Merhaba kizlar, siz kan testini yakin zamanda mi verdjnjz? Ben de vitamin depolarinin durumunu ogrenmek icin yaptirmak istiyorum ama bir seyi kacirmamak adina sorayim dedim? Bizim doktor o tarz bisey soylemedi, ben kendiligimden demir- balik yagi-probiotik- b12-kalsiyum vb seyleri aliyorum, ama tabi depo ne durumda bilmiyorum..
Bir de ben hic hissetmiyoru. Hareket, agri ya da ne bileyim sanki sadece gobisim buyudu ama baska hjcbir belirti yok gibi siz boyle yazinxa neden boyle olmuyor diyorum, migdem de hic bulanmadi nasil hamilelik bu ya
Ben geçen hafta verdim. Sağlık ocağından ısrarla gelmeniz lazım diye 20. Kez arayınca gittim kan aldılar. Yoksa zaten 1,5 ay önce kendi dr um yaptırmıştı. Yani bu sonuncu takipte olmadığı halde bakıldı. Yoksa sürekli bakmaya gerek yok. Bende benzer destekler alıyorum ama şuan ne kadar düşselerde doz artırımı yapamıyoruz. Gebelik bittikten sonra artık optimal tedaviler.Merhaba kizlar, siz kan testini yakin zamanda mi verdjnjz? Ben de vitamin depolarinin durumunu ogrenmek icin yaptirmak istiyorum ama bir seyi kacirmamak adina sorayim dedim? Bizim doktor o tarz bisey soylemedi, ben kendiligimden demir- balik yagi-probiotik- b12-kalsiyum vb seyleri aliyorum, ama tabi depo ne durumda bilmiyorum..
Bir de ben hic hissetmiyoru. Hareket, agri ya da ne bileyim sanki sadece gobisim buyudu ama baska hjcbir belirti yok gibi siz boyle yazinxa neden boyle olmuyor diyorum, migdem de hic bulanmadi nasil hamilelik bu ya
İnşallah bir şeyimiz çıkmaz canım Allah’ın izniyle.Canım ben de geçen hafta meme usg çektirdim. Sonucu doktorla konuşamadım bir türlü. Ultrasonu çeken doktor 3 tane saydı ama ne olduğunu anlamadım. Bakalım bende biraz gergin bekliyorum. Haftaya tekrar gideceğim. Doktora denk gelirim artık herhalde.
Ben de 1.5 ay önce kan testi verdim. Bu hafta asmde yaptırayım. Bir de ben buhaftadan sonra vitamin kullanacağım. Hangisini kullanayım dr um yazmıştı ama kağıdı kaybettim.Ben geçen hafta verdim. Sağlık ocağından ısrarla gelmeniz lazım diye 20. Kez arayınca gittim kan aldılar. Yoksa zaten 1,5 ay önce kendi dr um yaptırmıştı. Yani bu sonuncu takipte olmadığı halde bakıldı. Yoksa sürekli bakmaya gerek yok. Bende benzer destekler alıyorum ama şuan ne kadar düşselerde doz artırımı yapamıyoruz. Gebelik bittikten sonra artık optimal tedaviler.
Merhaba, benim doktorum vitaminleri almamı söyledi ve arada kan tahlili istiyor. Benim önceden yaşadığım olumsuzluklar olduğu için bir türlü kafa rahatlığını sağlayamadım. Tabi hamileliğin başında kanamam olması da beni yıprattı. Yoksa benim hamileliğim de ağrısız ve bulantınız geçiyor. Bizimki de böyle galiba maşallah diyeyimMerhaba kizlar, siz kan testini yakin zamanda mi verdjnjz? Ben de vitamin depolarinin durumunu ogrenmek icin yaptirmak istiyorum ama bir seyi kacirmamak adina sorayim dedim? Bizim doktor o tarz bisey soylemedi, ben kendiligimden demir- balik yagi-probiotik- b12-kalsiyum vb seyleri aliyorum, ama tabi depo ne durumda bilmiyorum..
Sgk nın ödediği decavit var onu yazıyorlarmış genelde. Bana previt pozitif önerdi dr um.Ben de 1.5 ay önce kan testi verdim. Bu hafta asmde yaptırayım. Bir de ben buhaftadan sonra vitamin kullanacağım. Hangisini kullanayım dr um yazmıştı ama kağıdı kaybettim.
