2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Standart tıp eğitiminde bu tür desteklerin yeri olmadığından batı tıbbı ile ilgilenen hekimlerden böyle bir destek almayı beklemeyin. Bütüncül ve fonksiyonel tıp ile ilgilinen hekimlerden ancak bu destekleri alabilirsiniz.

Kızlar aranızda emziren varmı ben emziriyorum hala bir ay sonra iki yaşına gircek oglum bıraktırcam ama nasıl bıraktırcam bilmiyorum

Ya sola yatınca sol tarafta bir kıpırtı mı seğirme mi öyle bişey ama net olarak bu bebek hareketi diyemiyorum. Değildir herhalde olsa anlardım demek
Ozaman yakindir net hissetmen sana soylim su hafta dha cok dikkat et

Canım ben bu haftaya kadar hiç hissetmedim. Ama bu hafta me zaman gece uyansam ya da gündüz azıcık uzansam bayağı karnıma dokunduğunu hissediyorum. Kıpır kıpır. 2. Gebelik olmasına rağmen çok geç hissettim. İlkini 7. Ayda hissetmiştim zaten. Bazen sakin olabilir. Özellikle sen kendini iyi hissetmediğini zamanlarda. Hem haftanız da daha küçük bir kaç haftaya daha şiddetli hissedersin. Şuan alanı geniş rahat rahat dolanıyor. Ben de tam rahim üstünde hissediyorum. Sanki geçen mesane tekme attı gibi azıcık idrar kaçırdım

Kızlar aranızda emziren varmı ben emziriyorum hala bir ay sonra iki yaşına gircek oglum bıraktırcam ama nasıl bıraktırcam bilmiyorum
Ben sirke sürdüm göğsüme bir daha almadı. Tek seferde bıraktı. Dene istersen.

İdrar kaçırma normal mi? Bende iki defa hapşırırken kaçırdım. Ama sıkışmıştım biraz. Ondan mı acaba

kesinlikle çok dogru!!! Benim de en büyük sorunum, hamileliğimi ögrendiğimden beri bunun için arastirmalardayim. Ilk baslarda istanbul gibi yerde normal dogum riskli diyerek sezeryani tavsiye eden doktoru normal dogum istiyorum diyerek degistirdim, uzerinden 2. Bir doktora prof. Oldugu icin baktik ki yogunlugu basindan askin hicbir gorusmeye normal vaktinde gidip gelemiyor diyerek 3. Doktorumuza geldik, sagolsun kendisi normal dogumu destekliyor ama, beklenti olarak biraz ben zor kaliyorum, sanirim bunu kabul etmeliyim. Ama var benim gibi dusunen insanlarda o sebeple inaniyorum ki bulacagim

İdrar kaçırma normal mi? Bende iki defa hapşırırken kaçırdım. Ama sıkışmıştım biraz. Ondan mı acaba
Sıkışınca normal.rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapacak. İlerki haftalarda daha çok olacak. Karın büyüdükçe yürürken bile azıcık kaçıyor. Bir de mesaneye tam boşaltamıyoruz sanırım o yüzden.

Benimde ilk kez basima geldi 3 gundur cok fena griptim hapsururken cok az oldu malesef kaslarla ilgili herhalde sıkısmamistim hic ama kaslar gevsiyo galiba kaslari gelistirmek ve kontrol etmek icin kegel egzersizleri var onlari yapmak gerek

Normal o zaman. Kafama takılmıştı ama araştırmamıştım. Unuttum gitti sen yazınca aklıma geldi. Yaşlı gibi hissettim kendimi

Benimde ilk kez basima geldi 3 gundur cok fena griptim hapsururken cok az oldu malesef kaslarla ilgili herhalde sıkısmamistim hic ama kaslar gevsiyo galiba kaslari gelistirmek ve kontrol etmek icin kegel egzersizleri var onlari yapmak gerek
Ben bir ara yapıyordum egzersizi ama yapmaz oldum. Hamilelikte buda normal demekki canım. Değişmeyen bir şey kalmadı vücutta

minnak dünyamız onlar bizim özel olacagını tahmin ederdim ama bu denli hayatımın tüm merkezini kapsayacağını tahmin edemezdim. Hayatı yeniden onunla keşfedeceğim için çok heyecanlıyim

ben bisey cikacagini sanmiyorum. Ilk soylediginde de oyle hissettim. Cunku sen emzirdin, emzirenlerde cok dusuk ihtimal bunlar. Zararsiz seylerdir umarim canim ...

ben de kullanamiyorum. Ilaci degistirelim dedi, oyle bi baktimki yuzune, tamam sen ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman basla kullanmaya dedi. Ama haber ver mideni biraz saha iyi hissedince dedi :) bakariz dedim bi tik kan degerlerim de dusuktur aslinda. Doktoruna danisarak sende onumuzdeki haftalara otele derim. Ilaci aldigim an zaten geri cikartiyordum

Araştırıyorum ben de bu durumu ama mesela hamilelik öncesinde spor yapmis olan kisilerde olabiliyormus ya da karin kasi ici olan kisilerde falan, ben suan 65 kiloyum 62 ile falan basladim, bebek tam nerede bilmiyorum ama doktora bu hafta ici gittigimde soracagim

merhaba siz kilolu musunuz
bende hissetmeme nedenimizi anlamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…