2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ah ahhh masaallah de kendine,dilini isir bence En sansli hamilelerdensin ne guzel iste. Persembeden beri mide bulamtim kusmam geri geldi. Tabi benkmki stres kaynakli buyuk ihtimal ama yine de zor yani.

Ben geçen hafta verdim. Sağlık ocağından ısrarla gelmeniz lazım diye 20. Kez arayınca gittim kan aldılar. Yoksa zaten 1,5 ay önce kendi dr um yaptırmıştı. Yani bu sonuncu takipte olmadığı halde bakıldı. Yoksa sürekli bakmaya gerek yok. Bende benzer destekler alıyorum ama şuan ne kadar düşselerde doz artırımı yapamıyoruz. Gebelik bittikten sonra artık optimal tedaviler.

İnşallah bir şeyimiz çıkmaz canım Allah’ın izniyle.

Ben de 1.5 ay önce kan testi verdim. Bu hafta asmde yaptırayım. Bir de ben buhaftadan sonra vitamin kullanacağım. Hangisini kullanayım dr um yazmıştı ama kağıdı kaybettim.

Merhaba, benim doktorum vitaminleri almamı söyledi ve arada kan tahlili istiyor. Benim önceden yaşadığım olumsuzluklar olduğu için bir türlü kafa rahatlığını sağlayamadım. Tabi hamileliğin başında kanamam olması da beni yıprattı. Yoksa benim hamileliğim de ağrısız ve bulantınız geçiyor. Bizimki de böyle galiba maşallah diyeyim

Ben de 1.5 ay önce kan testi verdim. Bu hafta asmde yaptırayım. Bir de ben buhaftadan sonra vitamin kullanacağım. Hangisini kullanayım dr um yazmıştı ama kağıdı kaybettim.
Sgk nın ödediği decavit var onu yazıyorlarmış genelde. Bana previt pozitif önerdi dr um.

SEPTEMBER LOVE betsy_pc geronimo_s kizlar size bsy sorcm bebegin hareketlerini net biseklde elimle hissediyodum yani baski yapiyodu itiyodu karnimi ama dunden beri sadece ic taraftan bi titresim gibi hissetmeye basladm size hic boyle oluyo mu acaba pozisyon mu degistrdi yoksa bu skntili bi durum mu

merhaba hanımlar.
herkes güzel bir pazar geçiriyordur umarım.
benim oğlumun da sanırım ayakları hep sağ kasığıma yakın.
oralara sokup duruyor bende bazen sağ kasık ve yukarılarında acı hissediyorum.
halsizliğim bu gün işe öğlen geldiğim için biraz daha iyi gibi.
Asil artık oturup dinlendiğimde kendini bayağı hissettiriyor.
dar giydim bu gün tshirt olarak, herkes bakıyor karnıma bir hoşuma gitti :)
ikea dan beşik ve dolap beğendim nakliye ücreti almıyorlarmış kampanya var ama her şey dünyanın parası
benden bu günlük bu kadar

Haftan daha küçük. Normal öyle.

Haftan daha küçük. Normal öyle.
Panik yaptm canm ilk hissetmeye basladgm gunden beri net bisekilde hissediyodm baskisini dunden beri boyle olnca korktm acikcasi insallah bi sknti yoktr bosuna evham yapiyorumdur

Canım sen hissediyor musun ben hissedemiyorum galiba ya bişeyler oluyor ama gaz sanırım

Canım sen hissediyor musun ben hissedemiyorum galiba ya bişeyler oluyor ama gaz sanırım
Evet canm hissetmeye basladm cok sukur.. karin bolgende hissettgn sey gaz buyuk ihtmalle.. tam gobek altinda bebegin oldgu yerde hissettm ilk ve hic gaz fln diye dusundurmedi bile okdr net anliyosun gazdan cok farkli cunku bole baloncuk patliyo gbi icten bsy itiyo gibi degsk bi his..

Yürüyüş yapıp geldim
Hamlamışım ne yoruldum ne yoruldum
Benim kızım çok tembel çok
Babasına çekecek herhalde

Ya sola yatınca sol tarafta bir kıpırtı mı seğirme mi öyle bişey ama net olarak bu bebek hareketi diyemiyorum. Değildir herhalde olsa anlardım demek

Ah çok gecmis olsun, stres yapiyir her seyi gercekten, umarim en kisa zamanda gecer senin stresten kaç kacabildigin kadar

Ah ahhh masaallah de kendine,dilini isir bence En sansli hamilelerdensin ne guzel iste. Persembeden beri mide bulamtim kusmam geri geldi. Tabi benkmki stres kaynakli buyuk ihtimal ama yine de zor yani.

Aman olumsuzluklardan uzak gecsin sağlıkla alalım bebişlerimizihem çok heyecanlıyim hem cok sabirsizim ilaclar icin ben de doktorumu bir sıkıştırayım, hem boyna para verip hem hicbir seyle ilgilenmediklerinde sinir oluyorum-hala doktora karar bile veremedim

Son üç beş gündür hergün hareketi var benimkinin. Öncesinde hergün aynı olmuyordu. Bazen dürtüp dürtüp rahatsız ediyordum bebeyi. Hissediyorsan sıkıntı yok bence

Saglik ocağına ben hic gitmedim sanırım bir gitsem iyi olacak, doktorum acibadem bakirkoyde ama hicbir sey soylemedi, hatta sormama ragmen bisey demedi, dahileye bakar oyle seylere demisti ben de kendime gore almaya baslamistim takviyeleri ama bir yerlerde bir hata var gibi geliyor. En iyisi kendim el atayim duruma ilk once tahlilleri yaptirip sonra kadin dogum icin belki de daha ilgili olabilecek bir doktor bulmam sart diyorum ama gorduğüm doktorlarin cogu bilgi vermeden gönderiyir... hayırlısı olsun diyelim. Bu haftayi hastane haftasi ilan ediyorum.
Sağlıkla alalım bebişleeimizi kucagimiza, onlar bize en büyük vitamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…