Haftan daha küçük. Normal öyle.SEPTEMBER LOVE betsy_pc geronimo_s kizlar size bsy sorcm bebegin hareketlerini net biseklde elimle hissediyodum yani baski yapiyodu itiyodu karnimi ama dunden beri sadece ic taraftan bi titresim gibi hissetmeye basladm size hic boyle oluyo mu acaba pozisyon mu degistrdi yoksa bu skntili bi durum mu
Panik yaptm canm ilk hissetmeye basladgm gunden beri net bisekilde hissediyodm baskisini dunden beri boyle olnca korktm acikcasi insallah bi sknti yoktr bosuna evham yapiyorumdurHaftan daha küçük. Normal öyle.
Canım sen hissediyor musun ben hissedemiyorum galiba ya bişeyler oluyor ama gaz sanırımSEPTEMBER LOVE betsy_pc geronimo_s kizlar size bsy sorcm bebegin hareketlerini net biseklde elimle hissediyodum yani baski yapiyodu itiyodu karnimi ama dunden beri sadece ic taraftan bi titresim gibi hissetmeye basladm size hic boyle oluyo mu acaba pozisyon mu degistrdi yoksa bu skntili bi durum mu
Evet canm hissetmeye basladm cok sukur.. karin bolgende hissettgn sey gaz buyuk ihtmalle.. tam gobek altinda bebegin oldgu yerde hissettm ilk ve hic gaz fln diye dusundurmedi bile okdr net anliyosun gazdan cok farkli cunku bole baloncuk patliyo gbi icten bsy itiyo gibi degsk bi his..Canım sen hissediyor musun ben hissedemiyorum galiba ya bişeyler oluyor ama gaz sanırım
Yalnız değilsin canımCanım sen hissediyor musun ben hissedemiyorum galiba ya bişeyler oluyor ama gaz sanırım
Ya sola yatınca sol tarafta bir kıpırtı mı seğirme mi öyle bişey ama net olarak bu bebek hareketi diyemiyorum. Değildir herhalde olsa anlardım demekEvet canm hissetmeye basladm cok sukur.. karin bolgende hissettgn sey gaz buyuk ihtmalle.. tam gobek altinda bebegin oldgu yerde hissettm ilk ve hic gaz fln diye dusundurmedi bile okdr net anliyosun gazdan cok farkli cunku bole baloncuk patliyo gbi icten bsy itiyo gibi degsk bi his..
Napıyor bunlar içerde yatıyor mu akşama kadarYalnız değilsin canım
Bende hissedemiyorum hala
Ah ahhh masaallah de kendine,dilini isir benceEn sansli hamilelerdensin ne guzel iste. Persembeden beri mide bulamtim kusmam geri geldi. Tabi benkmki stres kaynakli buyuk ihtimal ama yine de zor yani.
Merhaba, benim doktorum vitaminleri almamı söyledi ve arada kan tahlili istiyor. Benim önceden yaşadığım olumsuzluklar olduğu için bir türlü kafa rahatlığını sağlayamadım. Tabi hamileliğin başında kanamam olması da beni yıprattı. Yoksa benim hamileliğim de ağrısız ve bulantınız geçiyor. Bizimki de böyle galiba maşallah diyeyim
Son üç beş gündür hergün hareketi var benimkinin. Öncesinde hergün aynı olmuyordu. Bazen dürtüp dürtüp rahatsız ediyordum bebeyi. Hissediyorsan sıkıntı yok benceSEPTEMBER LOVE betsy_pc geronimo_s kizlar size bsy sorcm bebegin hareketlerini net biseklde elimle hissediyodum yani baski yapiyodu itiyodu karnimi ama dunden beri sadece ic taraftan bi titresim gibi hissetmeye basladm size hic boyle oluyo mu acaba pozisyon mu degistrdi yoksa bu skntili bi durum mu
Ben geçen hafta verdim. Sağlık ocağından ısrarla gelmeniz lazım diye 20. Kez arayınca gittim kan aldılar. Yoksa zaten 1,5 ay önce kendi dr um yaptırmıştı. Yani bu sonuncu takipte olmadığı halde bakıldı. Yoksa sürekli bakmaya gerek yok. Bende benzer destekler alıyorum ama şuan ne kadar düşselerde doz artırımı yapamıyoruz. Gebelik bittikten sonra artık optimal tedaviler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?