Standart tıp eğitiminde bu tür desteklerin yeri olmadığından batı tıbbı ile ilgilenen hekimlerden böyle bir destek almayı beklemeyin. Bütüncül ve fonksiyonel tıp ile ilgilinen hekimlerden ancak bu destekleri alabilirsiniz.Aman olumsuzluklardan uzak gecsin sağlıkla alalım bebişlerimizihem çok heyecanlıyim hem cok sabirsizim ilaclar icin ben de doktorumu bir sıkıştırayım, hem boyna para verip hem hicbir seyle ilgilenmediklerinde sinir oluyorum-hala doktora karar bile veremedim
Ozaman yakindir net hissetmen sana soylim su hafta dha cok dikkat etYa sola yatınca sol tarafta bir kıpırtı mı seğirme mi öyle bişey ama net olarak bu bebek hareketi diyemiyorum. Değildir herhalde olsa anlardım demek
Canım ben bu haftaya kadar hiç hissetmedim. Ama bu hafta me zaman gece uyansam ya da gündüz azıcık uzansam bayağı karnıma dokunduğunu hissediyorum. Kıpır kıpır. 2. Gebelik olmasına rağmen çok geç hissettim. İlkini 7. Ayda hissetmiştim zaten. Bazen sakin olabilir. Özellikle sen kendini iyi hissetmediğini zamanlarda. Hem haftanız da daha küçük bir kaç haftaya daha şiddetli hissedersin. Şuan alanı geniş rahat rahat dolanıyor. Ben de tam rahim üstünde hissediyorum. Sanki geçen mesane tekme attı gibi azıcık idrar kaçırdım@SEPTEMBER LOVEbetsy_pc @geronimo_s kizlar size bsy sorcm bebegin hareketlerini net biseklde elimle hissediyodum yani baski yapiyodu itiyodu karnimi ama dunden beri sadece ic taraftan bi titresim gibi hissetmeye basladm size hic boyle oluyo mu acaba pozisyon mu degistrdi yoksa bu skntili bi durum mu
Aynıyız kuzum bende hissetmek istiyorum artık. Eşim ne zaman hissedecez deyip duruyor. Heyecanla bekliyoruzOzaman yakindir net hissetmen sana soylim su hafta dha cok dikkat et
Ben sirke sürdüm göğsüme bir daha almadı. Tek seferde bıraktı. Dene istersen.Kızlar aranızda emziren varmı ben emziriyorum hala bir ay sonra iki yaşına gircek oglum bıraktırcam ama nasıl bıraktırcam bilmiyorum
İdrar kaçırma normal mi? Bende iki defa hapşırırken kaçırdım. Ama sıkışmıştım biraz. Ondan mı acabaCanım ben bu haftaya kadar hiç hissetmedim. Ama bu hafta me zaman gece uyansam ya da gündüz azıcık uzansam bayağı karnıma dokunduğunu hissediyorum. Kıpır kıpır. 2. Gebelik olmasına rağmen çok geç hissettim. İlkini 7. Ayda hissetmiştim zaten. Bazen sakin olabilir. Özellikle sen kendini iyi hissetmediğini zamanlarda. Hem haftanız da daha küçük bir kaç haftaya daha şiddetli hissedersin. Şuan alanı geniş rahat rahat dolanıyor. Ben de tam rahim üstünde hissediyorum. Sanki geçen mesane tekme attı gibi azıcık idrar kaçırdım
Standart tıp eğitiminde bu tür desteklerin yeri olmadığından batı tıbbı ile ilgilenen hekimlerden böyle bir destek almayı beklemeyin. Bütüncül ve fonksiyonel tıp ile ilgilinen hekimlerden ancak bu destekleri alabilirsiniz.
Sıkışınca normal.rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapacak. İlerki haftalarda daha çok olacak. Karın büyüdükçe yürürken bile azıcık kaçıyor. Bir de mesaneye tam boşaltamıyoruz sanırım o yüzden.İdrar kaçırma normal mi? Bende iki defa hapşırırken kaçırdım. Ama sıkışmıştım biraz. Ondan mı acaba
Benimde ilk kez basima geldi 3 gundur cok fena griptim hapsururken cok az oldu malesef kaslarla ilgili herhalde sıkısmamistim hic ama kaslar gevsiyo galiba kaslari gelistirmek ve kontrol etmek icin kegel egzersizleri var onlari yapmak gerekİdrar kaçırma normal mi? Bende iki defa hapşırırken kaçırdım. Ama sıkışmıştım biraz. Ondan mı acaba
Yalnız değilsin canım
Bende hissedemiyorum hala
Normal o zaman. Kafama takılmıştı ama araştırmamıştım. Unuttum gitti sen yazınca aklıma geldi. Yaşlı gibi hissettim kendimiSıkışınca normal.rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapacak. İlerki haftalarda daha çok olacak. Karın büyüdükçe yürürken bile azıcık kaçıyor. Bir de mesaneye tam boşaltamıyoruz sanırım o yüzden.
Ben bir ara yapıyordum egzersizi ama yapmaz oldum. Hamilelikte buda normal demekki canım. Değişmeyen bir şey kalmadı vücuttaBenimde ilk kez basima geldi 3 gundur cok fena griptim hapsururken cok az oldu malesef kaslarla ilgili herhalde sıkısmamistim hic ama kaslar gevsiyo galiba kaslari gelistirmek ve kontrol etmek icin kegel egzersizleri var onlari yapmak gerek
Napıyor bunlar içerde yatıyor mu akşama kadar
Tekmeleri hissettikten bir süre sonraben de hissedemiyorummmmm oğlum ses var arada azcık lütfen, özlüyorum
Kesinlikle. Evham bizim işimizTekmeleri hissettikten bir süre sonra
Hareketsiz olduklarında da evham yapar dururuz
Hareket etmedi falan diye
Koca topikte bi tane relax anne adayı göremedimKesinlikle. Evham bizim işimiz
ben bisey cikacagini sanmiyorum. Ilk soylediginde de oyle hissettim. Cunku sen emzirdin, emzirenlerde cok dusuk ihtimal bunlar. Zararsiz seylerdir umarim canim ...Günaydın millet.. bugün hava çık güzel.. herkese güzel Pazar’lar olsun. Çarşamba günü meme usg is çekileceğim. Çok endişeliyim. İçimde kötü hisler var. Rabbim hakkımda hayırlı olanı versin. Ne olur dua edin kızlar. Hepiniz hamilesiniz. Dualarımız kabul olur.
ben de kullanamiyorum. Ilaci degistirelim dedi, oyle bi baktimki yuzune, tamam sen ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman basla kullanmaya dedi. Ama haber ver mideni biraz saha iyi hissedince dedi :) bakariz dedimSelam kızlar
Doktor bana son gittiğimde kan ilacı verdi ama kullanmaya başladığım andan beridir bulantılarım çok şiddetlendi
Üstüne zaten kabızlık sorunum varken daha da arttırdı hemde ilk kullanım da
Ne yapmam gerekir sizce
Kullanmasam mı ilacı acaba diyorum
merhaba siz kilolu musunuzYalnız değilsin canım
Bende hissedemiyorum hala
merhaba siz kilolu musunuz
bende hissetmeme nedenimizi anlamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?