiç bir sıkıntı çıkmayacak
Sen rahat ol
Dualarımdasın canım

Selam kızlar
Doktor bana son gittiğimde kan ilacı verdi ama kullanmaya başladığım andan beridir bulantılarım çok şiddetlendi
Üstüne zaten kabızlık sorunum varken daha da arttırdı hemde ilk kullanım da
Ne yapmam gerekir sizce
Kullanmasam mı ilacı acaba diyorum

canım bulantı yapıyor ama bırakma yine de.doktoruna zor bir ne diyor.ben de decavit ve kan hapı kullanıyorum ve karnim hep sis kabızlık çok fazla

Doktora mı sorsan acaba böyle yan etkileri var mı acab

Canım ben surubunu kullanıyorum.oligefer fol.gayet iyi.içinde folik asit felanda var.doktoruna şöyle olmazsa değiştirebilir.çünkü doktor bana bulandın çoksa şurup vereyim dedi.tek kullanımlik tüp gibi..

Hormonlarla büyüyor betsy_pc nin dedigi gibi. Dua ediyorum yine de.

Tsh a dikkat et mutlaka. Ben 5 kiloda kaldim 3 haftadir dikkat ediyorum basta almistim. Sanki bi anda 10 15 olacak gibiydi. Gece yememeye çalışıyorum.

canım bulantı yapıyor ama bırakma yine de.doktoruna zor bir ne diyor.ben de decavit ve kan hapı kullanıyorum ve karnim hep sis kabızlık çok fazla
Bırakmamam gerektiğini düşünüyorum ama inan dayanılır gibi değil
Zaten bulantılarım hala devam ediyor buda azdırdı resmen
Üstüne kabızlık

Doktora mı sorsan acaba böyle yan etkileri var mı acab
3 hafta sonra kontrolüm
O zamana kadar kullanmamayı düşünüyorum ama
Canım ben surubunu kullanıyorum.oligefer fol.gayet iyi.içinde folik asit felanda var.doktoruna şöyle olmazsa değiştirebilir.çünkü doktor bana bulandın çoksa şurup vereyim dedi.tek kullanımlik tüp gibi..
Doktoruna sorarım bi sonra ki muayene de
Asla alamam bu ilacı çok kötü yapıyor beni yaa

Canım ben de geçen hafta meme usg çektirdim. Sonucu doktorla konuşamadım bir türlü. Ultrasonu çeken doktor 3 tane saydı ama ne olduğunu anlamadım. Bakalım bende biraz gergin bekliyorum. Haftaya tekrar gideceğim. Doktora denk gelirim artık herhalde.

Kızlar bence sindirim sisteminde problem oluyor diye demir haplarınızı bırakmaya kalkmayın. Ben düzenli kullandığım halde hemoglobinim son 1,5 ayda 2 g düşmüş şuan 10 ve çarpıntım oluyor, rampa çıkamıyorum. Daha kolay tolere edilebilir formları kullanın hiç değilse. Doğumda ortalama 2 g daha düşse muhtemelen 8 hemoglobin ile değil bebeğe bakmak kolumuzu kaldıracak halimiz olmaz. Benim ferritin , vitamin d, vitamin b12 hepsi yarı yarıya düşmüş ki destek aldığım halde

Ben tekrar baktiracagim hemogram demir b12 falan. Demiri kullanamiyorum. D vitaminim 18 cikti destege ragmen

D vitaminini zar zor 45 e çıkarmıştım hedefim 90 lar dı ama gebelik olunca agresif yaklaşamadım 22 ye düşmüş yaa o kadar emek boşa gitti

Merhaba kizlar, siz kan testini yakin zamanda mi verdjnjz? Ben de vitamin depolarinin durumunu ogrenmek icin yaptirmak istiyorum ama bir seyi kacirmamak adina sorayim dedim? Bizim doktor o tarz bisey soylemedi, ben kendiligimden demir- balik yagi-probiotik- b12-kalsiyum vb seyleri aliyorum, ama tabi depo ne durumda bilmiyorum..
Bir de ben hic hissetmiyoru. Hareket, agri ya da ne bileyim sanki sadece gobisim buyudu ama baska hjcbir belirti yok gibi siz boyle yazinxa neden boyle olmuyor diyorum, migdem de hic bulanmadi nasil hamilelik bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…