Ay kızlar hamileliğini yeni öğrenenleri görüyorum ne kadar yolun başında gibi geliyorlar. Herşey şuan başlıyor onlar için 18+0 olduk ama az önce kahvaltıdan sonra yine çıkardım. Yinede iyiyim eskisine göre çok şükür
Tekmede problem yok haftalardir kuduruyor benim oğlan. Bazi gunler daha az hissediyordum. Ama son 1 haftadir duzenli ve cok net hissetmeye başladım. Elimi uzerine koydugumda biraz bastirdigimda (her zaman olmuyor tabi) hemen basliyor tekmeler.
Canim bende cok kotuydum gecen hafta portakal suyu bol bol mandalina ve ihlamur cayi ile atlattim 2 fincandan fazlasi yasakmis canim ama dinlenemedigin icinde zor atlatiyosundur
Nice cumhuriyet bayramlarımız olsun inşallah
Çocuklarımızın ellerinden tutup beraber kutlayacağımız bayramlarımız bolca olsun inşallah
Bende Çarşamba günü gireceğim hayırlı haberlerle çıkarız inşallah
Resmen gün sayıyorum korku stres heyecan hepsi bir arada
Yanlış pozitif çıkabiliyor. Doktorlar kültüre güvenir. Normal tam idrar tahlili yanilabiliyor. Eğer 1 hafta sonraki testte problem olursa seni yonlendirir. Uroloji daha iyi bilir canim. Bu sonuca sevin. Akışına bırak.
Yanlış pozitif çıkabiliyor. Doktorlar kültüre güvenir. Normal tam idrar tahlili yanilabiliyor. Eğer 1 hafta sonraki testte problem olursa seni yonlendirir. Uroloji daha iyi bilir canim. Bu sonuca sevin. Akışına bırak.
Sağol canım.inşallah 1 haft sonraki testte enfeksiyon çıkmaz ya da düşüşe geçer.bende rahatlarım.dediğin gibi bekliycem.ayyy karnım taş gibi oluyor sabahları benim gaz gibi sizdede oluyor mu.
Seninki geç döllenme bence kuzum yediklerinle alakalı olduğunu sanmıyorum bide benim eşim iri boyu falan uzun bende çok kısa değilim yapı olarak büyüktür belkide bebek. Sizinki normaldir